Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.
-
Παράθεση από maddoctor: “Δοκίμασα και έβαλα δεύτερο λογαριασμό, μετά από πρόσκληση στον Mi λογαριασμό του, στον ρούτερ. Στην εφαρμογή στο δεύτερο κινητό (ένα Note 4G που έχω), φαινόταν να δουλεύει μια χαρά. Είχε το ανθρωπάκι πάνω του στην λίστα των κινητών και μπορούσα να δω την εβδομαδιαία ενημέρωση. Άρα κάτι άλλο παίζει....” Δεν ξέρω τότε τι να πω... Σήμερα σέταρα και το δικό μου αλλά ενώ έβαλα manually μια πιο παλιά developer δεν κατεβάζει ota την τελευταία. Υπάρχει κάποιο λινκ πέραν της αρχι…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από @l3x1k0: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από @l3x1k0: “Όχι το router είναι στο λογαριασμό φίλου και έχει βάλει και τον δικό μου λογαριασμό για να έχω πρόσβαση.” Άρα δεν είσαι ο κύριος admin Μόνο αυτός με το ανθρωπάκι βλέπει όλα τα στοιχεία Ποιος έχει το ανθρωπάκι λοιπόν οεό!? :thumbsup:” Ο κάτοχός του φυσικά... Έχεις λινκ από την ανακοίνωση των νέων router; Κρίμα ρε γαμώτο γιατί ακόμα δεν έχει έρθει το δικό μου... Αν το ήξερα θα έκανα λίγο υπομονή.” Είναι…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από @l3x1k0: “Όχι το router είναι στο λογαριασμό φίλου και έχει βάλει και τον δικό μου λογαριασμό για να έχω πρόσβαση.” Άρα δεν είσαι ο κύριος admin Μόνο αυτός με το ανθρωπάκι βλέπει όλα τα στοιχεία Ποιος έχει το ανθρωπάκι λοιπόν οεό!? :thumbsup:” Ο κάτοχός του φυσικά... Έχεις λινκ από την ανακοίνωση των νέων router; Κρίμα ρε γαμώτο γιατί ακόμα δεν έχει έρθει το δικό μου... Αν το ήξερα θα έκανα λίγο υπομονή.
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από @l3x1k0: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από @l3x1k0: “'maddoctor' από αυτά που θυμάμαι δεν δουλεύουν σίγουρα η εβδομαδιαία ενημέρωση, το όριο ταχύτητας και η βελτιστοποίηση του wifi. Είμαι με την τελευταία developer επίσημη στο κινητό και την τελευταία developer επίσημη στο router.” Εμένα μου δουλεύουν και τα 3 μια χαρά όπως βλέπεις. Για κάνει ένα καθαρισμό της cache. Οι εικόνες είναι από 2.1.15 (η χθεσινή Ρομ έχει την 13). Attachment (ID: 4558)Attachmen…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από @l3x1k0: “'maddoctor' από αυτά που θυμάμαι δεν δουλεύουν σίγουρα η εβδομαδιαία ενημέρωση, το όριο ταχύτητας και η βελτιστοποίηση του wifi. Είμαι με την τελευταία developer επίσημη στο κινητό και την τελευταία developer επίσημη στο router.” Εμένα μου δουλεύουν και τα 3 μια χαρά όπως βλέπεις. Για κάνει ένα καθαρισμό της cache. Οι εικόνες είναι από 2.1.15 (η χθεσινή Ρομ έχει την 13). Attachment (ID: 4558)Attachment (ID: 4559)Attachment (ID: 4560)” Τα weekly sta…
-
Παράθεση από maddoctor: “Για μέσα στο δίκτυο όρισε τον υπολογιστή με static ip και δεν χρειάζεται πόρτα λογικά. Εκτός δικτύου θα θέλεις, αλλά δεν το έχω κάνει.” Από μια ματιά που έριξα φαίνεται εύκολο και θεωρώ πλεονέκτημα το γεγονός ότι μπορείς να θέσεις στατική διεύθυνση σε συσκευές του τοπικού δικτύου μέσα από το router. Έτσι σε μηχανήματα που μεταφέρεις ή/και συνδέεις σε άλλα δίκτυα δεν χρειάζεται να κάνεις ρυθμίσεις κάθε φορά.
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από @l3x1k0: “maddoctor το έχω παραγγείλει για μένα και το περιμένω με ανυπομονησία. Το έχω παράλληλα ρυθμίσει σε έναν γνωστό και θέλω επειδή στα κινητά/tablets έχουμε την beta να βάλω και στο router την ίδια. Πώς μπορώ να το κάνω; Αξίζει; Έχει bugs/δυσλειτουργίες;” Έννοιες την 2.x.x!? Εννοείται αυτή θα βάλεις...!” Ωραία αλλά πως; Κατεβάζω από κάπου το firmware;