Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 112.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από gregory_gr: “Παράθεση από spideman3: “Δεν πειράζει λάθη κάνουμε όλοι. Εγώ να δεις πόσα. ” Να σε ρωτηαω το πορτραιτο δε δουλευει σε καμια απο τις 3 εκδοσεις gcam π ανεβασες κονο σε μενα;; ” Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τη. Μαμά κάμερα... ” εγω χρησιμοποιω μαμα για πορτραιτο μονο αλλιως την Open camera(απο Playstore) με default settings εχει πολυ πιο ζωντανα χρωματα εχω κανεις πολλα συγκριτικα τεστ. μονο σε νυχτερινες με φλας προτιμαω την μαμα.
-
Παράθεση από spideman3: “Πριν 4 ημέρες ο @alvin1983 μας πρότεινε αυτό το mod για Gcam defcomg-fix_OP6v0.3_MGC_5.1.018_FINAL_3.4A.apk: https://www.celsoazevedo.com/files/a...FINAL_3.4A.apk Ακόμη ένα mod της gcam βρήκα μετά από αναζήτηση στο xda. Είναι αυτή: GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7beta-test-9.apk GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7.9.9.apk ” Δοκιμασα κ τις 3 και δεν δουλευει το πορτρέτο :/. Κατα τ αλλα πια προτεινεις απο τις 3 εκδοσεις;
-
Παράθεση από sakis112: “recovery-TWRP-3.2.2-0711-XIAOMI8-CN-wzsx150.img - Google Drive Παράθεση από gregory_gr: “Προσπαθησα τωρα να βαλω twrp3.2.3-0806 κανω ολα τα βηματα σωστα μιυ ανοιγει σε mi recovery 3 στο τελος παντα και οχι σε twrp.. ” Κοιτάξε στην σελίδα 32, το #381, έχει ένα twrp,, μήπως δουλεύει.. ” Παλι τοιδιο με βγαζει σε mi remote 3 ενω δειχνει σε ολα οκ..
-
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
gregory_gr - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από sportage: “@gregory_gr Πέρασα την 1.3.0.8 και τα resources με την 3.4.4 του γιατρού και λειτουργούν όλα ΟΚ, εκτός από την κάτω σειρά στο καιρό αλλά δε με πολύ πειράζει. @lallasgr, Πέρασα και την 1.5.0.2 με την 3.4.6. από το Play Store και δεν χρειάστηκε να περάσω resources για να πάρει μπρος το Mi Band 3. Στο καιρό συνεχίζει να βγάζει τα ερωτηματικά στη κάτω σειρά αλλά δεν πειράζει. Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. ” Ακου εγω τι βηματα ειχα κανει εβαλα 1.5.0.2 με τα resource…
-
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
gregory_gr - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από sportage: “Καλησπέρα ομάδα. Όσες φορές και αν προσπάθησα να περάσω την ελληνική έκδοση με τις οδηγίες και τα σχόλια που διάβασα από αυτόν τον οδηγό, στο τέλος έχω το ίδιο πρόβλημα. (Αναβάθμιση έκανα με το GadgetBridge αλλά και με το Notify & Fitness for Mi Band) Όταν ανοίξω την εφαρμογή Mi Fit και συνδεθεί με το Band 3, μου κάνει update και γυρνά πάλι στα Κινέζικα. Έχω το Mi Band 3 (China version) και εγκατεστημένη την Mi Fit 3.4.6 από Play Store και προσπαθώ να περάσω την 1.3.0.8. …
-
gregory_gr - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Δε μου λες, στην επιλογή "Εύρεση ήχων κλήσης τηλεφώνου" έχεις επιλεγμένο το Ήχος κλήσης και όχι το Προεπιλεγμένος ήχος κλήσης? ” Αυτο π ειπες ηταν τελικα το αλλαξ ακ δουλεψε. ςυχαριστω πολυ παιδια για ολα μ φτιαξατε τη μερα. Εκει π ελεγα να το πουλησω γτ με ειχε συνχισει τελικα το γουσταρα.
