Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Δεν εχω δοκιμασει με καρτες αλλης εταιρειας,θα το κανω και θα ενημερωσω(κοντευω να σκασω παιδες),οσον αφορα την φραγη(εννοειται πως δεν εχω διοτι κανω+δεχομαι κληση κανονικα gsm only απο *#*#4636#*#* Το VOLTE ηξερα οτι γενικα εχει προβλημα οποτε δεν το εχω ενεργοποιησει ποτε,με παραξενευει που δεν εχετε ακουσει τιποτα το app forum xiaomi φωναζει για προβληματα με network 4G/3G/2G(απο χρηστες) Και το πιο περιεργο ειναι οτι μολις πηρα το update 9.5.6 τοτε εβγαλε προβλημα,στην προηγουμενη εκδοση εκ…
-
Δυστυχως τα ιδια ακριβως,ο μοναδικος τροπος για να κανω κληση ειναι μονο αυτος προσωρινος LTE/TD-SCDMA/GSM μεσα απο *#*#4636#*#* μεσω GSM only(2G) 4G data open δηλαδη και λειτουργουν κανονικα 4G data closed μου δειχνει full μπαρες cosmote 4G και οποιος με παιρνει λεει οτι το εχω κλειστο,οταν παω να καλεσω βγαζει μηνυμα δικτυο μη διαθεσιμο
-
Καλησπερα σας παιδια μετα απο παρα πολλες προσπαθειες και επειδη πραγματικα εχω απογοητευτει ειπα να μπω και εδω να πω το προβλημα μου Εχω προβλημα μετα την αναβαθμιση σε 9.5.6 official global rom,κινητο αγορασμενο απο banggood 5 ημερων,σε δοκιμη εκανα και flash developer rom 8.4.19 αλλα το προβλημα παραμενει και με χειροτερα αποτελεσματα!! Με developer 8.4.19 δεν μπορω να κανω κλησεις καθολου ενω ειμαι σε 4G,πρεπει να επιλεξω gsm only για να μπω μεσω 2G να κανω κληση,επιπλεον σε data δεν γυριζε…