Καλημέρα σε όλους , και εγώ ενώ είχα τα γνωστά προβλήματα άνοιξα εχθές το βραδυ με τι ίδιες ρυθμίσεις του φίλου crow και παίζει κανονικά και με 4g.τι κάνουμε από εδώ και πέρα με τις αναβαθμίσεις που ζητάει ?
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από tzortzis7: “καλησπέρα παιδιά μια βοήθεια. προσπαθώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και με βγάζει σε TWRP τι κάνω μετά ???? ” καρτέλα Wipe >> Swipe to Factory Reset ” οκ .ευχαριστώ πολύ φίλε.
παιδιά καλησπέρα. σε κάποιους φάκελους που έχω φτιάξει και έχω μέσα κάποιες εφαρμογές όταν τους ανοίγω μου βγάζει κάτω κάτω και μια σειρά που λέει “προτεινόμενες εφαρμογές”. μπορώ να το απενεργοποιήσω αυτό ? ( XTRVbeta2 - 6.12.29 )
οκ . ευχαριστώ. =============== Ιαν 22nd 2017, 3:09pm =============== τελικα δεν είναι τσεκαρισμενο το "επιβεβαίωση υπογραφής" ξανακατεβασα την Ρομ από το PC αυτήν την φορά αλλά πάλι το ίδιο μήνυμα μου βγάζει.
Μεχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα . Οπότε κατέβαζα την καινούρια έκδοση την πέρναγα κανονικά χωρίς κάποιο προβλημα. Πρώτη φορά μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Θα δοκιμάσω να την ξανακατεβασω. =============== Ιαν 22nd 2017, 12:34pm =============== απο που βλέπω αν το έχω τσεκαρισμενο ;
παιδιά καλήμερα και καλή Κυριακή σε όλους.μια βοήθεια θέλω , όταν πάω να κάνω εγκατάσταση την νέα XTRV (τώρα έχω την 6.12.29) μου βγάζει μήνυμα "αδυναμία επαλήθευσης πακέτου ενημέρωσης" τι φταίει ?
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από tzortzis7: “καλησπέρα σε όλους. έμενα ρε παιδιά σε rn3 pro μου βγάζει αυτό. μια βοήθεια ? ” Δες τι είναι αυτό το emulator από το Device Manager και απενεργοποίησέ το ώστε στην εντολή adb devices να σου εμφανίζει μόνο το κινητό και τίποτε άλλο και θα δουλέψει μια χαρά η εντολή! Αν δεν βγάζει άκρη κάνε τον οδηγό σε άλλο υπολογιστή και θα γίνει μια χαρά!! ” στο devise manager δεν βρίσκω κάτι σχετικό. έκανα όμως την διαδικασία και στον υπολογιστή του γραφείου και…
ναι έχεις απόλυτο δίκιο . εκεί είναι , όταν πατάς τις τρεις γραμμούλες μετά πατάς ρυθμίσεις και έχει πεδίο για ενεργοποίηση αυτόματης απάντησης. σ ευχαριστώ για την βοήθεια.
Καλησπέρα σε όλους , μια ερώτηση παιδιά. με την GTV 6.9.29 η ρύθμιση για αυτόματη απάντηση στην κλήση μετά από 1-2 κουδουνίσματα όταν έχεις συνδεδεμένα τα ακουστικά που είναι ?
Καλημέρα σε όλους , μια ερώτηση παιδιά. Γιατί όταν κάνω κλήση ή μου κάνουν σε κάποιες επαφές βγάζει την Φώτο που έχω στην επαφή και σε κάποιες άλλες όχι και βγάζει την Φώτο που έχω στο κλείδωμα οθόνης?? GTV 7.3 STABLE . Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης ή όχι?
τελικά πάτησα ναι , και επιτέλους τα κατάφερα!!!!...τέτοια αγωνία ούτε όταν παντρεύτηκα ρε παιδιά!!!! πω πω τι άγχος ήταν αυτό που τράβηξα. πάω για ύπνο γιατί εξαντλήθηκα από την διαδικασία , θα ασχοληθώ αύριο πια με το τηλ. ευχαριστώ για την βοήθεια και καληνύχτα σε όλους.