Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 121.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από daras: “Κανά link πως κάνουνε αυτό τον έλεγχο ? ” Δημιούργησε ένα αρχείο txt και μέσα βάλε το "κωδικό" . Μετονόμασε το αρχείο με το όνομα της ρομ και κατάληξη md5... Πχ. rom.zip = rom.zip.md5 Βάλτο χύμα στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου μαζί με την ρομ . Στο install επέλεξε τον έλεγχο md5 και είσαι οκ.” σλΟκ το έκανα και την έβαλα.Το θέμα είναι ότι στο σχετικά με το τηλέφωνο δεν λέει xtrvbeta1 αλλα 6.10.20 γιατί ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Σούρνεται λίγο παίδες.. Υπομονή.. Εννοείται έλεγχο MD5 στο Pc ή μέσω TWRP.” Κανά link πως κάνουνε αυτό τον έλεγχο ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά έχω την thunder 6.10.13 μπορώ να βάλω την xtrvbeta1 από πάνω σαν update η πρέπει πρώτα να βάλω 6.10.20 ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από makis1024: “6.10.20 μια χαρά είναι. Proud member of xiaomi-miui.gr ” Για να περασω απο την thunder 6.10.13 se GTV 6.10.13 απλα κανω wipe dalvic/cache και μετα Install ή θελει να κανω και format data ? εβαλα την 6.10.20 και ειχα αρκετα θεματα οποτε γυρισα στην ποιο παλια, θα ηθελα ομως να δω και την GTV 6.10.13 εχει διαφορες με την Thunder ?
-
Καλησπερα, XTRV για το Redmi note 3 PRO βγηκε ? Πως θα την περασω πανω απο την 6.10.20 thunder του καλου φιλου gkalen ?
-
Παράθεση από manoskark: “Παιδιά μου κλέψανε το κινητό εχτές το βράδυ. Πατάω find αλλά δεν βρίσκει κάτι.. λογικά πρέπει να μπει νέα sim ε για να μου το εντοπίσει οπότε αναμένω; ” Πω ρε φιλε κριμα. Επιδημια επεσε μακαρι να το βρεις!!!! @gdy190 κωδικο στην sim πως εβαλες μπορεις να μου πεις δεν εννοεις το 4 ψηφιο του παροχου ?
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από daras: “fingerprint και τελευταία είχα φτιάξει και μοτίβο ” Fingerprint χωρις μοτιβο δεν γινεται! Παράθεση από daras: “Μπορειε να μπει σε edl mode και να το ξεκλειδωσει απο εκει εαν ξερει ? ” Όχι ” fingerprint νομιζω οτι γινεται και με pin δεν εινια απαραιτητο να εχεις μοτιβο
-
Παράθεση από memoulas: “Παράθεση από daras: “καλημερα σε ολους Το twrp μου ζηταει password τι ακριβως πρεπει να βαλω εκει αυτον που εχω για να ξεκλειδωνω το τηλεφωνο ή κανα αλλον ” Πριν από λίγο είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα πατάς cancel μπαίνεις μετά μέσα και πατάςwipe- format data-->yes πισω πισω reboot recovery μετά να ξέρεις ότι θα έχει σβηστεί το zip από το root και θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό αυτόν(adb slideload) για να περάσεις την rom. με βοήθησε αν κοιτάξεις πιο πάνω ο @geoanto5…