Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Πότε θα έρθει η ώρα για KitKat για μας τους Redmi Note? Είδατε καμία αναγγελία?
-
Έχω ψηφίσει. Και χάρηκα γιατί είχαμε την 4η θέση εκείνη την στιγμή.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από loko_g: “Γεια σας παιδιά, Για το REDMI NOTE ENHANCED τι παίζει? ΥΓ. Μπράβο για την δουλειά που έχετε κάνει μέχρι τώρα... keep on making us happy!” Aν εννοείς γιατί δεν έχει πάρει Update εδώ και καιρό, είναι επειδή δεν έχει βγεί νέα ROM από Κίνα για να δώσουμε...” Όχι με παρεξήγησες. Για την "mamaMI" από την Κίνα εννοώ. Στο en.miui.com διάβασα από κάποιον ότι δεν θα κάνει update στις MEDIATEK συσκευές. Γι' αυτό ανησύχησα. Εκτιμώ πολύ την δουλειά σας.
-
Γεια σας παιδιά, Για το REDMI NOTE ENHANCED τι παίζει? ΥΓ. Μπράβο για την δουλειά που έχετε κάνει μέχρι τώρα... keep on making us happy!
-
Φίλοι μου, έχω ένα REDMI NOTE ENHANCED και αγόρασα μέσω ebay το LG G WATCH που είναι συμβατό με το android wear σε καλή τιμή. Αλλά δεν είχα ελέγξει ότι το android wear χρειάζεται τουλάχιστον 4.3 έκδοση. Σώζεται η κατάσταση? Θα βγει updated MIUI για το κινητό μου ή να την έψαχνα για CYANOGEN? Ευχαριστώ που διαβάσετε την κουταμάρα, ευγνωμονώ την κάθε συμβουλή ή οδηγία που θα μου δώσετε εκ των προτέρων!