@Ikariapower 1.Ναι θέλεις 2 !!! (Κρίμα. Θα μου φάει άλλη μια πρίζα) 2.Η Mijia σίγουρα δεν κάνει επέκταση δικτύου και για την Aqara δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά μιας και δεν είναι καθαρόαιμο hub αλλά αν κάποιος την έχει μπορεί να μας διαφωτίσει !!! (Το διάβασα στο description ενός πωλητή στο AliExpress. Description: The Aqara Smart IP Camera with gateway function not only can view home dynamic remotely but also can be connected with Mijia body / door / window sensor, wall switch and other ZigB…
@Ikariapower 1. Οπότε θα χρειαστώ 2 Aqara λόγω μεγέθους σπιτιού; 2. Η Aqara Gateway camera επεκτείνει την κάλυψη του zigbee αν έχω καταλάβει καλά. Μήπως κάνει το ίδιο και η Mijia 1080p? Μήπως να πάρω μια τέτοια κάμερα αντί δεύτερου Gateway? 3. Τα Aqara με το ευρωπαϊκό βύσμα που πουλάνε τώρα, συνδέονται στον σέρβερ Mainland China? Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Νομίζω με τον τρόπο αυτό, λέγοντας ο καθένας τι έχει κάνει, βοηθάμε περισσότερο ο ένας τον άλλο. @Sotiris_s Πρέπει να είναι το ίδιο ή μπορείς να βάλεις xiaomi και Aqara? Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Το σπίτι είναι 15 μέτρα μήκος με τοίχους ενδιάμεσα και μάλλον αυτή είναι η αιτία που δεν πιάνει καλά. Σε τέτοιες περιπτώσεις τι κάνουν; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα. Πουλάω το Xiaomi Gateway για να πάρω Aqara. Αν ενδιαφέρεται κανείς μου το λέει. Το συνδέω με την smart πρίζα και μετά από κάποια ώρα τη χάνει. Οκ είναι μακριά αλλά έχω repeater. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Mi Smart Plug2 τη βρίσκει. Είναι η τελευταία στη λίστα. Αποσυνδέεται όμως συχνά και δεν ξέρω τι φταίει. Η μεγάλη απόσταση από το gateway? Έχω repeater όμως. Περιμένω να δω κάποιο setup με Aqara από κάποιον μήπως το αντιγράψω. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Επειδή έχω καταμπερδευτεί με τις εκδόσεις τα aqara κτλ. Έχετε να προτείνετε μια συσκευή για το καθετί; Gateway έχει Xiaomi v1, v2 έχει Aqara έχει EU, AU, UK versions. Πρίζες έχει με zigbee χωρίς zigbee. Motion sensors aqara, xiaomi κτλ. Μήπως θα μπορούσε κάποιος που τα έχει δοκιμάσει να προτείνει ένα σετ; Ίσως και κάποια link αν δεν είναι δύσκολο. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
@Harrytzo πως καταλαβαίνω αν είναι zigbee και πως αν φταίει ο ανταπτορας; Μi motion sensor δεν έχω συνδέσει ακόμα. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Έχω μια πρίζα xiaomi. Την συνδέω με μια λάμπα δαπέδου, της βάζω timer να ανοίγει και να κλείνει σε κάποια ώρα. Της κάνω 4, 5, 6 τεστ. Ανοίγει και κλείνει κανονικά. Βάζω τις πραγματικές ώρες που θέλω να κλείνει και να ανοίγει και το πρωί δεν έχει κλείσει όπως θα έπρεπε και μπυ έχει βγάλει και offline την πρίζα. Έχετε καμία ιδέα; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Τελικά τι είναι καλύτερο το aqara ή το xiaomi hub; Εχει κάποιος καταλήξει σε ένα καλό συνδυασμό; Δηλαδή πχ. Aqara hub, aqara body sensors, xiaomi door sensors κλπ. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Παράθεση από strentas: “@kougisΠατώντας το add ringtone σε εμένα εμφανίζει επιλογή network radio” Μήπως υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Το Gateway είναι μάλλον μακριά από μια mi smart plug 2 που έχω και δεν την ελεγχει. Έχω repeater μέσα στο σπίτι. Εκεί που είναι η πρίζα πιάνω internet από το repeater. Τι μπορώ να κάνω; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Παράθεση από strentas: “@giorgos01 @kougis Auto -> snooze alarm clock-> add timer -> select alarm ringtone ->add ringtone” Εκεί σε αφήνει να ηχογραφήσεις δικό σου ήχο. Δεν παίζει ραδιόφωνο από εκεί. Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk