Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
Τελικά ακολούθησα το guide από το link που είχα postάρει και πλέον το κινητό δουλεύει περίφημα!
-
Σας ευχαριστώ και τους 2 πάρα πολύ για τη βοήθεια σας. Η ελληνική κοινότητα της Xiaomi είναι φοβερή! Θα προσπαθήσω να το flashάρω το βράδυ και θα σας πω τα αποτελέσματα.
-
Δυστυχώς δε μπόρεσα να μπω στο recovery. με το συνδυασμό που λέει μπαίνει σε fastboot. Πάντως δεν έχω πρόβλημα με fastboot και complete flashes. έχω κάνει κάνει τουλάχιστον 4 διαφορετικές συσκευές complete flashes και, οπότε είμαι εξοικειωμένος. Να ακολουθήσω το guide που linkαρα ή μήπως υπάρχει κάποιο καλύτερο;
-
μα πως μπαίνω στο recovery? δε βρήκα πως μπαίνει αυτή η συσκευή σε recovery. mono fastboot και ένα άλλο mode που συνδέεται στο pc (edit: και ένα menu με test συσκευής)
-
(bootloader) Device unlocked: false edit: άρχισα να βλέπω αυτό το guide. Λέτε να μου κάνει τη δουλειά; [DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - All ROMS - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Όχι δεν έχω έβαλα. Το μετάνιωσα βέβαια αλλά τώρα δε γίνεται να βάλω.. Απλά με το που πήρα στα χέρια μου το κινητό ήθελα να παίξω με το fingerprint μιας και δεν είχα ξαναδει από κοντά κάτι τέτοιο..
-
Φίλε demakhs, σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Αφού δεν έχω linkάρει το κινητό μου ούτε σε mi account ούτε σε google account. πως θα σβήσω από το browser του pc μου το pattern?
-
Φίλε kon.geo σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου. Ναι multi rom ειναι. (Στο vickmall γράφει Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language) πως μπαίνω στο mi recovery? Με volup+power μου λέει να συνδεθώ στο mi pc suite και με voldown+power μου βγάζει fastboot. Λύση ας βρω και δε με φοβίζει το fastboot. Τι μπορώ να κανω σε fastboot?
-
Καλησπέρα σας. Σήμερα πήρα στα χέρια μου το Redmi note 3 pro και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Πήρα το κινητό από Vickmall με ελληνική rom (δε ξέρω ποιά ακριβώς έχει) και μετά από ελάχιστο παίξιμο μαζί του αποφάσισα να βάλω fingerprint lock. Μου ζήτησε pattern και το fingerprint και τα setara όλα μια χαρά! Δοκίμασα αν δουλεύει και δούλευε σωστά. Και το pattern και το fingerprint lock. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από επανεκκίνηση που του έκανα ξαφνικά δεν αναγνωρίζει ούτε το αποτύπωμα μου ούτε το…