Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Μυστήρια χρέωση
Μήνυμαμπήκα στις ρυθμίσεις του APN και βλέπω ΜΤΝ wap (MTN η εδώ εταιρεία), μετά κατευθείαν στο site της εταιρείας για manual setup του APN το οποίο δεν είχε καμία σχέση με το υπάρχον και voila.....τέρμα οι χρεώσεις.....
-
Μυστήρια χρέωση
ΜήνυμαΓια γίνε ποιο συγκεκριμένος, ποιες ρυθμίσεις διέγραψες ακριβώς?
-
Μυστήρια χρέωση
ΜήνυμαΕίμαι Κύπρο κι έχω μια τοπική εδώ.
-
Μυστήρια χρέωση
ΜήνυμαΤο φαινόμενο αγγίζει τα όρια της παράνοιας, έβαλα 3G Watchdog με real time monitoring και δείχνει 0 use στο data, κι όμως εξακολουθεί να χρεώνει. π.χ μιλάω στο messenger του FB και κάθε φορά που στέλνω κάτι με το Location enabled με χρεώνει 1-2 cents.
-
Μυστήρια χρέωση
ΜήνυμαΚι εγώ έχω τρελαθεί....δεν το έχω ξαναδεί σε κανένα άλλο τηλέφωνο αυτό, με data off και wifi on να χρεώνει κάθε φορά που χρησιμοποιεί το gps.
-
Μυστήρια χρέωση
ΜήνυμαΚαλημέρα κι απο εμενα, νέος και πανευτυχής κάτοχος Μi3 εδώ και λίγες μέρες έχω ήδη δοκιμάσει από v24 stable, την ελληνική stable και τώρα με AOSP 4.4.4. Το τηλέφωνο είναι άριστο σε ότι κι αν έχω δοκιμάσει, τόσο πολύ που σύντομα θα το δώσω στην σύζυγο για να αναβαθμιστώ με Μi4 Παρόλα αυτά αντιμετωπίζω ένα μυστήριο πρόβλημα, κάθε φορά που μια εφαρμογή χρησιμοποιεί το location είτε είναι εφαρμογή καιρού είτε ο Messenger του FB χρεώνομαι 1 λεπτό του ευρώ. Έχει συναντήσει κανείς κάτι ανάλογο?