Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 112.
-
Παράθεση από alvin1983: “settings, B-S-G MOD Settings, saturation. έχει και πίσω και μπροστά κάμερα να ρυθμίσεις. να αυξήσεις τα νούμερα. ” το highlight η to shadow saturation ειναι? επισης τωρα περασα παλι την παλια εκδοση αλλα δεν μπορω να βρω εκει τα νουμερα απο saturation να περασω τα ιδια ακριβως.
-
καλησπερα παιδια. ηθελα λιγο βοηθεια με gcam στο Mi8. ειχα τοσο καιρο την εκδοση 5.1.018V1 και ημουν αρκετα ικανοποιημενος(αν εξαιρεσεις οτι αργουσες να τις τραβηξει λιγο) αναβαθμησα τωρα στην gcam 6.1.013.mi8 final v1 και παει σφαιρα αλλα δεν εχει τα χρωματα στην back camera που ειχε η παλια gcam η οποια τα εκανε παντα λιγο πιο εντονα σε σχεση με το default appl. η τωρινη gcam μ βγαζει ιδια χρωματα με την μαμα camera. πως μπορω να το αλλαξω αυτο ξερει κανεις?
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
gregory_gr - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από gregory_gr: “Εχω κεγ το θεμα με τις 5 ειδοποιησεις οποτε κατεβαζω απο τν πεωτη σελιδα το mi fit παλι κ τα περναει ολα αυτοματα ετσι; ” Οχι. Εφόσον έχεις περάσει αυτή την έκδοση θέλει να τα περάσεις μηχανικά με το Notify & Fitness for Mi Band. Δες τη πρώτη σελίδα του νήματος. ” Οποτε θα πρεπει να περασω το firmware μονο η και resources;;
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
gregory_gr - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από DimosVas: “Τελικα ανανεώθηκε το apk η όχι ακόμη? Γιατί είχατε γράψει ότι αποσύρθηκε και θα ξαναμπει ανανεωμένο αλλά εγώ το βλέπω ότι υπάρχει ακόμα. ” Ναι μπορείτε να κατεβάσετε ότι θέλετε... ή όλο το Mi Fit ή μόνο το firmware. ” Εχω κεγ το θεμα με τις 5 ειδοποιησεις οποτε κατεβαζω απο τν πεωτη σελιδα το mi fit παλι κ τα περναει ολα αυτοματα ετσι;
-
gregory_gr - - Mi Band
Μήνυμαεγω θα μεινω 3.5.2 κ θα περιμενω μιας και δεν εχω κανενα προβλημα και τρεχουσα θερμοκρασια εχω και μπαταρια κ αυτοματη ημερομηνια κ ωρα και ζβνη ωρας αθηνα(αλλα οχι αυτοματο) και η ωρα παντα σωστα στις μετρησεις. συνεχηστε την υπεροχη δουλεια σας παιδια.
-
καλησπερα παιδια μετα απο καιρο. οντας κατοχος απο τον ιουλιο του Mi8 εχω να πω: δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασετε καλυτερη η ιση συσκευη σε αυτα τα χρηματα, προχθες ημουν στο Public και το εβαλα σε καμερα διπλα σε mate20 pro (με το gcam 5.1 εγω τραβουσα καλυτερες φωτος). εχω παρατηρησει οτι τον τελευταιο μηνα εχει πεσει πολυ η διαρκεια της μπαταριας μου το χρησιμοποιω για browsing και messnger fb instagram και καμερα με φορτησεις 20-95 % παντα. και θα ηθελα και μια συμβουλη σχετικα με το βιντε…
-
gregory_gr - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από lsdpower78: “Σχετικά με το πρόβλημα της τρέχουσας θερμοκρασίας εγώ έκανα το εξής: αρχικά, έβαλα στο κινητό χειροκίνητη ώρα Κάιρο (gmt+2). Στο καπάκι στην εφαρμογή Mi Fit, έβαλα χειροκίνητη τοποθεσία στην ενότητα Ρυθμίσεις καιρού. Και τέλος, έκανα αποσύνδεση - σύνδεση του Bluetooth με το mi band. Κάνοντας όλα αυτά, έχω από χθες το μεσημέρι που μου δείχνει κανονικά την τρέχουσα θερμοκρασία. Δοκιμάστε το. ” προσπαθω να κανω αυτο που γραφεις αλλα δεν εχω καιρο στις χωρες που μου βγαζει …
-
gregory_gr - - Mi Band
ΜήνυμαΤελικα βρειηκε ακρη για μονιμη τρεχουσα θερμοκρασια;; Το ειχα κανει χθες βραδυ αλλα σημερα δεν μου τγν δειχνει με τιποτα..
