Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 61.

• όλα καλά , πολλά μπράβο στην ομάδα , ένα θέμα που έχω είναι ότι στην δουλειά μου κάνω προώθηση της κλήσης του σταθερού στο κινητό , πριν αναβαθμιστουμε οι κάτοχοι του 2014813 στην 5.1 μου έβγαζε την ένδειξη το κινητό ποιες κλήσεις ήταν από προώθηση , κάτω από το αριθμό που καλούσε κάποιος έβγαζε κάτι σαν προωθημένη κλήση , τώρα δεν το εμφανίζει γνωρίζει κάποιος κάτι ?

• στην εργασία μου , επειδή κάνω προώθηση το σταθερό στο κινητό μου έβγαζε όταν με καλούσαν "κλήση προωθούμενη" κάτι τέτοιο , με την αναβάθμιση σε 5.1 δεν το εμφανίζει ,γνωρίζει κάποιος κάτι ?

• από τη μετάβαση μας σε lolipop με την προηγούμενη έκδοση , οι κάτοχοι 2014813 , αρκετές καλές εντυπώσεις , κατεβάζω και τη σημερινή και βλέπουμε , μέχρι στιγμής όλα καλά .

• αμάν πάμε σε lolipop ? στη πρίζα μας βάλατε παίδες να στε καλά , θα γλύφομαι και μεις το γλειφιτζούρι , μπράβο σε όλο το team , περιμένουμε

• Παράθεση από ntinako33: “Παράθεση από righaris: “Παράθεση από tahtasflp: “Καλημέρα! Για μια ακόμη φορά στο Redmi 2 2giga ram δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση την ρομ. Καμιά ιδέα; Μου βγάζει ότι η συγκεκριμένη ρομ δεν είναι για το κινητό μου. ” Καλημέρα! Δυστυχώς μια απο τα ιδια και σε μενα δεν περναει την rom (redmi 2 2gb)πως μπορω να ξαναβαλω το μαμα recovery για δοκιμη ? ” και σε μένα δυστυχώς!!! ” τα ίδια πάλι δεν περνά σε Redmi 2 2 GB

• Παράθεση από jinoo: “Παράθεση από softwareas: “Στο Redmi 2, η TWRP 3.0.0 δεν μπορεί να τρέξει την αναβάθμιση. Έτσι αναγκάστηκα και πέρασα με fastboot την προηγούμενη TWRP, έκανα την αναβάθμιση. Μου έβγαλε το κλασικό error για failed cannot mount /cache, και η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε. Βέβαια η νέα 6.3.10 μου έβαλε πάλι την TWRP 3.0.0. Επίσης το Dolby Atmos δεν το έβαλε, οπότε πήγα στο zip της αναβάθμισης, έκανα extract το αρχείο dolby.zip από τον φάκελο dolby, και το έκανα εγκατάσταση από recover…

• το έχω βάλει στο μάτι θα περιμένω την κλήρωση αλλιώς θα το παραγγείλω XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool

• Ειμαι κάτοχος ενός REDMI 2 , σκέφτομαι να αγοράσω το 3 , διαβαζω ότι ακόμα δεν έχει βγει ή ελληνική Ρομ , θα ήθελα από κάποιον κάτοχο εντυπώσεις , αν αξίζει να το πάρω σε σύγκριση με 2 και με ποια Ρομ προτείνεται την αγγλοκινεζικη ή την multi ? μάλλον από vickmall θα το πάρω που είναι και αξιόπιστο , ευχαριστώ

• 2014813 bug rom ή hardware ?

taxbak - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

για να κλείσω το θέμα , μετά από πολύ ψάξιμο και φορματ της συσκευής η λύση ήρθε , από ότι κατάλαβα στην τελευταία αναβάθμιση όπου του έκανα τις 6.1.28 μέσα από τον updater της συσκευής άλλαξε το recovery.img , είχα το TWRP δεν θυμάμαι ποια έκδοση , τις αναβαθμίσεις τις έκανα μέσω αυτού , ενώ δεν έβλεπε όπως είχα γράψει ο υπολογιστής το κινητό , δοκίμασα να φλασάρω μόνο την recovery.img και τελικά επανήλθε δοκίμασα την TWRP 2.8.7.2 την 3 δεν έκατσαν αυτές με την CWM 6.0.5.1 το αναγνώρισε το pc κ…

taxbak - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από taxbak: “όταν το συνδέω στο pc δεν το αναγνωρίζει να δείξει όπως πριν 2014813 , κάτι τέτοιο ” Τι συσκευή αναγνωρίζει ο υπολογιστής τώρα? ” τίποτα , δεν το εμφανίζει καθόλου , ούτε καν σαν άγνωστη συσκευή

taxbak - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Δηλαδή ανοίγει τώρα η συσκευη κανονικά και απλά δεν βλέπει ...τι??? ” όταν το συνδέω στο pc δεν το αναγνωρίζει να δείξει όπως πριν 2014813 , κάτι τέτοιο , ούτε φορτίζει , πάντα συνδεδεμένο με το pc πρέπει να το κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο για να δείξει το πράσινο φωτάκι ότι φορτίζει μόνο αυτό δεν φαίνεται σαν συσκευή συνδεδεμένη στο υπολογιστή ούτε βγάζει τις επιλογές το τηλέφωνο πως θέλω να συνδεθεί ως συσκευή mtp ή κάμερα , το ίδιο γίνεται και με το φορτιστή τοίχου , με …

