Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 146.
-
κάτι τέτοια διαβάζω και κολώνω να το σκαλίσω.
-
Mi3s
Tolis - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από SomniusX: “MiPad? sign me in.. το έχω πάρει όπως είναι..” Παράθεση από mitsakos: “Πρέπει να είμαι ο μόνος στον κόσμο που περιμένει το mi3s mini Με έχουν καραβολεψει οι 4,3 ίντσες του mi2s και δεν πάω σε 5 ίντσες και με μεγάλα bezel με τίποτα Sent from my MI 2S using Tapatalk” Oμοιως και για τους 2.Καλά θα ήταν να έβγαζε ενα μίνι.Εστω 4,5 ίντσες και κλείσαμε εκει.Το pad αναλόγως την τιμή.Δεν το χρειάζομαι αλλα έτσι για το about.
-
Mi3s
Tolis - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΜΙΤV2 και MIPAD θα παρουσιάσει σε 3 μέρες από ότι ακούγεται. Το mi3s θα καθυστερήσει.
-
Mi3s
Tolis - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΉ το αδικεί η φωτογραφία ή ειναι άσχημο.Ηθελα να ήξερα τι χέρια έχουν στη Κίνα και τα βγάζουν 5΄.Μακάρι να έβγαζε ενα στις 4,5 ίντσες.Πολύ βολική διάσταση.
-
Νυχτοπούλια & Βρικόλακες Ενωθείτε
Tolis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚρααα κρααα!!Ξενυχτης και καλα΄.
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Tolis - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλορίζικο,να το χαρείς.
-
Λεκέδες στην οθόνη;
Tolis - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Bρε εδώ έχει το hongmi που είναι ο πιστιρίκος της Xiaomi δεν θα έχει ο Γίγαντας ? Όσο για το ποιό νούμερο παπούτσι φοράει ο Γορίλλας δεν είμαι σύγουρος... :lol:” Νομίζω Dragontrail έχει.
-
Παράθεση από SomniusX: “Παράθεση από Tolis: “να δοκιμάσω να βαλω Ελληνικά πλέον δλδ;” αργείιιιιις..” Αμα ήξερα πως γίνεται ισως και να το είχα κάνει.Εν κατέχω πράμα απο δαυτα.Εφοβούμαι.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΕιναι απίστευτα τσιγκούνηδες οι Κινέζοι και μεγάλα λαμόγια.Οπου σε πιάσουν είναι.Προχθες τους άρχισα Ελληνογαλλικά @#$&@*!&$ για μια θήκη που την περιμένω 4 μήνες τώρα.Μην τους πληρώσεις τίποτα φίλε.
-
μπορει να ειναι μικρός ο αριθμός αλλα βλέπω καλό κλίμα.Αυτό ειναι καλό.Θα αυξηθεί ο αριθμός κατόχων σιγα σιγα οταν εκτιμήσουμε καλύτερα τα χρήματα που βγάζουμε.
-
να δοκιμάσω να βαλω Ελληνικά πλέον δλδ;
-
mi3s,mipad,miui V6,mi3s compact 4,5'' (πολλά είπα)
-
Μπράβο σας κύριοι.Κατέβηκε σε 2,3 λεπτα με σύνδεση vdsl 30.Δεν την έχω περάσει,απλά έκανα το τέστ ταχύτητας λήψης.
-
Οι υπεύθυνοι της miui είναι ενήμεροι για αυτή σας την προσπάθεια ώστε, να σας το αναγνωρίσουν;
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΕγώ μιας και δουλεύω στον δρόμο, το κινητό το έχω με ενεργοποιημένο το wifi & 3g και φωτεινότητα στο αυτόματο. Η οθόνη σβήνει σπάνια και εκεί είναι που μου φεύγει η μπαταρία. Σχεδόν 7 ώρες μου κρατάει από το οποίο είμαι ικανοποιημένος αρκετά. Επαναλαμβάνω, η οθόνη σχεδόν δεν σβήνει στη δουλειά.