Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 214.
-
Παράθεση από RpMz: “Καλημέρα και χρόνια πολλά! Θα φτιάξεις ένα σενάριο που όταν το hub γίνεται (if) enable alarm, (then) θα βάλεις να σου έρχεται notification. Επίσης ένας άλλος τρόπος (που τον προτιμώ) μέσα στο σενάριο ένα μία επιλογή More (είναι με 3 τελείες) και κάνεις το Results notification: Turn On.” Έκανα αυτά που μου είπες αλλά δεν λειτουργεί. Όταν το πατάω γίνεται enabled αλλά όταν ανοίγω κάποια πόρτα δεν γίνεται τίποτα. Ούτε μέσα στο σπίτι ακούγεται κάτι, ούτε έρχεται καμία ειδοποίηση …
-
Παράθεση από RpMz: “Automation> +> IF: Complete Manually> Then: Aqara Hub> Control alarm> Enable Arming Mode, Then+ add2> Aqara Hub> Control Nightlight> Turn on gateway light (για να έχεις οπτική επαφή για την ενεργοποίηση του alarm), Description (π.χ Enable Alarm) + Save Αντίστοιχο σενάριο για disarm. Επίσης αν είσαι με iphone, φτιάχνεις και ένα Siri Voice Command και τρέχεις το σενάριο φωνητικά.” Έκανα αυτό. Τώρα όποτε πατήσω θα κάνει enable. Αλλά τι θα κάνει enable? 88b6b1aab2f8e70da5fedd17af…
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχω Aqara Hub Mi door sensors Mi temp sensor Mijia 1080 camera. Ξέρετε πως θα ρυθμίσω, όταν πατάω Alarm enabled να μου στέλνει ειδοποίηση στο κινητό; Δεν θα έπρεπε να ενεργοποιήτε όταν πηγαίνω στο Aqara Hub/Auto/Alert/Alert trigger device και ανοίγω τους διακόπτες των sensors? b5bb3f8dacd3995bfc249dba6800ad60.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΕγώ συνδέθηκα αλλά αν έχω καταλάβει καλά μπορείς να πάρεις backup μόνο όταν είσαι συνδεμένος στο ρουτερ. Εγώ νόμιζα ότι θα μπορούσα να κάνω backup το κινητό μου από οποιοδήποτε δίκτυο κι αν ήμουν συνδεδεμένος. Να είμαι ταξίδι και να παίρνω backup τις φωτογραφίες της ημέρας από το Wifi του ξενοδοχείου. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει αν γίνεται. Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παράθεση από Harrytzo: “Καλημέρα. Τις τσίμπησα κι εγώ αυτές τις πρίζες, αν εξαιρέσεις τα Κινέζικα που πραγματικά το προσπερνάς, κατά τ' άλλα μια χαρά είναι για μικροσυσκευες. Για 6€ που τις βρήκες τέλειες! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Που τις βρήκες 6€?? Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παράθεση από Ikariapower: “Σήμερα παρέλαβα την και καλά αναβαθμισμένη πρίζα της Xiaomi που προστίθεται χωρίς τη βοήθεια του Hub και μαντέψτε ... δεν έχει ηλεκτρική προστασία συσκευών (Κόψιμο ρεύματος μόλις φορτίσει η συσκευή που έχουμε συνδέσει και επαναφορά στην λειτουργία που ήταν σε περίπτωση διακοπής ρεύματος) που έχει η απλή και πιο φθηνή δηλαδή το μόνο που έχει παραπάνω είναι δύο θύρες USB, απλά μην την πάρετε εάν έχετε ήδη το Hub πάρτε την πιο φθηνή που κάνει και περισσότερα πράγματα να γ…