Παράθεση από spideman3: “Γατάκια με 7.11.353f1ef956d8e6c2fd78175b81abd2043.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” και εγώ αυτήν την rom έχω spaidi.που το είχες το τηλέφωνο πριν το τεστ στην κατάψυξη? Χαχα
Παράθεση από spideman3: “Το θέμα είναι το υποστηρίζει το soc που έχουμε ο 820? ” εδώ άκουσα ότι με την επόμενη αναβάθμιση θα ξεκλειδώνει με το πρόσωπο για να δούμε
Παράθεση από spideman3: “Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι στις rom με Miui 9 βελτιώθηκε προς το θετικό η μπαταρία. ” φίλε spideman3 είμαι ακόμα στην 6.11.10. Και θέλω να μου πεις αν προχωρήσω στην αναβάθμιση 7.9.22 ποιες είναι οι διαφορες που θα δω
Παράθεση από George Kaggelaris: “Λογικά θα έχει ανακληθεί η άδεια μετά από τόσο καιρό οπότε κάνε ξανά αίτηση για ξεκλείδωμα με τα ίδια στοιχεία ” ευχαριστώ αδερφέ θα στείλω αίτημα και μιλάμε πάλι να μπαίνεις που και που στο νήμα αυτό
Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν υπάρχει global rom για αυτό το κινητό οπότε καλύτερα να ξεκλειδώσει και να βάλει ελληνική. ” επειδή είχαμε κάνει αίτηση πριν 2 χρόνια και μας είχαν στείλει κωδικό αλλά δεν κάναμε τίποτα τότε. Αν θα κάνουμε αίτηση θα μας στείλουν άλλων?
Παράθεση από George Kaggelaris: “Μαγειρεμένη είναι φίλε μου δυστυχώς. Για αρχή βάλε drivers στον υπολογιστή σου => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86 και κάνε τον εξής έλεγχο: => Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος =============== Σεπ 19th 2017, 5:22pm =============== @sakas1989 μετέφερα τα μηνύματά σου σε νέο νήμα ” καλά έκανες αδερφέ. Λοιπόν εγώ έχω το mi5 και αυτό είναι της κοπέλας μου η οποία είχε πριν redmi note 3 και…
παιδιά μόλις παρέλαβα και μου ήρθε με αυτήν την rom.Τι λέτε είναι καλή ή μαγειρεμένη? Παράθεση από sakas1989: “παιδιά μόλις παρέλαβα και μου ήρθε με αυτήν την rom.Τι λέτε είναι καλή ή μαγειρεμένη? ”
Παράθεση από makis1024: “Εξαρτάται από το πόσο θα το εκτιμήσουν στο τελωνείο. Πραγματικά θα έπρεπε να σου βγεί . 15 € έξοδα εκτελωνισμού +24% ΦΠΑ = 55€. ” 15€+24%=18.60 βγαίνει