Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 146.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Tolis: “Εχω μπεί στον λογαριασμό της google,όλα είναι κομπλέ αλλά playstore δεν έχω και το gmail κρασάρει μόλις ανοίξει.Κάποια σκέψη κάποια βοήθεια ωστε να επανέλθει σε κανονική ροή η συσκευή; ” Καλησπέρα, το μόνο σίγουρο που μπορούμε να σου πούμε είναι να βάλεις την ελληνική. Γιατί ποιός ξέρει τι γίνεται με την rom που έβαλαν απο το κινεζομάγαζο που πήρες την συσκευή.. ” Τη συσκευη την έχω σχεδόν 2 χρόνια και είναι απροβλημάτιστη.Μεχρι το σημερινο official STAB…
-
Παιδιά καλησπέρα.Εχω ενα θεματάκι αν μπορείτε να βοηθήσετε.Σημερα το πρωί είδα πως ο updater εβγαλε ειδοποίηση οπότε και έκανα το update.Eιναι Android version 5.0.2 LRX22G και MIUI VERSION:MIUI 7.0 Stable 7.0.4.0 (LXACNCI). Ok ωραίο layout αλλά πλέον δεν έχω playstore και συνεχώς μου βγάζει notification οτι δεν θα δουλέψει η υπηρεσία αν δεν κάνω update κάτι.Λέω κάτι γιατί μεχρι εκεί εχει χωρο η οθόνη να εμφανιστεί το μήνυμα.Εχω μπεί στον λογαριασμό της google,όλα είναι κομπλέ αλλά playstore δεν …
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΑς το αφήσω ως έχει μπας και στο επόμενο διορθωθεί.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠροτιμώ miui να κάνω roll back και stable release. Δεν έχω όρεξη για πειρά(γ)ματα. Γίνεται;
-
Aπάνω του μωρέ!
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΕχει παρατηρήσει άλλος κολλήματα στον browser οπως καθυστέρηση στο φόρτωμα,διπλό ταπ στην οθόνη για να ανοιξει ένα λίνκ κτλ;Με το που έκανα το επίσημο update σε JLB 39.0 ξεκίνησαν αυτά.Η συσκευή ειναι 'μαμά' δεν εχω πειράξει κάτι και την δουλευω στα Αγγλικά εξ αρχής.Υπάρχει τρόπος να κάνω roll back στη προηγούμενη JLB? Κατα τ'άλλα το κινητο δεν κολλάει πουθενα μήνες τώρα και σίγουρα πλέον είναι οτι πιο σταθερό εχω χρησιμοποιήσει σε android.
-
Το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει αλλα θα μπορουσε να γινει και καλύτερο προσθέτωντας βελάκια για γρήγορη μετάθεση μεσα στο κείμενο.Σε αυτό κερδίζει το Ι.Α type ή Ι.Α type (δεν θυμάμαι ποιο φωνήεν είναι στην αρχή)Οι προβλέψεις ειναι πολύ καλες στο swift.Δεν έχω καταφέρει ποτέ όμως να γράψω σωστα τη λέξη ό,τι.
-
Tolis γιατί δεν σου αρέσει? Κατά την άποψη μοιάζει πολύ με το iPad mini το οποίο είναι πολύ όμορφο. Αν έπρεπε να επιλέξω σε ένα από τα δύο θα επέλεγα mipad λόγω τιμής, Android και MIUI!!! Ε εντάξει, με τα πολύχρωμα δεν το χω η αλήθεια είναι. Θα μπορούσε να κάνει ένα σώμα όπως το mi3. Την τεχνογνωσία την έχει. Το design είναι αυτό που δεν μου αρέσει μόνο. Sent from my MI 2S using Tapatalk[/quote]
-
Με τη δυναμική που έχει πλέον στην Ασία λογικά θα πετάξει και άλλους παίκτες έξω στο μέλλον. Τα προϊόντα έως τώρα υποστηριζονται και όλα κυλούν ομαλά. Αληθεύει ότι πίσω σιγοντάρει η κυβέρνηση της Κίνας;
-
Ας μην μπούμε στη διαδικασία ότι με αυτά τα λεφτά παίρνεις κάτι άλλο. Η τιμή είναι καλή. Στο design θεωρώ πως υστερεί. Ο K1 μεγάλο ατού όπως είπε και ο frost. Ελπίζω να βγει κανά καλό case και ίσως.. Μέχρι τώρα ipad mini και όλα καλά.
-
Πραγματικά ΔΕΝ βλέπεται το mipad.Μα καμία φαντασία στο design?
-
Νυχτοπούλια & Βρικόλακες Ενωθείτε
Tolis - - Ο καφενές μας
Μήνυμαγια κάτι τέτοιο το πήγαινα αλλα μετα θυμήθηκα πως δεν θυμάμαι πως φτιάχνεται ένα σχήμα και το παράτησα.Epic fail xxxxxxxx
-
Tolis - - Ο καφενές μας
Μήνυμαεγω που σαχλαμαριζω σε πρόγραμμα 3D sorry ε!!
-
Tolis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαTι μπορει να είναι αυτο;Screenshot by Lightshot
-
review Mi3
Μήνυμαπροφανώς το παληκάρι που έγραψε στην αρχή εννοεί καποιον απο εμας εδω να κάνει βιντεο.