Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 187.

• Παράθεση από cacau: “Χμμ... λες να μην παίζει η 7 σε android 8? ” Διακρίνω μια ελαφριά ειρωνεία? Η 9.6.13 είναι Android 9 όντας miui 10.5

• Παράθεση από cacau: “Σε μένα δουλεύει σε enforcing mode. Η συγκεκριμένη που έχω εγκατεστημένη είναι αυτή: f.celsoazevedo.com/file/cfiles…hotography_Version_V7.apk ίσως πρέπει να εγκαταστήσετε το magisk fix "Mi Note 3 Pie GCam Fix v12" ” Παίζει να φταίει η miui 9.6.13 που είμαι?

• Παράθεση από Stoni90: “Δοκίμασα το selinux Swith. Ούτε με permissive ούτε με enforcing δουλευει ” Κι εγώ τα ίδια. Αναρωτιέμαι άραγε αν η gcam παίζει να μπορεί να πειραχτεί από dev για να παίζει σε enforcing..

• Κάτι σαν αυτό @cacau ?? [APP][TOOL][2.0+][OFFICIAL]The SELinux Switc… | Android Development and Hacking Κι επίσης, όπως ρώτησα και παραπάνω, πόσες ώρες SOT σου βγάζει το κινητό?

• Παίδες πόσο σας βγάζει SOT το Jason? Εννοώ από 100% έως ας πούμε 3-5% ή εντελώς 0%

• Ναι. Βγάζει ναυαρχίδες μόνο με eis σαν την ONE+

• Παράθεση από amavroudis: “Μάλλον το ότι έχει βγάλει από τότε άλλες 40 συσκευές, φαντάζομαι... ” Μετά το mi note 3, ναι.. αλλά με αυτά τα χαρακτηριστικά..?

• Παράθεση από kwstpap: “Ακριβως η βάζετε magisl module και τελειώσατε η χειροκίνητα της γραμμές κώδικα Όσο για τη επιστροφή ήχου που είπε κάποιος πιο πάνω .με πια ρομ και είχες βάλει κάνα module για ήχο? Miuin11 και εγώ από όταν βγήκε leaked αλλά μου φαίνεται σαν να μην έχει καλή διαχείριση μπαταρίας ακόμα. Σχετικά με xposed από μπαταρια έχει θέμα με τόσο modules? Αυτές τις μέρες θα ανανεώσω το ποστ μ τα modules (έμπλεξα και δεν είχα χρονο/ ευκερια μιας κ βγήκε κ η 11) Για έναν φίλο πιο πάνω υπάρ…

• Για μισο @cacau δηλαδη κι εμεις οι υπολοιποι αν το βαλουμε σε παλιοτερες miui θα ενεργοποιησει το eis? Γιαυτό η stock βγαζει πιο σταθερα βιντεο απ την gCam? Ιδου η απορια.

• Παράθεση από makis1024: “Τι εννοείς , έμεινες λίγο πίσω ; Κατεβάζεις το buildProp editor από Google play store , του δίνεις δικαιώματα root και προσθέτεις τις γραμμές που σου λένε τα παιδιά , save και πας properties και αλλάζεις τα δικαιώματα. ” Εννοώ πως οι οδηγίες που έδωσα στον φίλο @Malachaskos ήταν outdated.

• Παράθεση από cacau: “edit: Με το Buildprop editor από google play Και ειδικά για το δικό μας στην miui 11 γράφεις: persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 persist.vendor.camera.stats.test=5 persist.vendor.camera.eis.enabled=1 save, πας properties βάζεις τα δικαιώματα όπως λέει ο XiaoPST και μετά reboot. Check με το camera 2 api ότι είσαι εντάξει και εγκατάσταση το .apk ” Sorry... Έμεινα λίγο πίσω εγώ

• Παράθεση από Malachaskos: “Παράθεση από cacau: “Βάλε το camera2 probe από google play και δες αν το api2 είναι ενεργό (level3 πράσινο). Αν ναι απλά εγκαθιστάς την gcam, μερικές που παίζουν σίγουρα με καλά αποτελέσματα είναι εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=748464#post748464 ” Δεν ήταν ενεργό...Έβαλα τον κωδικό που μου είχες γράψει κ έγραψε ότι ενεργοποιήθηκε. Έκανα επανεκκίνηση αλλά τα ίδια... Δεν ενεργοποιείται μέσα και από το megisk? ” Το api2 ενεργοποιείται και με προσθήκη 2 γραμμών…

• Παράθεση από geoanto555: “Με ενα format data καθαρίζεις όμως βρε. Ετσι κ αλλιως θα εχει backup. ” Σωστός ναι. Απλά λέω για να μην βάζει fastboot και μετά αναγκάζεται να βάλει miui 11 xtrv.

• Σ'ωραιος! Μακάρι να λειτουργούν και σε 10άρα miui.

• Fastboot rom όπως λέει ο cacau έχει ενεργοποιημένο encryption by default. Δε μου φαίνεται καλή ιδέα. Καλύτερα να δοκιμάσει πρώτα clean install όπως είπαμε παραπάνω.

• Παράθεση από Malachaskos: “Παράθεση από XiaoPST: “Λοιπόν. Να πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη? ” Λέω να κάνω ένα backup και να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση ” Αυτό ακριβώς θα σου έλεγα. Κάνε backup τα πάντα και στήσε απ' την αρχή. Format, τα wipes, μη σου πω και wipe internal storage. Περνάς rom μετά magisk και είσαι κομπλέ. Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ όταν έχω σοβαρά θέματα.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από XiaoPST: “Λοιπόν. Να πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη? ” Γιατί δεν την λες μία και έξω ? ” Γιατί δε ξέρω αν θέλετε να την διαβάσετε

• Λοιπόν. Να πω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη?

• Την εχω δοκιμασει νομιζω.

• Α μάλιστα. Εγώ έχω αφήσει ένα screenshot με το error που μου πέταγε η gCam στο νήμα του jason εδώ.