Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

• Mi 8 hardbrick

KarozisDim - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Έχεις υπόψιν κάποιον με edl authorized account; ” Μακάρι να είχα, να μπορούσα να σιγουρευτώ τουλάχιστον για το τι φταίει, αν είναι πρόβλημα οθόνης η πλακέτας

• Mi 8 hardbrick

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Για τον 845 δεν ξέρω εάν βρεις firehose τροποποιημένο , εάν ήταν 636,660 θα έβρισκες άνετα. ” Άρα θεωρείς πως η μόνη λύση είναι να το στείλω κάπου για επισκευή? Δεν θα καταφέρω να το φλασάρω με κανέναν τρόπο από το σπίτι?

• Mi 8 hardbrick

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Το πιο πιθανό να εχει 2 διαφορετικά προβλήματα, οθονη και πλακέτα. Η πλακέτα ίσως και να ειναι software αλλά όπως και να έχει πλεον υπάρχει κόστος για την εγκατασταση λογισμικού λόγο κλειδώματος edl. Υπολογισε με λίγα λόγια ότι αν θέλεις και οθόνη και φλας edl πάς αμέσως αμέσως στην καλύτερη περίπτωση 120+ κοστος. Αξίζει να ασχοληθείς? Αν ειναι μητρική , μονο μεταχεισριμένη και εκεί υπάρχει μεγάλο κόστος πάλι... ” Για οθόνη κάποιος μου είπε πως οι amoled δεν εμφανίζουν …

• Mi 8 hardbrick

Μήνυμα

Ναι θα έρθω σε επικοινωνία μαζί τους. Στο ενδιάμεσο, έχω προσπαθήσει να βάλω την global rom με MiFlash άλλα κολλάω στο κομμάτι του authentication και δεν ξέρω αν θα πρεπε να εμπιστευτώ κάποιο site που λέει πως στο κάνει me teamviewer επί πληρωμή. Το επόμενο που θα δοκίμαζα ήταν να αλλάξω το .elf αρχείο με κάποιο τροποποιημένο αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιο που να δουλεύει.

• Mi 8 hardbrick

Μήνυμα

Βρίσκομαι στην Φλώρινα, σε μια εβδομάδα περίπου θα βρίσκομαι στα Ιωάννινα. Τι μπορώ να προσπαθήσω να κάνω από εδώ?

• Mi 8 hardbrick

Μήνυμα

Λοιπόν αρχικά το κινητό τους τελευταίους μήνες είχε εμφανίσει μια γραμμή σαν pixel line, στην οθόνη, η οποία με λίγη πίεση στο κάτω μέρος της οθόνης έφευγε. Δεν προσπάθησα να περάσω κάποιο λογισμικό ούτε έπεσε νερό πάνω του, απλά ένα βράδυ κόλλησε, πάτησα να σβήσει η οθόνη και μετά δεν άναψε ξανά. Δεν το έχω πειράξει καθόλου το κινητό πέρα από τις αναβαθμίσεις λογισμικού που κάνω. Το κινητό δεν μπαίνει ούτε σε recovery mode ούτε σε fastboot.