Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 84.

• Ολα οκ. Τελικα καταφερα και την περασα την ρομ. Τωρα ειμαι στο στησιμο. Ευχαριστω για την βοηθεια ολα τα παιδια του φορουμ.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sokgiorgos: “Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται κανω κατι λαθος? Ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω απο dev σε stable? ” Απλά Factory Reset αλλά επειδή αυτό θα σβήσει πράγματα,ΔΕΝ βγαίνεις απο το TWRP αλλά κάνεις απευθείας φλασαρισμα της rom που θέλει να βάλεις..Και ειναι όλα καλα μετά. Παράθεση από sokgiorgos: “Οχι δεν το βρισκει ο υπολογιστης παρολο που εχω εγκατεστημενους drivers ” Κανονικά το mtp support ειναι ενεργοποιημένο στο twrp. Μήπως κατα λάθ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Από TWRP κάνε flash την προηγούμενη ROM. Αν ανοίξεις την συσκευή σε TWRP Recovery και την συνδέσεις στο PC θα δεις τους φακέλους της. ” Οχι δεν το βρισκει ο υπολογιστης παρολο που εχω εγκατεστημενους drivers. Τελικα εβγαλα την καρτα μνημης περασε εκει την τελευταια dev εγκατασταθηκε και τωρα ειναι οκ. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται κανω κατι λαθος? Ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω απο dev σε stable?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sokgiorgos: “Ξανακατεβασα την διορθωμενη ρομ αλλα παλι τα ιδια το ιδιο λαθος με την προηγουμενη μου βγαζει. ” Για ποια συσκευή αναφέρεαι γιατί άλλοι την πέρασαν μία χαρά... (Redmi Note 2) ” Για το redmi note 2. Μου βγαζει το ιδιο λαθος. Εκανα wipe και την internal και εχασα και και τη προηγουμενη ρομ και τωρα διαλεξα να κανει reboot και κολησε. Εβγαλα την μπαταρια για να κλεισει .Τωρα που το ξαναανοιξα εχει κολησει στο mi και δεν προχωραει.

• Ξανακατεβασα την διορθωμενη ρομ αλλα παλι τα ιδια το ιδιο λαθος με την προηγουμενη μου βγαζει.

• Παράθεση από pit13: “Πως θα περάσω τη προηγούμενη rom; Δεν αναγνωρίζει το κινητό ο υπολογιστής όσο είμαι στο recovery και δεν μπορω να περάσω κάτι. θα χρειαστεί factory reset; ” Ετσι με εκανε και εμενα . Μπηκα με volume up και power στο recovery εκανα ολα τα wipes εκτος απo το internal storage και otg και ξακαεκανα install την τελευταια ρομ που ειχα περασμενη και μετα εκανα και επαναφορα το backup με τις εφαρμογες μου και ειμαι οκ τωρα.

• Παράθεση από Antonis95gr: “Το TWRP βγάζει Failed E:Error executing updater binary in zip '/sdcard/MIUI7 v4.4.4 cancro Stable v7.1.3.0.zip ” To ιδιο προβλημα και εγω στο redmi note 2

• RE:

sokgiorgos - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από HeavenScent: “Παράθεση από chrisvel: “Καλημέρα σε όλους. Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Η ρομ είναι η καλύτερη έως τώρα που έχω κανει εγκατάσταση η μπαταρία έχει διάρκεια 1,5μιση 2 μέρες και γενικά το κινητό πετάει ομως σπάνια μπορεί να λαγκαρι αλλά δεν είναι είναι ενοχλητικό γιατί γίνεται σπάνια. Φυσικά έκανα καθαρή εγκατάσταση γιατί αν την ρομ την περνάς πάνω από προηγούμενη μεταφέρονται και της προηγούμενης τα προβλήματα (το λέω για τους νέους) Και πάλι καλήμερα ” Καλημέρα και χρόνι…

• Παράθεση από stpapadakis: “Σας ευχαριστώ πολύ. Τελικά με αυτά που είπατε επιβεβαιώαστε τις αρχικές μου υποψίες και θα καταλήξω να παραγγείλω το ίδιο κινητό. Μήπως τώρα έχετε να μου προτείνει και ια θήκη με καπάκι να παραγγείλω γιατί αυτή που φοράει ήση (νομίζω δωρεάν) δε μου φαίνεται κια πολύ αξιόπιστη. Ευχαριστώ! ” εχω παραγγηλει αυτην την θηκη η οποια ειναι απο σιλικονη μεσα και το καλυπτει ολο το κινητο. Original MOFI Xinrui Flip Leather Cover Case for Xiaomi Hongmi Redmi Note 2 | eBay

• Χρονια πολλα καλη χρονια. Περασα την τελευταια dev στο redmi note 2 ολα αψογα.

