Παράθεση από Malachaskos: “Όλα καλά τα κατάφερα Απλά μετά πάτησα στο magisk εγκατάσταση των drivers για τον SD 660 και μετά την επανεκκίνηση δεν ανοίγει το κινητό Edit. Με τον ίδιο τρόπο ξαναπέρασα το boot και άνοιξε Τώρα για να βάλω την Gcam πώς γίνεται? Edit 2. Δοκίμασα να περάσω με flash το magisk όλα ξανά δεν ανοίγει ” Έχουμε κανένα νεότερο?
Κρασαρει! Και αυτή Λοιπόν αφήνω feedback σε περίπτωση που έχει όρεξη να δει το πρόβλημα κάποιος Dev δικός μας. Μου βγάζει crash report στο notification panel το μπλα μπλα της φωτογραφίας που επισυνάπτω.
Σε Jason σίγουρα λειτουργεί? Επειδή εγώ με XTRV 9.6.13 ότι και να έχω δοκιμάσει από 7ρα δεν παίζει, κρασαρει στο startup. Επίσης γίνεται επειδή δεν έχω telegram να την ανεβάσεις ως κανονικό .apk?
IMG_20190930_212717.jpg - Google Drive IMG_20190930_013650.jpg - Google Drive IMG_20190929_202500.jpg - Google Drive Θέλω εντυπώσεις, το feedback σας είναι απαραίτητο. Αυτές είναι τραβηγμένες με stock manual mode.
Παιδιά είμαι με gCam 6.1.021_advanced η οποία έχει κάτσει καλύτερα από κάθε άλλη gCam στο κινητό μου εδώ και καιρό. Μια ερώτηση έχω μόνο, υπάρχει τρόπος στο night sight να ανεβάσω το shutter speed πχ στο μισό λεπτό ή ένα λεπτό?
Παράθεση από cacau: “Για τον ήχο ως τηλέφωνο, όλα αυτά τα ξηλώνεις και βάζεις μόνο το patch. Το τρέχον v. 3.1 αν και δουλεύουν και τα προηγούμενα. Κάμερα με Ai έχω από την προηγούμενη έκδοση 9.8.22, δεν πρόσεξα αν είναι ιδιότητα της xtrv ή ενεργοποιήθηκε με το module του magisk ” Δηλαδή χάνω Dolby?
Α επίσης, @cacau είπαμε το module του ήχου το δοκίμασες και ήταν καλό? Δηλαδή να το ρίξω κι εγώ στο κινητό μπας και δούμε άσπρη μέρα με το ακουστικό? Σημείωση ότι έχω ήδη ενεργοποιημένα τα modules: Audio compatibility patch Audio modification library Dolby digital plus Ελπίζω να μην έχει κάποιο θέμα με αυτά.
Παράθεση από cacau: “Καλημέρα, το δοκίμασα και αυτό μια από τα ίδια. Οπότε επανήλθα στο αρχικό set up μια και με αυτό έχω Ai camera στην μαμίσια. Επίσης κράτησα την urnix gcam για να παίξω με settings /libs ” AI camera με ποια ρομ? Παίζει τίποτα για 9.6.13 που είμαι εγώ?
Παράθεση από giannisatsi: “Σ ευχαριστώ πολύ, το είχα τσεκάρει αυτό από πιο πριν όμως απ ότι μου φάνηκε θα είναι πλαστικό και στην πρώτη φώτο δεν έχει το logo της xiaomi, εγώ ψάχνω το γνήσιο το γυάλινο η και κεραμικό. ” Αυτό που σου είχα πει στο ποστ που έκανα παράθεση μόλις πριν λίγο, το είχες τσεκαρει και είχες δει ότι είναι πλαστικό? Πήρες τηλέφωνο να ρωτήσεις?