Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 102.
-
Mi max 3 6gb global rom
Μήνυμαδεν ειδες την εικονα? φοβαμαι να το πειραξωνα κανω activate η οχι?
-
Mi max 3 6gb global rom
Μήνυμαmallon ta ekana salata! paei to kinhto!
-
Mi max 3 6gb global rom
Μήνυμαεκανε το flashing αλλα δυστυχως και παλι λεει fastboot lock not catch checkpoint flash not done
-
Mi max 3 6gb global rom
Μήνυματο εκανα μετονομασια.το περιεχομενο ομως του φακελου δεν παιζει ρολο?
-
Mi max 3 6gb global rom
Μήνυμαανεβασα φωτο. τι κανω?
-
Mi max 3 6gb global rom
Μήνυματα εκανα ολα σωστα.εγκατεστησα drivers επιλογη 1,3 MiFlash20191206"clean all αλλλα μου βγαζει error >no such file or directory υπαρχει καποιος να με βοηθησει τηλεφωνικα γιατι εχω κολλησει και δεν βλεπω να γινεται κατι αμεσα. το κινητο ειναι σε fast boot εδω και 2 ωρες.μην το χαλασω στο τελος! προσπαθω να ανεβασω φωτο αλλα επειδη ειναι μεγαλες κανω μετατροπη γι αυτο αργω
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΚάτι δεν κάνω καλά?
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΈχω εγκαταστήσει την mi flash 12.06.2019 Γιατί μου βγάζει error?
-
Mi max 3 6gb global rom
Μήνυμαγεια σου nas. κατεβασα τη rom την εκανα αποσυμπιεση με winrar ,συνδεσα το κινητο σε fasboot mode ανοιξα το miflash tool MiFlash20191206 αλλα δυστυχως μου βγαζει error .τι γινεται τωρα? προσπαθιω να ανοιξω το κινητο αλλα κολλησε στο fastboot και δεν μου ανοιγει!
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΣ ευχαριστώ πολύ
-
Mi max 3 6gb global rom
Μήνυμαρε παιδια!?Δεν βρισκω πουθενα rom για το mi max 3 στο link που μου εδωσες detail?guide=2
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΧρειάζεται να κλειδώσω bootloader η όχι μετά το flash?
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΝα επιλέξω Global η China fastboot rom?
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΧα χα... Με έστειλες αδιάβαστο! Δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη?! Θέλω να έχει αναβαθμίσεις, ελληνικά και να είναι global stable. Αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο εσύ πες μου σε παρακαλώ μην ψάχνομαι άδικα! Δε θέλω το τηλέφωνο να κάνει επαννεκινησεις. Χρειάζεται να κλειδώσω ξανά τον bootloader?
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΔηλαδή? Ποια να βάλω, πως και που θα την βρω να την κατεβάσω? Ευχαριστώ Νας
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα. Τα κατάφερα να το ξεκλειδώσω. Έκανα reboot και μου έβγαλε κινέζικα. Το γύρισα στα αγγλικά. Έχει ανοίξει ο bootloader τώρα δηλαδή? Τι κάνω από δω και μπρος?
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαThank you!
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΈχω ήδη συνδέσει τον άλλο λογαριασμό με το Gmail. Αυτό το λογαριασμό που χρησιμοποιώ είναι με το Yahoo η το κινητό σαν user name. Θα δοκιμάσω αύριο πάλι μηοως και πετύχω κάτι?! Αν κάνω αποσύνδεση από το κινητό, εννοείς από τις ρυθμίσεις, η μέσα από τον browser?
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΓειά σου Nas. Δεν ξέρω πως ακριβώς δημιουργήθηκε ο δεύτερος λογαριασμός. Εν πάση περιπτώσει, αυτό που συνήθως χρησιμοποιώ για σύνδεση είναι το κινητό και το password Δηλαδή : +30693...230 Αυτό θέλω να κρατήσω. Τι πρέπει να κάνω? Σ ευχαριστώ πολύ
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΜάλιστα. Αδιέξοδο δηλαδή! Δεν πειράζει. Όλα καλά. Θα προσπαθήσω μόνος μου. Να είσαι καλά