taxbak - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

λοιπόν αποτελέσματα ο ποιο εύκολος τρόπος για να περάσει μια ρομ στην οποία βγάζει σφάλμα το miflash είναι με το notepad+++ στα 4 αρχειάκια dat του image να σβηστούν οι γραμμές 10 και 11 που αφορούν για την επαλήθευση του κωδικού συσκευής , και αυτό είναι οποιαδήποτε ρομ περνάει . στο δικό μου , δοκίμασα και τις 4 ρομ wt88047 απο το en.miui.com στις οποίες πάλι τζίφος , το pc αρνείται να δει τη συσκευή και εκτός αυτού δεν εμφανίζει δίκτυο , από ότι διάβαζα πρέπει να βρω τα αρχεία που αφορούν το …

taxbak - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Προσπάθησε να κάνεις φλασάρισμα μιας wt88047 ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό => Όταν δεν "θέλει" να flashαρει το MiFlash βάσει του οδηγού του caeser"Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash (καθαρή εγκατάσταση)" Πρόσεχε στην σωστή εκτέλεση του βήματος 5. ” να υποθέσω οτι αν μπρικάρει η συσκευή με τον ίδιο τρόπο θα του φλασάρω μια wt86047 ? που τη δέχεται

taxbak - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από roseman1986: “ Από ποια διαδρομή του υπολογιστή σου βάζεις την rom; Δοκίμασε να την βάλεις από το "C:\" γιατί αν έχει κάποιο κενό ή ελληνικούς χαρακτήρες, μπορεί να μην την διαβάζει σωστά το MIflash (πιθανά παραδείγματα λάθος διαδρομής "C:\Users\kk kk\Desktop" ή "C:\Users\θθθ\Desktop") ” φίλε οτι φλασαρισμα εχω κάνει είναι απο το C:\ , φλασάρεται με ρομ wt86047 και όχι με τις 88047 , αυτό είναι το κουφό

taxbak - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από roseman1986: “Εγώ έχω κάνει στο δικό μου 2014813 clean install με το link της global , αλλά δεν είχα πρόβλημα, αναγνώρισης από το pc, δεν ξέρω αν θα έχεις πρόβλημα τι να πω . Τώρα τελευταία με τα τελευταία update roms δεν το βλέπει το πρόγραμμα MiPCSuite. Aλλά το βλέπει κανονικά σαν συσκευή ο υπολογιστής, βλέπω αρχεία adb κτλ. τα πάντα εκτός MiPCSuite. ” εγω δεν μπορω να κανω ουτε αυτό , clean install ρομ με wt88047 , εφοσον εχεις το ιδιο τα χαρακτηριστικα σου ειναι ιδια με το δικό …

taxbak - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από roseman1986: “Redmi 2 td (HM20140813) FastBoot Roms wt88047 china wt88047_images_6.1.21_20160107.0000.12_4.4_cn_20d7f5740b.tgz Global wt88047_global_images_6.1.8_20151221.0000.11_4.4_global_2a28510d81.tgz ” τελικά ούτε και με αυτές έκανα κάτι , φλασαρεται μόνο με αυτές από εδώ που είναι wt86047 με αυτό τον οδηγό, , τα χαρακτηριστά της συσκευής μου όπως τα βγάζει το antutu είναι 2014813 (το ίδιο γράφει και πίσω από τη μπαταριά ) με επεξεργαστή qualcomm Snapdragon MSM8916 και ram 2 gb…

taxbak - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από taxbak: “όλες βγαζαν στο MiPhone2015731 ” Μπες εδώ => Stock ROM Redmi 2TD (2GB version) HM2014813 - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum Εχει μια 5.4.10 κινεζικη fastboot εκει. Μακαρι αυτή να δουλέψει.. ” δεν υπάρχει η ρομ την εχουν σβησει , την γκουγκλαρα και την τυχη μου αν υπάρχει στο baidu αντε βγαλε ακρη

taxbak - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

δοκιμασα και τις 4 ρομ απο εδω οπως είπες με wt88047, όλες βγαζαν στο MiPhone2015731 (0χ80004005: missmatching image and device error) η συσκευη ειναι η 2014813 , αυτο γραφει κατω απο τη μπαταρια , υπάρχει άλλη fastboot ρομ ? το βασικο μου προβλημα ειναι οτι το pc δεν βλεπει το τηλεφωνο , εχω περασει και αλλη ρομ cdroid για δοκιμη , τιποτα δεν αλλαξε , στη recovery μπαινω κανονικα απο εκει φλασαρα τη ελληνικη ρομ . καθαρη εγκατασταση με το miphone δεν μπορω να κανω στις πιο πανω ρομ δοκιμασα και…

taxbak - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

εννοεις μεσα απο τη recovery ή τις ρυθμισεις τηλεφωνου ? να ακολοθήσω τον οδηγό εδω με βάση τη ρομ που κατεβαζω για το δικό μου 2014813

taxbak - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Αυτη που χρειάζεσαι εσυ είναι η wt88047 αν η συσκευη σου είναι η 20140813 ” οκ θα δοκιμασω , ευχαριστω για τη βοηθεια , με βλεπω να ξενυχτω