Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 78.
-
δεν ειναι τελειες μια μπαρα ειναι κολλημενη στο φουλ
-
η μπαρα εχει γεμισει πληρως εδω και ενα τεταρτο+ αλλα εχει κολλησει εδω η διαδικασια
-
βαζω στην sd την ελληνικη ρομ και θα δω αν καταφερω να κανω εγκατασταση ετσι =============== Ιαν 20th 2017, 12:40am =============== ετρεξα την ελληνικη μεσα απ την sd την εκανε εγκατασταση αλλα εχει κολλησει εδω και ωρα στο MI με μια γκρι μπαρα απο κατω η οποια εχει γεμισει...τι λετε???
-
να βαλω την ρομ μεσα σε μια sd και να την τρεξω απο εκει ? =============== Ιαν 20th 2017, 12:05am =============== κινητο μπρικι τελικα καλα κρασια
-
΄καμια αλλαγη ακομα φορτωνει η μπαρα του android και κοντευω ηδη το μισαωρο..
-
μετα απο πολλες προσπαθειες εκανα το slideload και αφοθ γεμισε στο 50/100 με πεταξε στην οθονη για reboot system το πατησα και τωρα ειμαι στην αναμονη με το MI και την μπαρα του android απο κατω να γεμιζει...προς το παρον αναμονη =============== Ιαν 19th 2017, 11:16pm =============== αν και κατι μου λεει οτι δε παει καλα γιατι ακομα φορτωνει η μπαρα
-
δε το βλεπει ο υπολογιστης καθολου
-
δεν εχω sd στο κινητο την ειχα βαλει και γι αυτο λογικα την εσβησε...τωρα?
-
προχωρησα στο instal αλλα δεν υπαρχει μεσα η ελληνικη ρομ ..πρεπει να την ξανα περασω κι αν ναι πως?
-
εκανα φορματ το data ηδη..μαλλον βλακεια τωρα εχει κολλησει στο MI και δε κανει τιποτα καμια ιδεα?
-
εννοεις να κανω φορματ το data? κι αν ναι μετα?
-
ειμαι στο twrp παταω wipe/advance wipe/τσεκαρω τα τρια κουτακια/και στο τελος μου βγαζει failed να προχωρησω με το install η πρεπει να κανω κατι αλλο για να καθαρισω παλια αρχεια? =============== Ιαν 19th 2017, 9:27pm =============== παιδια μια βοηθεια εδω please
-
παιδια δινω την πρωτη εντολη adb devices και μου βγαζει list of devices attached =============== Ιαν 19th 2017, 8:48pm =============== καμια βοηθεια κανεις γιατι κολλησα σ αυτο το σημειο?
-
ρε παιδια γιατι με τρομοκρατειτε ?τελικα πρεπει να γινει το twrp η προχωραω κανονικα ? εχω φλασαρει την ρομ με τον οδηγο αυτο εχω και ξεκλειδωμενο bootloader.
-
καλως ευχαριστω
-
ε πειτε ρε παιδια πως θα το κανω μυστικο το κρατατε???
-
o bootlader ειναι ξεκλειδωτος μολις το τσεκαρα..προχωραω με την ελληνικη?
-
υποτιθεται πως το ειχα ξεκλειδωσει αλλα δε το τσεκαρα κι ολας μετα το Unlock απ οτι μου ειπαν με την ρομ που ειχα δε ξεκλειδωνε τεσπα αυτο θα το κοιταξω αυτο που δε καταλαβα ειναι το φλασαρισμα του twrp μου το εξηγεις αν θες?
-
δηλαδη μπορω μ αυτη τη ρομ να συνεχισω για την εγκατασταση της ελληνικης αφου τσεκαρω bootloader? κι αν ναι ποια να βαλω? ευχαριστω για την αμεση απαντηση
-
παιδια βοηθεια φλασαρα το κινηρο με μια κινεζικη ρομ για να περασω μετα την ελληνικη ακολουθοντας τον οδηγο και το Link με τις κινεζικες ρομ αλλα δε μου εβαλε σωστη ρομ λεει stable 8.1.80(MBFCNDI) το CΝ δεν σημαινει πειραγμενη? πως ειναι δυνατον?? δηλαδη παλι δεν εχω oficiall και παλι δε μπορω να βαλω την ελληνικη?