Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 146.

• Kαλά πάμε.Βασικά σκοπευω να το κάνω αυτοκόλλητο για το αμάξι μου.Οοοοοταν τελειώσει βέβαια. FS2f773.png

• Aυτό κοιτάζω τώρα.Εχω ανοιχτο και το cinema 4d μηπως βγάλω το logo σε 3D.

• κάπου πήρε το μάτι μου κάτι για .psd...Εδω ειμαι αν χρειαστεί κάτι. Ενημερώτικα πέρι psd..δες την αντανάκλαση στα γυαλία μου στο avatar μου.

• Τους Ελληνικούς χαρακτήρες μιας χαρά τους δείχνει παρόλο το Αγγλικό μενού. Η Απορία μου είναι :βλέπω στο φόρουμ τα updates γράφονται υπό την μορφή 4.χχ.χ ενώ στη συσκευή στο updater όταν βγαίνει update είναι υπό την μορφή JLB 29.0 etc. Οπότε, είναι το ίδιο πράγμα αυτά τα 2;πώς ξέρω πχ η JLB 30.0 αν είναι το ίδιο όπως γράφεται εδώ σαν 4.χχ.χ κτλ;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Tolis: “H jbl 33.0 ειναι η νέα βρε παιδια;Αυτό μου βγάζει το updter εμένα.” Θα σου πρότεινα να μην κάνεις κανένα Update εαν θέλεις τα Ελληνικά. jbl 33.0 σημαίνει ότι έχεις την Stable ROM multilang προφανώς. Αλλά μετά το Update bye bye τα Ελληνικά......” δεν εχω βάλει μούλτι.Οπως ηρθε το κινητο απο τη μαμά ειναι.ΜΕ Αγγλικά το δουλευω απο την αρχή.τα update μου τα εμφανιζει με τον κωδικο JBL 29.0 JBL 30.0 κτλ.Αυτα σε στυλ 4..2.4 δεν τα εμφανιζει ποτε.γιαυτο και…

• Βαθιά νυχτωμένος.Απο Αγγλικα μια χαρά τα πάω εως άριστα αλλα απο τα άλλα ζητούμενα σκοτάδι μαυρο λέμε.

• H jbl 33.0 ειναι η νέα βρε παιδια;Αυτό μου βγάζει το updter εμένα.

• τωρα κατάλαβα τι εννοείτε ως μετάφραση.έγω νόμιζα το ui κτλ.Δεν είχα ιδέα.

• το τελωνείο είναι νόμιμα ο ΦΠΑ συν 1% για ευγενή ιδρύματα.Αυτα ειναι τα νόμιμα.Εδω Ελλάδιστάν παιζουν διάφορα οπότε δε ξέρω τι καπέλο μπορεί να έρθει.Για το review μου αρέσει τοσο πολυ η miui και απλά δεν υπήρχε σε Ελληνική γλώσσα γιια το mi2s.Αν είχα περισσότερες γνώσεις θα ηταν εκτενέστερο.Πιστευω θα γουστάρεις άσχημα με τη συσκευη που θα σου έρθει. (άσχετο.Προεπισκόπηση μηνύματος που έχει πριν την υποβολή;)

• XIaomi ΜΙ3s LTE?

Tolis - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Μόλις αναρτήθηκε στο τουίτερ Για beta testers kit kat twitter.com/miuirom/status/455965276203278336

• Υπότιτλους;Αδερφέ τόσο χάλια ακούγομαι;

• Εντυπώσεις για το MI2-S

Tolis - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Καλορίζικο. Σίγουρα θα την ευχαριστηθεις την αγορά αυτή. Sent from my MI 2S

Tolis - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Πληκτρολόγιο εξαιρετικό σε προβλέψεις είναι το SwiftKey. ΔΕΝ είναι δωρεάν όμως. Sent from my MI 2S

Tolis - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

@Kvak με γειες. Καλοδούλευτο. Να το χαρείς. Sent from my MI 2S

• Τωρα αν πω πως για εμένα ισως να ειναι το ιδανικο gps για τη μηχανη και το αμάξι θα είναι παράξενο;Εξηγουμαι:Αν αυτο κάνει 100+ ευρω και ενα ξεχωριστο gps κάνει 100++ ευρώ ,με συμφέρει η αγορά του xiaomi γιατι θα μου έρθει φτηνότερα,η φωτεινότητα της οθόνης δεν θα συγκρίνεται με αυτή ενος pna gps και θα μπορώ να έχω παράλληλα διάφορα προγράμματα πλοήγησης (θείος).Συν ο,τι δεν θα αποσπάται η προσοχή μου στην οδήγηση (car mode).

• Παράθεση από MIUI_ART: “Πολύ δουλειά έπεσε τελευταία και δεν μπόρεσα να ασχοληθώ ακόμη με το Review - Οδηγούς. Την Κυριακή όμως σύγουρα θα ανεβάσω και τα δύο (REVIEW & Οδηγούς) ! Update... Μου άρεσε η συγουριά μου και τελικά όλα μου ήρθαν ανάποδα... (Ταξίδι) ” Γκουχ γκουχ...Τώρα;Αντε να τα δουμε και live.

Tolis - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Παράθεση από gaidjin: “Γεια σας, είμαι καινούριος εδώ και με βοήθησε πολύ το φόρουμ να επιλέξω τελικά το MI2s από Merimobiles. Τις 15 μέρες που έχω το κινητό έκανα τακτικά τις αναβαθμίσεις και όλα πήγαιναν ρολόι, μέχρι το τελευταίο 4.3.14 multilanguage. Ξαφνικά δεν δουλεύει το ακουστικό μου όταν κάνω και δέχομαι κλήσεις. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ένα απλό μπλοκάρισμα, αλλά μετά από επανεκκίνηση και μερικές κλήσεις που έγιναν μια χαρά, ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα. Μπήκα να το ψάξω στο ίντερνετ, κ…

• Re: Notifications στο Viber

Tolis - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Έτσι το έχω το viber εγώ και δουλεύει κανονικά. Sent from my MI 2S

• Re: Εντυπώσεις για το MI2-S

Tolis - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Παράθεση από ronin13: “Ρε παιδια να ρωτησω κατι.. Πηρα προσφατα ενα καλωδιο USB για το φορτιστη, να μην περιοριζομαι στο 1m του καλωδιου της μαμας.. Το θεμα ειναι οτι το καλωδιο ενω λειτουργει με αλλες συσκευες που εχουμε στο σπιτι, με το Mi2S μου κανει συνεχεια συνδεση-αποσυνδεση,” Έτσι το έχω και εγώ αλλά δουλεύει κανονικά. Σε μια άλλη συσκευή βέβαια δεν έδινε ρεύμα. Υποθέτω λαχείο είναι το θέμα προέκταση usb. Sent from my MI 2S

Tolis - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Μαθημενος από άλλες συσκευές που, που και που κολλούσαν, πλέον το έχω ξεχάσει ότι μπορεί να συμβεί. Όλα κυλούν όπως πρέπει, δηλαδή να μην με απασχολεί το κινητό. Αυτό κάνει σωστά τη δουλειά του και εγώ ότι θέλω. Έτσι πρέπει. Sent from my MI 2S