Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Mi Pad 2 battery drain
Μήνυμαναι προφανως το ξέρω αλλα το bluetooth ηταν κλειστό
-
Mi Pad 2 battery drain
ΜήνυμαΚαλησπέρα παρατήρησα οτι το ταμπλετ σβηνει σε σταντμπαι μετα απο 7 ωρες οταν το φορτιζω και το ανοίγω λέει οτι εφταιγε το wifi εβαλα το wifi να πεφτει σε sleep οταν ειναι κλειδωμένο το ταμπλετ και σημερα ξαναέγινε και ειδα το εξης forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17105/ το bluetooth λογικα δεν ηταν ανοιχτό καμια ιδέα;
-
σου ξαναλέω δεν με πειράζει ο launcher με πειράζει η εφαρμογή του κινητού το αν το εψαξα ειναι δικό μου θέμα. και πιστεψε με το ψαξα αν η εφαρμογή του τηλεφώνου εξαρτάται από το launcher τοτε αλλαζω Launcher. ξέρω όμως οτι παλιότερα ειχα αλλάξει εφαρμογή σε παλιότερο κινητό τεσπα σε ευχαριστώ θα αλλάξω τοτε ρομ θα ακολουθήσω τους οδηγούς και θα πάω σε ελληνική χαζή ερώτηση ειναι η pro έκδοση; επειδή δεν το λέει στο μοντέλο
-
Καλημέρα είχα μιλήσει και την προηγούμενη εβδομαδα στο νημα και ρωταγα πληροφορίες για τη συσκευη τελικά το πήρα από σκρούτζ γιατι ήθελα αμεσα τηλέφωνο και πραγματικά ενθουσιάστηκα σαν γνωστός γκαντέμης ανοίγω το κινητο παίζω λίγο, φεύγω από το σπίτι και συνειδητοποιώ οτι τα μβ δεν δουλεύουν κλαμα και καημός αλλα εν τέλει είχε πρόβλημα η κοσμοτέ (και βρήκε τώρα που πήρα καινούργιο τηλέφωνο, μόνο για να πάει η ψυχή μου στην κούλουρη) τέσπα κανα δύο ερωτήσεις ήρθε με global 7.3.6 stable να την κρτ…
-
καλημερα ειμαι στο ψαξιμο για κινητο και καταλήγω σε αυτό δυο ερωτήσεις από που να το πάρω; vickmall eu werehouse out of stock και εναλλακτική; σκρουτζ; επίσης ποτε περίπου να περιμένουμε το καινούργιο στην ευρώπη και βάσει της εμπειρίας σας σε τι τιμή θα έρθει; μηπως μπορέσω να το τραινάρω και πάρω το καινούργιο και φυσικά αν μπορέιτε και την άποψή σας γι αυτο
-
καλησπερα αυριο θα ασχοληθώ λίγο με το ταμπλετ γιατι δεν προλαβα τις προηγούμενες μέρες developer rom είχα βάλει την πρώτη φορα που εκανα φλασ θα ξαναπροσπαθήσω πάλι από την αρχή με την τελευταία οφίσιαλ develloper rom παίζει ομως να προκαλεί το error963 αυτό το πράγμα? κατα τ άλλα το ταμπλετ δουλεύει τέλεια εκτός του error αυτού Παράθεση από sifario: “Παιδια τελικα τα καταφερα με την 6.4.7 και εχω gapps.Αλλα δεν δουλευουν τα κεντρικα κουμπια.Τι να κανω για να δουλεψουν και να μην χασω τα gapps?…
-
Εχω δοκιμασει και τις τελευταιες ρομ και stable και ελληνικες αλλά τπτ τα gapps περναω παντα τα τελευταια με τελευταία εκδοση adroid webview παρατησρησα οτι καποιες φορες μετα απο wipe data απο twrp οι ρομ εχουν θεματα πχ το Home butoon δεν κανει δουλεια ουτε και το recents παρολο που φωτιζουν και κανουν και ηχο οταν τα πτάω και επίσης τα develloper options ειναι κενα και λεει δεν υπάρχουν developer options για αυτο τον χρήστη ελεγα να ξανακάνω διαδικασίες φλασαρισματος με επίσημες ρομ της xiaom…
-
στη συγκεκριμενη λινκ παλι εχω ερρορ 963 και ξαναπροσπαθησα να το λυσω αλλα τπτ επίσης στη συγκεκριμένη το home button κανει ηχο οταν το πατάω αλλα δεν με πηγαίνει στην αρχική οθόνη και αρκετά συχνα δεν κάνει render την πρώτη καρτέλα με εφαρμογές (τα δυο αυτα προβλήματα τα συνάντησα και σε προηγούμενη προσπάθεια αλλα δεν θυμάμαι σε ποιά ακριβώς ρομ) πρέπει να φλασαρω πάντα developer rom αρχικά? υπάρχει αλλη εκτος της ελληνικής που να είναι stable και να εχει ελληνικό μενού? ειλικρινά έχω απογοητ…
-
καλησπερα Δεν είχα χρονο να ασχοληθω ξανά αλλά έχω την ελληνική Ρομ που προανεφερα η οποία έρχεται με google apps Έχω παλι error 963 Πέρασα σε καθαρή Ρομ τα gapps μέσω του οδηγού σου κ το error επιμένει Οι λύσεις που προτείνουν δεν δουλεύουν σε μένα (αν και δεν βρήκα που απεγκαθιστεις τις ενημερώσεις του play store Επίσεις εκανα clean cache σε όλες τις εφαρμογές google και θα δοκιμασω και μέσω twrp για clean cache dalvik
-
συγνώμμη για το double posting αλλα για να φαινεται ξεκάθαρα καθώς ξεπέρασα το προηγούμενο πρόβλημα πέρασα την ελληνική ρομ του οδηγού (6.4.7) και τα gapps του αλλου οδηγού κανονικά επιμένει το ερρορ 963 και δεν λύνεται ουτε με clear cache ουτε με τπτ απο τους οδηγούς που βρήκα θα συνεχίσω το απόγευμα το ψάξιμο αλλά αν έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό ευπρόσδεκτο
-
χρησιμοποίησα την τελευταία ελληνική ρομ και τις Pico gapps για 5.1 εχω εμπειρία καποια χρόνια με παρόμοια πάντως τωρα εχω την λληνική και οταν πάω να φλασαρω τις gapps κανει reboot ο twrp Κι αν χρησιμοποιήσω τις μεγαλύτερες εκδόσεις δεν χωράει στη ρομ error70 δοκίμασα το troubleshooting που προτείνουν σε αυτή την περίπτωση και τπτ ο twrp ειναι αυτός που έδωσαν στο πρώτο ποστ εχθες μια χαρά περάστηκαν οι gapps καποια στιγμή αλλα δεν δούλευαν θα χρησιμοοποιήσω πιο παλιά εκδοση της ελληνικής ρομ κ…
-
εχουμε καμια λύση για το 963; πήρα σήμερ ατο mi pad με global rom που δεν μπορούσα να κατεβάσω τπτ απο το playstore πέρασα την ελληνική ρομ και τα pico gapps και πάλι τα ίδια έκανα κανονικά τα clear cache και εκανα και ενα factory reset θέλω μια λύση με ελληνική ρομ γιατι είναι για τον πατέρα μ το ταμπλετ και το θέλω λιγο αμεσα την λύση γιατι αύριο φεύγει επίσης το κεντιρκό κουμπί δεν δουλεύει κανει ήχο αλλα δεν σε γυρναει στο αρχικο μενού