Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Καλησπέρα παιδιά. Μία ερώτηση. Σε Poco F2 Pro με την XTRV Stable 12.2.3.0 (τελευταία) καθώς και με την προηγούμενη (android 11) δεν μπορώ να εγκαταστήσω το Netflix καθώς η συσκευή μου δεν είναι play protect certified όπως μου βγάζει. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό;;
-
Διορθώθηκε το θέμα με το screen overlay στην εφαρμογή της winbank σε Mi 9 SE. ευχαριστούμε παιδιά!
-
Παράθεση από atsarantos: “Καλησπέρα σε όλους. Σε Mi 9 SE η τελευταία rom μου κρασάρει την εφαρμογή ασφάλεια. Πετάει pop up πως δεν δουλεύει η διαχείριση εφαρμογών. Το ίδιο κάνει και στην εφαρμογή της Stock κάμερας. ” Τελικά μου το κάνει και στο ημερολόγιο, και στην εφαρμογή πυξίδας και όταν επιλέγω να κάνω share κάποιο αρχείο ή λινκ. Γύρισα στην 20.3.19 και κρασάρει συνέχεια ακόμα και στην αρχική σελίδα... Ξέρει κανείς τι παίζει;;;;; Έχω ξανά κατεβάσει και κάνει εγκατάσταση την 20.3.26 και περιμ…
-
Καλησπέρα σε όλους. Σε Mi 9 SE η τελευταία rom μου κρασάρει την εφαρμογή ασφάλεια. Πετάει pop up πως δεν δουλεύει η διαχείριση εφαρμογών. Το ίδιο κάνει και στην εφαρμογή της Stock κάμερας.
-
Παράθεση από vanni: “Παράθεση από atsarantos: “Παράγγειλα MI 8 Global version από GearBest και μου ήρθε κινεζική με ξεκλείδωτο bootloader και περασμένη Official global stable rom. Έκανα dispute και μου κάνουν τον Κινέζο οι... Κινέζοι. Το έδωσα στο PayPal για λύση και περιμένω... Επίσης έκανα update στην MIUI 10.0 και όλα καλά εδώ και 5 μέρες οπότε περάστε την άφοβα ” Μπορείς να βάλεις το link αυτού που παράγγειλες να ξέρουμε και εμείς μην την πατήσουμε; ” Xiaomi Mi 8 MIUI 9 4G Phablet Internatio…
-
Παράγγειλα MI 8 Global version από GearBest και μου ήρθε κινεζική με ξεκλείδωτο bootloader και περασμένη Official global stable rom. Έκανα dispute και μου κάνουν τον Κινέζο οι... Κινέζοι. Το έδωσα στο PayPal για λύση και περιμένω... Επίσης έκανα update στην MIUI 10.0 και όλα καλά εδώ και 5 μέρες οπότε περάστε την άφοβα
-
Παίδες. Σε Mi 5 η καινούργια rom δεν έχει κουμπί για screen mirroring- μετάδοση οθόνης Τι παίζει;
-
Αναμονή wifi Google play
ΜήνυμαΑν είναι θέμα xiaomi και rom τότε γιατί κατεβαίνουν κανονικά οι εφαρμογές με την παλαιότερη έκδοση του Google play ( όταν κανείς απεγκατασταση τις ενημερώσεις)?? =============== Απρ 9th 2017, 3:54am =============== Δείτε λίγο αυτό..
-
Αναμονή wifi Google play
ΜήνυμαΠαίδες μία από τα ίδια και εγώ εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Κάτι παίζει με την τελευταία ενημέρωση του Google play. Όταν γυρίζω στην παλαιότερη με απεγκατασταση ενημερώσεων δουλεύει κομπλέ όμως κάνει σχεδόν αμέσως ενημέρωση στην τελευταία έκδοση και ξανά μανά το ίδιο. Mi 5 Gemini.
-
Οκ. Κατάλαβα. Θα το δοκιμάσω και αυτό. Ευχαριστώ πολύ. Κάτι τελευταίο. 1) Αν περνάω την ρομ από το TWRP και δεν κάνω πρώτα wipe cache κτλ και το κάνω μετά (όπως το βγάζει και σαν επιλογή) πειράζει; 2) αν περνάω την rom από το TWRP χωρίς να κάνω wipe cache κτλ καθόλου. Ούτε πριν ούτε μετά; Δεν υποτίθεται ότι τα κάνει μόνο του με script?
-
Λοιπόν. Παίδες. Έκανα ότι μου είπε ο @spideman3 και έλυσα το θέμα του 0mb στην internal storage αλλά..... Έχω θέμα σε κάθε αναβάθμιση... Δε μου την ολοκληρώνει.. Δεν έχω Dolby atmos.. Και δεν τελειώνει απλά η εγκατάσταση... Κολλάει πάλι στο τέλος όταν πάει να φλασάρω το TWRP και κάνει reboot system μόνο του.. Μετά από αυτό μου αλλάζει το recovery (μη ρωτάτε πως) αλλά ευτυχώς δεν μου βγάζει 0mb internal storage. Οταν Έκανα το format είπα να δοκιμάσω την stable έκδοση... Την πρώτη φορά που την εγκ…
-
@spideman3 Έκανα ότι είπες (διαγραφή φακέλου TWRP+ never show this again ΚΤΛ) και μετά ξανά πέρασα και το TWRP και έκανα και σε αυτό never show this again ΚΤΛ.. Έκανα ένα Backup ώστε να δημιουργήσει πάλι τον (νέο) φάκελο TWRP στην εσωτερική μνήμη και πλέον μένει να δοκιμάσω με την επόμενη αναβάθμιση το φλασάρισμα για να είμαι σίγουρος.. Οπότε αναμένω την καινούργια DEV έκδοση.. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.. Ελπίζω να έχει αποτέλεσμα.
-
@spideman3 Φίλε δεν δουλεύει.. Εκτός του ότι μου βγάζει πάντα προεπιλογή την κινεζική γλώσσα, κάθε φορά που επιλέγω never show this again Και κάνω επανεκκίνηση σε recovery πάλι μου εμφανίζει κινέζικα και επιλογή για allow modifications.. Και φυσικά δεν υπάρχει internal storage... Δε βρίσκω κανένα αρχείο.. Και δεν μπορώ εννοείται να φλασάρω τίποτα πάρα μόνο αν ξανά περάσω recovery πάλι.. Μπορείς να μου πεις που βρίσκεται η άλλη λύση που έδωσαν;
-
Χαιρετισμούς σε όλα τα παιδιά του forum και πολλές ευχαριστίες. Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια σας θα ειμασταν φτωχοτεροι (και σίγουρα με άλλο κινητό χρυσοπληρωμένο). Είμαι κάτοχος του Xiaomi Mi5 εδώ και 1 μήνα. Έχω κάνει όλες τις διαδικασίες για να έχω την τελευταία developer έκδοση. Το θέμα μου είναι ότι σε κάθε εβδομαδιαία αναβάθμιση που κάνω έχω θέμα με το TWRP. Αν κάνω την αναβάθμιση μέσω της Rom (εφαρμογή αναβάθμιση, επιλογή πακέτου εγκατάστασης) δεν μου κάνει wipe cache (βγάζει κάποιο μήνυμα …