-
gregory_gr - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Ναι υπάρχει ρύθμιση μέσα στο Mi Fit!! Δεν μπορώ να δω ακριβώς που τώρα αλλά σε μένα δουλεύει μια χαρά!! ” Αν μπορει καποιος να βοηθησει γιςτι θα σκασω το ψαχνω ποση ωρα
-
gregory_gr - - Mi Band
ΜήνυμαΜολις διαποστωσα οτιδε ληγουργει το Ευρεση συσκευς απο το mi band , για να χτυπαει το τηλεφωνο ειναι καμια ρυυμιση;; Μου λεει ο συναγερμος ειναι εκτος λητουργιας
-
gregory_gr - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από AlexG7: “Παράθεση από gregory_gr: “Παράθεση από AlexG7: “Παιδια εχω μπερδευτει λιγο. εχω την 1.3.0.8 και το mi fit 3.4.4 που κατεβασα απο εδω. Στην ειδοποιηση οταν με παιρνουν τηλεφωνο δε μου δειχνει ουτε αριθμο ουτε ονομα, τιποτα, μονο οτι εχω κληση. Αυτο ειναι θεμα του mi fit? δλδ αμα βαλω καποιο απο τα αλλα apps θα δειχνει ποιος σε παιρνει; ” τελικα μολις ειδα οτι εχω το ιδιο θεμα οταν με παιρνουν τηλεφωνο δειχνει κανονικα οτι εχω κλησει για αθορυβο η απροιψη αλλα δε δειχνει ποιο…
-
gregory_gr - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από AlexG7: “Παιδια εχω μπερδευτει λιγο. εχω την 1.3.0.8 και το mi fit 3.4.4 που κατεβασα απο εδω. Στην ειδοποιηση οταν με παιρνουν τηλεφωνο δε μου δειχνει ουτε αριθμο ουτε ονομα, τιποτα, μονο οτι εχω κληση. Αυτο ειναι θεμα του mi fit? δλδ αμα βαλω καποιο απο τα αλλα apps θα δειχνει ποιος σε παιρνει; ” τελικα μολις ειδα οτι εχω το ιδιο θεμα οταν με παιρνουν τηλεφωνο δειχνει κανονικα οτι εχω κλησει για αθορυβο η απροιψη αλλα δε δειχνει ποιος καλει νουμερο και ονομα.. εχεις βρει λυση μηπω…
-
gregory_gr - - Mi Band
Μήνυμακαλησπερα παιδια και συγχαρητηρια για τη δουλεια μολις εβαλα 1.3.0.8 με το αντιστοιχο 3.4.6.8 και ολα αψογα. να ρωτησω κατι. ενας φιλος με iphone Μπορει να κανει κατι για να το εχει στα ελληνικα??
-
καλησπερα παιδια. παρατηρησα σημερα οτι στο ρολοι εκει στα ξυπνητηρια δεν δειχνει την ωρα οπως θα επρεπε και μου εχει μονο την λιστα με τα ξυπνητηρια. εψαξα στις ρυθμησεις και δεν ειναι απο εκει κατι. ειναι θεμα της 8.8.7 global βετα?? και θεματα αλλαξα και τπτ παλι. δειτε τη φωτο prntscr.com/kljr7r
-
Παράθεση από alvin1983: “Υπάρχει μια έκδοση που βγαίνει για One plus 6 που δοκίμασα αλλά όχι για πολύ Γιατί δεν είχα χρόνο. Δουλεύει απλά παίξε με τις ρυθμίσεις αρκετά για να δεις καλά αποτελέσματα. defcomg-fix_OP6v0.3_MGC_5.1.018_FINAL_3.4A.apk Edit. Όπως είναι δουλεύει αλλά δίνει λίγο ψυχρά χρώματα σε σχέση με τη stock camera. ” εγω παντως εχω το open camera(με default settings) και εχει αρκετα καλυτερα αποτελεσματα απο την μαμα εφαρμογη και στις 2 καμερς πιο εντονα και ζωντανα χρωματα.