Γεια σας, Το τελευταιο official update GLobal dev 6.9.15 μου χαλασε τον proximity sensor τι να κανω για να τον επαναφερω γιατι μεχρι πριν δουλευε μια χαρα. Να περιμενω το επομενω weekly update που θα το φτιαχνει ? Με βλεπω να περναω την ελληνικη την δικη σας γιατι η xiaomi καθε φορα ολο και κατι μου χαλαει
Παράθεση από daras: “Καλημερα σε ολους, Υπαρχει τροπος να συνδεσω το κινητο με την τηλεοραση με καποιον HDMI adaptor ή κατι αλλο για να βλεπω την οθονη του κινητου στην τηλεοραση ? ” sorry Που ξαναρωταω αλλα μηπως υπαρχει τροπος για αυτο ?
Παράθεση από geoanto555: “Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) ” κατσε ρε συ με το MipC suite σε fastboot mode δεν μπαινει το τηλεφωνο για να δεις διαθεσιμα updates ? Αυτο τον οδηγο που λες τον ακολουθησα για να περασω official rom γιατι το κινητο ειχε unofficial οταν το πηρα
Παράθεση από geoanto555: “Αν δεν ξεκλειδώσεις ξεχνάς το fastboot mode.. Έχεις μόνο το edl mode.. Δοκίμασε μέσω updater αν και δεν νομίζω να την πάρει.. ” κατσε γιατι με μπερδεψες εγω με Miflash ειχα βαλει την global stable με fastboot rom που την κατεβασα απο εδω Xiaomi MIUI Official Forum δεν ειχα ξεκλειδωσει bootloader, το edl Μοδε ποιο εινια δωσε μου κανα link να καταλαβω
βασικα την περασα για να δω την MIUI 8 εχω κωδικο ξεκλειδωματος αλλα δεν θελω να το ξεκλειδωσω γιατι δεν θα βαλω ελληνικη ακομη. ΓΙα να γυρισω σε global stable μεσω updater μπορω χωρις να χασω ρυθμισεις και εφαρμογες ? ¨η το καλυτερο ειναι να περασω global dev μεσω fastboot ?
γεια σας, Περασα την global dev μεσω updater (πριν ειχαν global stable) και δεν δουλευει ουτε ο proximity sensor Ουτε ο light sensor τι να κανω reset to factory defaults ?
Καλημερα σε ολους, Υπαρχει τροπος να συνδεσω το κινητο με την τηλεοραση με καποιον HDMI adaptor ή κατι αλλο για να βλεπω την οθονη του κινητου στην τηλεοραση ?
για να περασω απο globaal stable σε global developer απλα ριχνω την rom στο downloaded_roms και μεσω του updater αναβαθμιζω ? Μου σβηνει τιποτα απο το κινητο ?
παιδια ενω εχω κλειστα τα data λαμβανω συνεχεια μηνυματα απο την cosmote οτι μολις συνδεθηκα στο internet Με χρεωση 1 ευρω καποια εφαρμογη με συνδεει αυτοματα πως μπορω να την βρω ?
Γεια σας, Στα καλα καθουμενα σημερα μου ηρθε μηνυμα οτι ηcosmote μο ενεργοποιησε τα data, η καποια εφαρμογη συνδεθηκε μονη της πως μπορω να το τσεκαρω ποια εφαρμογη το εκανε ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
γεια σας παιδες, ΓΙα εμας που δεν εχουμε την ελληνικη αλλα ειμαστε με global rom υπαρχει καμια εφαρμογη adblock που να μην θελει δικαιωματα root και να δουλευει καλα ?
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nikoloulopalex: “ευχαριστω πολυ για την γρηγορη ανταποκριση,η ερωτηση μου αφορα κυριως αν απο την κινεζικη εκδοση μπορω με επισημο τροπο(Mi pc suite) να παω απο κινεζικη ρομ dev σε global stable? ” Αν έχεις επίσημη ROM, μπορείς να περάσεις όποια επίσημη ROM θέλεις.Ακόμη μπορείς να κατεβάσεις γρήγορα μόνος σου μία Global και να την κάνεις Flash Από την αναβάθμιση της MIUI. Aλλά να ξέρεις πως όταν αλλάζεις κατηγορία ROM (Developer - Stable - Global) θα πρέπει ν…
Παράθεση από BarryAllen: “παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούριος στην ομάδα και θα ήθελα να κάνω μία μια γενική ερώτηση θα ήθελα να μου πείτε αν είναι εύκολο διαφορές και ομοιότητες της τελευταίας ελληνικής ROM σε σύγκριση με την Officila Global ROM. επίσης αρνητικά και θετικά της μίας και της άλλης καθώς και ποια θα προτείνατε σε κάποιον και γιατί!! ευχαριστώ πολύ. ” εντελώς επιγραμματικα... Η Global εχει OTA updates αλλα δεν έχει ελληνική γλωσσά εχει Αγγλικη, ειναι ROM της xiaomi ενω η ελληνικη ει…
Παράθεση από Thanos83: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16454/ Δεν κρατάει ούτε μία μέρα ” αυτοτο screenshot απο ποια επιλογη το βλεπεις στο κινητο μας ?
παιδια στα locale τι να βαλω ελληνικα δεν εχει εχω την global 7.3.7.0 και να ρωτησω και κατι αλλο πως επιλεγω σε ποια οθονη μπιανουν οι εγαρμογες που κανω install και για να μην σας πριζψ κανενας οδηγος για MIUI δεν υπαρχει ή κανα tutorial ??
Παράθεση από geoanto555: “Ποιος ξέρει τι είναι φυσιολογικό; Σε μένα πάει μέχρι 9500 κ μετά πάει 350. Ακούγεται πιο σωστό να πηγαίνει 20000.. Σε ποιά ρομ είσαι @daras ” global 7.3.7.0 (LHOMIDD)