usb 2 τώρα φοράει αυτή που βλέπετε και επίσης ο bootloader είναι unlocked (bootloader) warranty: no (bootloader) unlocked: yes (bootloader) secure: no (bootloader) kernel: lk (bootloader) product: nikel (bootloader) version-preloader: (bootloader) version: 0.5 all: Done!!
Καλησπέρα .. μετά από πολλές ώρες ενασχόληση και κάνοντας όλα τα βήματα δεν μπορώ να περάσω την official rom. ενώ βλέπει την συσκευή όταν δίνω την εντολή adb devices όταν τρέχω το βήμα Τώρα έχοντας το κινητό τελείως κλειστό κρατάμε πατημένο το Volume down (-) και συνδέουμε το κινητό στο USB καλώδιο που είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή. μπαίνει σε fastboot άλλα το SP Flash Tool δεν το αναγνωρίζει ... καμία άλλη βοήθεια ????
@demakhs κατάφερα και αναγνώρισε την συσκευή ... βεβαία στο MiPCSuite δεν ξέρω γιατί δεν την βλέπει C:\adb>adb devices List of devices attached * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * 6HCE6TYHUGHESSL7 device
C:\adb>adb devices List of devices attached * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * και μετά όταν το ξανατρέχω δεν βγάζει τίποτα
Ναι μου γράφει έναν κωδικό ... και όπως έγραψα και πιο πάνω (bootloader) warranty: no (bootloader) unlocked: yes (bootloader) secure: no (bootloader) kernel: lk (bootloader) product: nikel (bootloader) version-preloader: (bootloader) version: 0.5 all: Done!!
Έκανα μια δοκιμή για να δω αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ..... (bootloader) warranty: no (bootloader) unlocked: yes (bootloader) secure: no (bootloader) kernel: lk (bootloader) product: nikel (bootloader) version-preloader: (bootloader) version: 0.5 all: Done!! τι κάνω τώρα που δεν ξέρω με ποιον τρόπο τον ξεκλείδωσαν και δεν προχωράει και με τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
Δοκίμασα και εγώ και δεν αναγνωρίζει την συσκευή στο βήμα: Τώρα έχοντας το κινητό τελείως κλειστό κρατάμε πατημένο το Volume down (-) και συνδέουμε το κινητό στο USB καλώδιο που είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή. ... καμία λύση ?
Καλημέρα στον οδηγό " Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)" ποια stable ROM να κατεβάσω ? 1. Redmi Note 4 Latest China Stable Version Fastboot File Download 2. Redmi Note 4 MTK Latest Global Stable Version Fastboot File Download
Βασικά θέλω να βάλω μια official χωρίς να ξεκλειδώσω μέχρι να μου έρθει το ο κωδικός για ξεκλείδωμα ... γίνεται ? και αν με ποιον οδηγό ... συγνώμη που σας ζαλίζω αλλά δεν έχω ιδέα από xiaomi !