• Παράθεση από geo_k: “Παράθεση από Bill00: “Υπάρχει τρόπος με κάποια συντόμευση να αλλάζουμε με 1-2 πατήματα από 2g/3g σε 2g; Προσπαθώ να το κάνω συντόμευση με Nova launcher από τις δραστηριότητες, έχω βρει κρυφά μενου, για εξοικονόμηση μπαταρίας,ακόμα και το άγγιγμα στα αριστερά που πηγαίνει πίσω ή βγάζεις φωτό ( δεν λειτουργεί βέβαια,απλά την συντόμευση του μενού βγάζει για το Mi4c) αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικό με preferred network type. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk…

• Παράθεση από KyriaZ: “ ” Καλημερα. Σου εχω στειλει μηνυμα.

• Παράθεση από kostsokale: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Είμαι κάτοχος ενός Huawei G7 και η χρήση που κάνω είναι κυρίως να παίζω Clash of Clans (ατέλειωτες ώρες λιωσίματος). Η συσκευή μου δούλευε κανονικά χωρίς προβλήματα μέχρι την ημέρα που αναβάθμισα μέσω ΟΤΑ το filmware που μας έβγαλε η Huawei (τρέχει την 4.4.4). Από εκείνη την στιγμή άρχισε ένα ενοχλητικό lag στο κινητό μου όταν παίζω παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα το Clash of Clans δεν είναι πλέον smooth. Όταν ζουμάρω στον χάρτη του παιχνιδιού το…

• Πρόβλημα με WIfi

sokgiorgos - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Ευχαριστω για την βοηθεια φαινεται να λυθηκε το προβλημα, Η επιλογη αυτοματη συνδεση ηταν κλειστη μολις την ανοιξα το wifi δουλευει μια χαρα.

• Πρόβλημα με WIfi

Μήνυμα

Ναι το είδα. Το έκανα οκ αλλά πάλι τα ίδια αν δεν πατήσω πάνω στο όνομα δικτύου δεν συνδέεται μόνο του αλλά και όταν δεν χρησιμοποιώ το κινητό και σβήσει η οθόνη και το ανοίξω έχει αποσυνδέσει από το wifi Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με WIfi

Μήνυμα

Έκανα τα wipes. Τώρα όταν πατάω γιά να συνδεθεί ενώ πρώτα έμπαινε πάρα πολύ γρήγορα τώρα μένει μερικά δευτερόλεπτα δείχνοντας αποθηκευμένο μετά από λίγο κάνει σύνδεση και παίρνει IP. Πως μπορώ να κάνω διαγραφή και να ξαναδώσω κωδικό μήπως και στρώσει Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με WIfi

Μήνυμα

Ναι πριν. Ήμουν έξω και μόλις γύρισα το βράδυ σπίτι ενώ άνοιξα το wifi είδα ότι δεν συνδέθηκε. Μπήκα στις ρυθμίσεις και μόλις πάτησα στο όνομα του δικτύου συνδέθηκε και από τότε μόνο ετσι μπορώ να συνδεθώ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με WIfi

Μήνυμα

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Από χτες το βράδυ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Δεν συνδέεται με το ρούτερ δείχνει το όνομα του ρούτερ και λέει αποθηκευμένο. Δεν παίρνει IP, πατώντας πάνω στο όνομα συνδέεται και παίρνει IP. Πέρασα και την τελευταία dev χτες αλλά πάλι τα ίδια. Τι μπορεί να φταίει? Προσπαθώ να κάνω διαγραφή το δίκτυο μου και να ξαναδώσω κωδικό για να συνδεθεί αλλά δεν μπόρεσα να το διαγράψω. Χειροκίνητα πως μπορώ να δώσω IP. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ttsitziras: “ΓΙΑ redmi note 2 μηλας φιλε mixaliscy???? γιατι προσπαθω να βρω αυτο που λες , να ανοιγει και να κλεινει αλλα μου ειπε ο caeser οτι δεν υποστηριζει αυτη την λειτουργεια το κινητο.” Καλημέρα και Χρόνια πολλά. Θα κατεβάσεις την εφαρμογή gravity screen και θα είσαι οκ. Έχω και εγώ μια flip θήκη και με αυτό το προγραμματακι είμαι μια χαρά. Δοκίμασε το. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giannis chalkidis: “Παράθεση από mankap: “απ'όπου θες & ότι θες ! πήγαινε στο site moneysafecard.com να μάθεις περισσότερα . το μόνο αρνητικό είναι το 4% προμήθεια(σε κάθε κατάθεση) & το 1,5 ευρώ το μήνα συνδρομή.... ” πως κανείς τις αγορές σου από ebay με αυτήν την κάρτα?? Αφού μόνο μέσο paypal δέχεται πληρωμές.” Βγάζεις μια πιστωτική revolut έχει ένα ευρώ εξοδα φόρτισης από την τράπεζα .Κατεβασε την εφαρμογή από το play store. Αναλυτικές οδηγίες εδω Revolut: Οδηγός επιβίωσης - Int…