Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 102.
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΔεν ξέρω πως έχει γίνει αυτό. Μάλλον στο παρελθόν είχα φτιάξει κι άλλο λογαριασμό. Θα προσπαθήσω να τον διαγράψω και να φτιάξω καινούργιο. Ίσως έτσι λυθεί το θέμα. Ευχαριστώ πολύ
-
Mi max 3 6gb global rom
Μήνυμαδες τη φωτο
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΈκανα logout αλλά έχει κρατήσει στη μνήμη τους κωδικούς. Μπήκα με το email κι όχι με τον αριθμό κινητού αλλά μου βγάζει ότι δεν υπάρχει τηλέφωνο που να σχετίζεται με το λογαριασμό αυτό. Μπήκα και με Gmail τα ίδια.
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΑυτό το κατάλαβα Nas! Το θέμα είναι ότι υπάρχουν δύο Id διαφορετικά. Όταν μπαίνω από υπολογιστή στο site της xiaomi μου δείχνει άλλο Id και άλλη εικόνα προφίλ. Όταν μπαίνω από κινητό μου δείχνει άλλο. Δεν ξέρω τι έχει γίνει και πως θα το επιλυσω?!
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΑυτά έχει στο μενού
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΓειά σου Nas. Μπήκα εκεί που λες και είδα το id. Όμως όταν μπω account security δε βγάζει παραπάνω στοιχεία. Σου παραθέτω τα screenshots
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΑυτό είναι το screenshot
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΌταν μπω στο λογαριασμό μου στο ίντερνετ μου βγάζει αυτό. Φαίνεται το νούμερο id 1614523791
-
Mi max 3 6gb global rom
Μήνυμα -
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΚαλημέρα. Εμένα το μενού βγάζει μόνο αυτά. Δεν βλέπω κάτι άλλο.
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαNas είσαι φοβερός. Σ ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Αλλά έκανα ότι μου είπες και πάλι δε βγάζω ακρη Στο account security δεν έχει κάτι αλλλο εκτός από το email που έχω δηλώσει. Αυτό το νούμερο δεν εμφανίζεται πουθενά
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΠροσπαθώ να φτιάξω άλλο λογαριασμό, αλλά ζητάει κινητό ή email. Να φτιάξω από την αρχή ένα email?
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΤι πρέπει να κάνω ρε παιδιά! Δεν ξέρω. Προσπάθησα να συνδεθω με άλλο email αλλά δε με αφήνει
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΕννοείς να φτιάξω άλλο λογαριασμό από την αρχή?
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΈχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση του mi unlock. Ο λογαριασμός μου είναι οκ. Συνδέεται κανονικά. Τι συμβαίνει?
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΠαιδιά sos! Κατέβασα mi unlock tool σύνδεσα σε fastboot ξεκίνησε η διαδικασία αλλά όπως και την προηγούμενη φορά μου βγάζει αυτό το μυνημα! Τι κάνω τώρα?
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΟκ. Ευχαριστώ
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΘα το κάνω ξανά και θα πάρω φωτογραφία να σου δείξω. Αν έχω περάσει τους drivers ήδη για mi pad 4 ισχύει η θέλει άλλους?
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΣ ευχαριστώ πολύ. Είχα προσπαθήσει να κάνω unlock αλλά για κάποιο λόγο δε γινόταν. Μου έβγαζε πρόβλημα. Ίσως να μην είχα εγκαταστήσει τους drivers?!
-
Mi max 3 6gb global rom
ΜήνυμαΚαλημέρα. Έχω το my friend max 3 6gb. Μου ήρθε από trading shenzhen. Η ρομ που φοράει είναι : Miui 11.0.3(PEDCNXM) Το κινητό έχει κάνει αναβάθμιση. Έχει κλειδωμένο bootloader. Τι μπορώ να κάνω να περάσω κάποια rom που θα έχει ελληνικά, playstore και αναβαθμίσεις, χωρίς τον κίνδυνο να το χαλάσω? Ευχαριστώ πολύ