Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 90.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Απ' ότι φαίνεται το πρόβλημα με mi cloud, θα λυθεί με την 8.11.22 σύμφωνα με το με το changelog της νέας rom.
-
Σε mido η test ROM περάστηκε με fr, άψογη, κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα!
-
Σε mido έχει βγει μέσω ota, η 8.10.18 (global προς το παρόν).
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Την εγκατέστησα στο δικό μου mido, είναι global και είναι οκ.
-
-
-
-
Σε mido όλα καλά! Όσοι έχουν προβλήματα ας πάρουν και ένα mido!
-
Παράθεση από vayio: “Παράθεση από proimos: “Γενικά ακολουθώ την εξής πρακτική: χρησιμοποιώ την xtrv stable και όταν έχουμε καινούργια xtrv dev την εγκαθιστώ και αν είναι οκ παραμένω σε dev, αν έχει θεματάκια επιστρέφω στην stable. Όμως η παρατήρηση που έχω είναι ότι στις stable κάνοντας "εκκαθάριση" υπάρχει ο κίνδυνος να διαγράψεις τα TWRP backups αφού τα προτείνει προς διαγραφή. Αυτό δεν συμβαίνει στις DEV, όπου δεν προτείνονται. Υπάρχει άραγε τρόπος να μην προτείνει η εκκαθάριση των stable τα …
-
Σε mido, 8.5.17 εγκατάσταση ok! Γρήγορη , σταθερή χωρίς προβλήματα! Πολύ καλή διαχείριση μνήμης! Μόνο θέμα η αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας.(~ 35% στο τέλος της ημέρας απο ~50% στην 8.5.10 για σχεδόν ίδια χρήση) Γενικά ακολουθώ την εξής πρακτική: χρησιμοποιώ την xtrv stable και όταν έχουμε καινούργια xtrv dev την εγκαθιστώ και αν είναι οκ παραμένω σε dev, αν έχει θεματάκια επιστρέφω στην stable. Όμως η παρατήρηση που έχω είναι ότι στις stable κάνοντας "εκκαθάριση" υπάρχει ο κίνδυνος να διαγράψεις…
-
Σε mido όλα καλά! Πριν λίγο έγινε απο το σύστημα η αναβάθμιση, μόνο της εφαρμογής downloads, με bug fixes. Ίσως αυτό να έχει σχέση με κάποια προβλήματα στο κατέβασμα από κάποιους. Κατά τα άλλα η δουλειά που γίνεται από τα παιδιά είναι άψογη. Οι νέες rom σε global είναι πολύ καλύτερες, γρηγορότερες με άψογη χρήση μπαταρίας. Το λέω αυτό δοκιμάζοντας dev και stable και από το Eu. Σε κάποιες αναρτήσεις είδα ότι σε μερικά παιδιά κάτι τους χαλάει στην "αίσθηση" της rom. Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στα ε…
-
Σε mido όλα οκ! Για ενημέρωση των test που κάνω : Από τότε που περάσαμε σε global ( dev και stable) σε κάθε ενημέρωση, κάνω απεγκατάσταση τις εξής εφαρμογές (pic) συστήματος χωρίς κανένα πρόβλημα και μύνημα λάθους. Νομίζω ότι δεν τις χρειαζόμαστε... Επίσης, επειδή είχα συνηθίσει την εναλλαγή wallpapers (carousel) την εγκαθιστώ σαν εφαρμογή χρήστη και με περιοχή Ινδία παίζει άψογα. Ελπίζω να μην κάνω κάτι λάθος.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52885/
-
Σε mido ota update xtrv άψογα! Root με SU. Διορθώθηκε το "κόλλημα" του chrome. Με εφαρμογή του θέματος "blue" έχουμε grid 5x6.5x7... Από τότε που περάσαμε σε global source κάνω απεγκατάσταση τις εξής system apps χωρίς κανένα πρόβλημα (νομίζω ότι είναι σκουπίδια για μας και μετά μπαίνω recovery , clear cashe & dalvik, reboot)
-
Ναι είναι eu, χωρίς τα δικά μας modes! Αλλά την έβαλα για να μου περάσει το σύνδρομο στέρησης μέχρι την άλλη Παρασκευή...
-
Παράθεση από masterismos: “Παράθεση από proimos: “Επειδή έχω συνήθεια κάθε Παρασκευή το update πέρασα στο mido αυτή: download Μάλλον είναι China dev; Την πέρασα πάνω από την 8.3.29 με wipe dalvik και cashe. Δεν κρασάρει το chrome, έχει themes, 5x6 grid ... Σε μένα πάντως δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα... Παρασκευή χωρίς TWRP δεν λέει.. ” Χωρίς ελληνικά? ” Είναι multi, έχει ελληνικά!
-
Επειδή έχω συνήθεια κάθε Παρασκευή το update πέρασα στο mido αυτή: download Μάλλον είναι China dev; Την πέρασα πάνω από την 8.3.29 με wipe dalvik και cashe. Δεν κρασάρει το chrome, έχει themes, 5x6 grid ... Σε μένα πάντως δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα... Παρασκευή χωρίς TWRP δεν λέει..
-
Παράθεση από knight666: “Ξαναρωτάω μιας κ δεν πήρα απάντηση από κανέναν... Πώς μπορούμε να βάλουμε κάποιο θέμα χωρίς να μας βγάλει ότι δεν δέχεται θέματα από τρίτους όπως έκανα με την 8.3.1; ” Εγώ διαγράφω το θέμα (που έχω κατεβάσει από άλλη rom) και το ξανακατεβάζω με τη νέα και είναι οκ! Θα φτιάξει και αυτό!
-
Στο δικό μου mido κανένα πρόβλημα μικροφώνου - ήχου.