Παράθεση από giannisatsi: “Καλησπέρα μόλις μου έσπασε η πλάτη του κινητού, μήπως υπάρχει κάποιο μαγαζί από Ελλάδα που να έχει battery cover γτ δεν θέλω να παραγγείλω από εξωτερικό λόγω της μεγάλης αναμονής ώσπου να μου έρθει και το χρειάζομαι άμεσα. ” Για μισό..
Παράθεση από GUZGUN: “(Hidden Content) ” Γενικά η tulen νομίζω είναι η καλύτερη. Εγώ προσωπικά βλέπω καλύτερα χρώματα στην πολυκατοικία απέναντι και η πρασινάδα επίσης είναι πιο έντονη. Βέβαια στην Xtreme ο ουρανός είναι πιο έντονος, δεν μοιάζει κακό αυτό.
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από XiaoPST: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από XiaoPST: “Παράθεση από foxy4270: “Πεφταστερια σημερα...ετοιμαστε τριποδες, φραπεδες κ τα σχετικα. ” ναι σωστά! Αν έχουμε όμως XD ” xd???? ” Τι θα έπρεπε να πω? ” τι σημαινει το xd? ” Δάσκαλε ή αδιάβατος είσαι ή με τρολλαρεις. XD = :'-) πώς αλλιώς να το εκφράσω?
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από XiaoPST: “Παράθεση από foxy4270: “Πεφταστερια σημερα...ετοιμαστε τριποδες, φραπεδες κ τα σχετικα. ” ναι σωστά! Αν έχουμε όμως XD ” xd???? ” Τι θα έπρεπε να πω?
Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από XiaoPST: “Παιδιά έχω μια απορία. Mi6 vs mi note 3 στο θέμα κάμερας τι λέτε? Δεδομένου του ότι έχουν την ίδια κάμερα, μπορεί να έχουν διαφορές στις επιδόσεις? ” Mi Note 3 δαγκωτό.Έχουν διαφορές στην απόδοση ναι οπως και άλλα κινητά που έχουν ίδια κάμερα όπως πχ Mi 8 vs Mi mix 2s ” αυτά με gcam ή με στοκ? Ή γενικά?
Παράθεση από GUZGUN: “H tulen v5 δεν μου εγκαταστειτε στο mix 2s. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” την έβαλα σε mi note 3. Κρασαρει μόλις ανεβάσω το .xml με τις ρυθμίσεις.
Λοιπόν. Πείραξα τα RX values, πράγματι ανέβηκε η ένταση του loudspeaker, αλλά το ακουστικό δεν βελτιώθηκε και πολύ, παρατήρησα όμως ότι όταν βάζω κάποιο τραγούδι ή κάτι τέτοιο ακούγεται πιο δυνατά πλέον ο ήχος απ' το earpiece (είπαμε έχω Dolby, άρα παίζουν και τα 2 μαζί, και το earpiece και το loudspeaker). Μετά πείραξα το ear pa gain και το αποτέλεσμα ήταν παρόμοιο. Οπότε συμπεραίνω ότι το πρόβλημα είναι στο incall ui. Δηλαδή για κάποιο λόγο, όταν γίνεται μια κλήση το ui δεν επιτρέπει να ακουστ…
Αυτό δούλεψε σε σένα? Επίσης στο system δεν υπάρχει mixer_paths. Υπάρχει στο /vendor/etc και υπάρχουν αρκετά mixer_path εκεί, δηλαδή mixer_path_i2s.xml και κάποια άλλα. Εγώ πειράζω μόνο το mixer_paths.xml το σκέτο?