Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 112.
-
και εγω με nbg εθνικης Unlocked κανενα προβλημα και το δουλευω καθημερινα Nfc δε χρησιμοποιω. ρε παιδια γιατι εχει παρει τετοιο κατηφορο η τιμη του εχω ξενερωσει και σκεφτομαι να το δωσω εγω παντως.. το πηρα 450 πριν ενα μηνα και ειδη εχει 330 kimovil... υποτιθεται ναυαρχιδα της xiaomi.. αλλα αν συνεχηστει ετσι του χρονου θα εχει 200 ευρω..
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από gregory_gr: “Παράθεση από Octaviastikos: “Μηπωε είναι διαφορετικες εκδόσεις;; Δες εάν έχει ενεργοποιηθεί το rollback... ” τι εννοεις διαφορετικες εκδοσεις?? η μια ειναι η global stable που ειχε ποσταρει εσυ 9.5.13 νομιζω κ η αλλη η global beta 8.8.7 ” για κάνε ελέγχο για το antirollback...ίσως έχει ενεργοποιηθεί.. πως το κανω αυτο?? ”
-
Παράθεση από JackDaniels: “Παράθεση από gregory_gr: “τελικα ξανα εκανα Unlock Και ξαναφλασαρα και δουλεψε κανονικα στην beta global ουφφφφ ” Ωραία αφού δούλεψε και σε εσένα, το κρατάμε ως εναλλακτική λύση σε αντίστοιχο πρόβλημα! ” παρολα αυτα τωρα που βλεπω δεν με αφηνεις να φλασαρω ειτε την ιδια ρομ ειτε την global stable μου βγαζει cannot found flash_all.bat
-
παιδιααα βοηθεια αμεσα. εκανα Unlock το τηλεφωνο και φλασαρα την 8.8.7 beta global με fastboot και τωρα με βγαζει σε mi recovery εχει 3 επιλογες reboot wipe data και connect with miassistant απο κατω μου λεει this miui version cant be installed on this device. ειχα πριν την εκδοση miui 10 8.8.9 h beta h china dev
-
Παράθεση από poisonera: “Παράθεση από gregory_gr: “Παράθεση από poisonera: “Τελικα πέρασα την MIUI 10 Global 8.8.7 beta μεσω fastboot mode με το flash tool και παει μια χαρά.Δουλευει και το GPS tinypic.com/r/4imv5k/9 ” καλησπερα φιλε μου που την βρηκες αυτην την εκδοση να την βαλω και εγω?? OTA updates θα παιρνει?? επισης το Unlock by face δουλευει κανονικα?? ” Να σου στειλω Link; ” εστειλε ενα παιδι πιο πανω. τελεια θα την βαλω το πρωι στις 10 που ξεκλειδωνω. εγω 8.7.26 china dev τωρα. face unl…
-
Παράθεση από poisonera: “Τελικα πέρασα την MIUI 10 Global 8.8.7 beta μεσω fastboot mode με το flash tool και παει μια χαρά.Δουλευει και το GPS tinypic.com/r/4imv5k/9 ” καλησπερα φιλε μου που την βρηκες αυτην την εκδοση να την βαλω και εγω?? OTA updates θα παιρνει?? επισης το Unlock by face δουλευει κανονικα??
-
Παράθεση από NasDriver: “Με το ξεκλείδωμα πλέον γίνεται factory reset. Με το miflash δεν μπορείς να κάνεις ξεκλείδωμα, εκτός εάν εννοείς το mi unlock tool, οπότε κοιτάς την πρώτη παράγραφο. Ξεκινά αντίγραφα θα έλεγα ή συγχρονισμό ” Ωραια οποτε γ αρχη δεν το κανω. Αν πςρασουν οι ωρες ο ηθεοε κ δεν το ξεκληδωσω κ μπω σε 10 μερες πχ θα γινεται αμεσα ετσι;; Δςν θα θελει παλι 360 ωρες
-
Παράθεση από thodorisls: “Παράθεση από gregory_gr: “Καλησοερα παιδια. Αυριο ξεκλειδωνω και λεω να αλλαξω την 8.7.26 beta μιας και δεν παιρνει ota updates εδω και 10 μερες. Βγαλαν καμια αλλη global stqvle σημερα π κυκλοφορησε κ επισημα ελλαδα η εκεινη π ειχε ανεβασει ο octavia πριν λιγες μερες;; ” πως να πάρει update αφου δεν έχει βγεί κάτι μετα την 8.7.26? ” Και η 8.8.2;; Η global stable αν το παρεις πχ σημερα απο πλαισιο πια θα ειναι;;