Καλημερα σε ολους, Οταν βγαζω φωτογραφιες με την εφαρμογη καμερα τις φωτογραφιες τις δειχνει αναποδα στην συλλογη και στην προεπισκοπηση. Εινια καμια ρυθμιση που μου διαφευγει ?
Παράθεση από daras: “Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασες να κάνεις calibration του proximity sensor ? youtube.com/watch?v=jZJcFhkCSl4 ” Και 10 φορες μπορει να το εχω κανει δουλευει λιγο και μετα κολλαει!!! ” Παιδιά έχω απελπιστεί είναι σαν να κάνει reset μόνο του. χάνει τον proximity sensor στα καλά καθούμενα. Τον κάνω calibrate Όλα καλα μετά απο 1-2 μέρες ξανά τα ιδια. Λεω οτι ειναι σαν reset γιατι ενω εγω εχω απενεργοποιημένα Bluetooth/GPS οταν γίνεται αυτο τα ενεργοποιεί αυτόματα Να πω επισης …
Παράθεση από daras: “Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασες να κάνεις calibration του proximity sensor ? youtube.com/watch?v=jZJcFhkCSl4 ” Και 10 φορες μπορει να το εχω κανει δουλευει λιγο και μετα κολλαει!!! ” Πως μπορω να κανω format τα παντα (μεσω twrp) και να περασω την 7.3.16 καθαρη μηπως και λυθει το προβλημα με τον proximity sensor ?
Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασες να κάνεις calibration του proximity sensor ? youtube.com/watch?v=jZJcFhkCSl4 ” Και 10 φορες μπορει να το εχω κανει δουλευει λιγο και μετα κολλαει!!!
Παιδια καλημερα, Εβαλα την 7.3.16 ολα καλα, απλα συνεχεια χανει τον proximity sensor και μαυριζει η οθονη οταν μιλαω εκανα clear cache/Dalvic cache αλλα συνεχως το παθαινει τι να κανω αρχιζει και γινεται ενοχλητικο ?
Καλησπερα, μετα την αναβαθμιση σε 7.3.2 XTRV το μικροφωνο δεν δουλευει στην ανοιχτη ακροαση και δεν με ακουνε οταν το εχω κανονικα με ακουνε μια χαρα εχω κανει reset αλλα τιποτα. Καμια ιδεα ?
καλημερα σε όλους.Σημερα ήρθε η οθόνη απο ebay που είχα παραγγείλει γιατί η παλιά έσπασε. Το θέμα ειναι ότι δεν έχει κάτι για να την κολλήσω απλά βάζω κόλλα logo γύρω και την κολλήσω η θέλει κάτι άλλο ?
καλημέρα Με έπεσε το κινητό και μάλλον έσπασε η οθόνη. Είναι μαύρη αλλα το .touch φαίνεται να δουλεύει. Τι πρέπει να αλλάξω όλη τη οθόνη σετ ? Ανταλακτικο που βρισκω ?
Καλημερα δεν ξερω εαν εχει ειπωθει αλλα σε Redmi note 3 PRO Kenzo καθε φορα που κανω επαναεκκινηση μου εχει ενεργο το Bluetooth παρολο που το απενεργοποιω. Μηπως ειναι bug ????