Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-90 από 90.
-
Προληπτικά έκανα εκκαθάριση δεδομένων σε mido , όλα ΟΚ!
-
Παράθεση από Nelias: “Στο mi4c libra προηγήθηκε η ειδοποίηση για το mail και το έψαξα για update χειροκίνητα από τον updater και αφού την κατέβασε παρά 2 kb μου έβγαλε λάθος και την κατέβασα πάλι και όλα εντάξει. Το μόνο που παρατήρησα μέχρι τώρα είναι ότι δεν μου βελτιστοποιεί η εφαρμογή "ασφάλεια" το κινητό στο 100% και μου εμφανίζει την εξής οθόνη: πατάω την επαναφορά και αφού μου δώσει 2 πόντους μου λέει πως έγινε η επαναφορά αλλά παραμένει στο 98%. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό και αν μπορώ να …
-
Όλα άψογα σε redmi note 4x. Πάντα όμως είχα μία απορία. Τι σημαίνει πάντα σε όλες τις αναβάθμισεις αυτό τοforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45667/ fail mount / unmount firmware και τι το κόκκινο E:unknown command[]]. Χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα!
-
Παράθεση από flytouch1111: “Στο Redmi Pro που περασα το patch μου έχει κάνει δύο κολλήματα μέχρι τώρα. Κολλάει και μετά κάνει reboot. Παρατηρω επίσης ότι data connection δεν είναι τοσο ισχυρό όπως και το wifi. Αυτο βέβαια δεν ξερω αν είναι απο την αναβάθμιση σε έκδοση 10.19 ( το ειχα παρατηρησει μετα την αναβαθμιση) ή αν είναι θεμα τοπικής κεραίας.Οπως και να έχει αναμένουμε την νεα rom ” Ακριβώς το ίδιο και σε redmi note 4x mido. Κολάει και reboot. (Τρεις φορές) Κατά την αναβάθμιση στο flash su…
-
Redmi note 4x όλα άψογα! Ευχαριστούμε!
-
Ρυθμίσεις>Εφαρμογέςς συστήματος> ΜΗΝΎΜΑΤΑ...κάτω κάτω
-
Για άλλη μια φορά μπράβο!
-
Από 7.8.10 σε σε 7.8.17 (note 4x mido) η διαφορά που παρατήρησα στην απόκριση της συσκευής, ήταν τεράστια! Σαν να άλλαξα κινητό! Επίσης διορθώθηκε το διαχρονικό bug στο ενσωματωμένο ημερολόγιο μήνα (στο συγχρονισμό με google έβαζε τις κουκίδες συμβάντων πότε πάνω πότε κάτω) πλέον τα συμβάντα έχουν σωστή σήμανση. Ευχαριστώ την ομάδα για την καλή δουλειά!