-
gregory_gr - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια απο την κυριακη και μενα δεν μ εμφανηζει καιρο καθολου μου βγαζει συνδεθειτε με την εφαρμογη για αναβαθμιση.?
-
gregory_gr - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Παράθεση από gregory_gr: “μπαντιποτα φιλε.. μπορει καποιος να επιβεβαοωσει αν ειναι γενικο το κακο λογο αναβαθμισης να μην προσπαθω αδικα γρ εχω σκασει;; ” Δεν αποκλείεται να είναι bug τη .20 όπως αναφέρει και αυτός εδώ: Bluetooth, WiFi - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Προσπάθησε επίσης να καθαρίσεις την cache του bluetooth μπας και δεήσει να δουλέψει! ” Απο το μενου-ρυθμισεις-εγκατεστημενες εφαρμογες-bluetooth αν εννοεις εκανα clear cache αλλα τπτ
-
gregory_gr - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από gregory_gr: “καλησπερα παιδια. εχω το Mi band Με 3.4.6 γιατρου και 1.5.0.2 ολα δουλευαν τελεια μεχρι σημερα που εκανα το μι 8 μου αναβαθμιση OTA σε global beta 8.9.20 εκτοτε δεν μπορει να κανει συνδεση μου βγαζει αδυναμια συνδεσης και τωρα δοκιμασα κατεβασα το 3.5 mi fit γιατρου και παλι μου βγαζει αδυναμια συζευξης.. κανεις καμια ιδεα?? εγινε σε ολους οσους αναβαθμησαν η μονο εγω εειχα τν τυχη?? ” δοκιμασε να το διαγράψεις από τις συζεύξεις του BT και να τ…
-
gregory_gr - - Mi Band
Μήνυμακαλησπερα παιδια. εχω το Mi band Με 3.4.6 γιατρου και 1.5.0.2 ολα δουλευαν τελεια μεχρι σημερα που εκανα το μι 8 μου αναβαθμιση OTA σε global beta 8.9.20 εκτοτε δεν μπορει να κανει συνδεση μου βγαζει αδυναμια συνδεσης και τωρα δοκιμασα κατεβασα το 3.5 mi fit γιατρου και παλι μου βγαζει αδυναμια συζευξης.. κανεις καμια ιδεα?? εγινε σε ολους οσους αναβαθμησαν η μονο εγω εειχα τν τυχη??
-
υστερα απο κατι σχολια σας εδω παρελαβα σημερα το Mi8 Nillkin 9H Pro Anti-Explosion Tempered Glass Screen Protector και εχω παθει πλακα οντως δεν αφηνει δαχτυλιες στην οθονη οπως τα περισσοτερεα glasses που επαιρνα και ειναι πολυ λεπτο σαν να μην φοραει. Φορουσα ενα πανω απο αυτα στο ebay με τα 3 ευρω τα 5 και ειναι μερα με τη νυχτα..
-
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
gregory_gr - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδια κατι κανετε λαθος εγω εχω 3.4.6 γιατρου mi fit και 1.5.0.2 + resources 40 περασμενα μεσω gadgetbrodge ,και δουλεευουν ολα αψογα ελληνικα ειδοποιησεις φνπ βαημπερ κτλπ καιρος με ελληνικα γραμματα ευρεση κινητου κολερ αιντι