Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• Το google play δεν βρίσκει free space

ernesto - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

telika eixa kanei vlakeia kai den iksera pos menoun ta arxreia ron efarmogon ksi meta to uninstall. Euxarisrw!

• Το google play δεν βρίσκει free space

ernesto - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

καλησπέρα! Εδω και μερικές ημέρες προσπαθώ νακατεβασω εφαρμογες από το google play και μου λέει πως δεν έχω ελεύθερο χώρο στην μνήμη. Ελεύθερο χώρο έχω φουλ και μπορώ κανονικά και κατεβαζω από άλλου πχ. Hotmail. Τι κάνω? Έχει συμβεί σε κανέναν?

• εγω ξανα εχω το ίδιο πρόβλημα και αυτην την φορα δεν μου κανει βαθμονόμηση με τίποτα. Παίζει ρόλο και η ρομ η μόνο hardware ειναι το πρόβλημα;

• loipon ta katafera. me *#*#64663#*#* sto dial mpeneis sto menu kai mpeneis ston aisthitira kinisis kai oxi fotos kai kaneis vathmonomisi. mporei na sou vgalei pos me trhn prwti i vathmonomisi apetuxe, alla me thn deuteri triti tha to piasei. kali tuxi!!

• Βγάλαμε άκρη και με το πρωτο πρόβλημα? έχω ακριβώς το ίδιο στο mi4. Δουλευει αυτό το calibrate? και αν ναι, πως γίνεται? Είναι πολύ σπαστικό, γιατι πάω να πάρω τηλ, και δεν το σηκώνουν και δεν μπορω να το κλεισω ευκολα, συνήθως περιμένω να πέσει η γραμμη