Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 146.
-
Γείωση για Ευρώπη. Προφανώς η αγορά της Ασίας είναι μεγαλύτερη. Sent from my MI 2S
-
Προστασία συσκευής κατόπιν κλοπής
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΊσως ναι. Πάντα η πρόληψη όμως είναι καλύτερη από τη θεραπεία. Sent from my MI 2S
-
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΣε λίγα τεστ που έκανα καθώς έστηνα την εφαρμογή, μπορώ να πω ότι ανταποκρινεται στις απομακρυσμένες εντολές όπως locate, location log, hide-show app. Sent from my MI 2S
-
Hands on - Review
ΜήνυμαΔεν γνωρίζω αν είναι εύκολο αλλά, μια ενότητα Hands On πιστεύω θα ήταν χρήσιμη. Ειδικά για τις συσκευές που φέρουν miui. Θα είναι κάτι ξεχωριστό για τα Ελληνικά δεδομένα. Sent from my MI 2S
-
Έχουμε link από YouTube ή τπτ τέτοιο; Sent from my MI 2S
-
Πιστεύω λόγω του snapdragon κοιτάζει και παραέξω. Εξάλλου τον Hugo γιαυτό τον προσέλαβε. Sent from my MI 2S
-
Πληροφορίες για το Xiaomi MI-3
Tolis - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠάνω κάτω με κάλυψες.Το μέγεθος ειναι που με προβληματίζει εμένα.Το miui τωρα με το mi2s το χαίρομαι πολύ.Σκεφτόμουν για το mi3 αλλα το μέγεθος..Τεσπα,σε ευχαριστώ πολύ.
-
Πληροφορίες για το Xiaomi MI-3
Tolis - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕσείς που το έχετε αγοράσει, πως είναι καθημερινή χρήση; μέχρι που φτάνει σε ευκολία η συσκευή σας; Σας βόλεψε το μέγεθος, ανταποκρινεται στη καθημερινότητα σας; Sent from my MI 2S
-
Θα πέσει γέλιο για κάποιους αν βγει προς τα έξω όπως επίσης και κλάμα για άλλους. Sent from my MI 2S
-
weather app
Tolis - - Mi-2S (Aries)
Μήνυμαdevexpert.net/androidweather/ το καλύτερο widget καιρού και είναι free στο play store. Sent from my MI 2S
-
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΤο κοίταξα το cerberus και τελικά το αγόρασα. Ελπίζω να μην χρειαστεί βέβαια. Sent from my MI 2S
-
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΥπάρχει αποδεδειγμενος τρόπος προστασίας της συσκευής μετά από κλοπή όπως πχ, ανεύρεση, brick η κάτι παρεμφερές; παίζει κάτι τέτοιο στο miui?
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΓια το 3g η λύση είναι ως εξής :Εκεί που λέει APN, γράφει surfonly.vodafone.gr. Σβήνουμε το surfonly και γράφουμε Internet.vodafone.gr . Αυτό σε εμένα δούλεψε. Έως τώρα το ευχαριστιεμαι αρκετά, ειδικά το θέμα με τα permissions όπου έχει πέσει κούρεμα σε πολλές εφαρμογές. Update έκανε μόλις άνοιξε. Άργησε πολύ βέβαια να ανοίξει. Καλού κακού όμως τραβούσα βίντεο unboxing για παν ενδεχόμενο. Edit :Λίγα λόγια για τη συσκευασία τώρα. Πολύ καλής ποιότητας συσκευασία. Το brand name αναγράφεται παντού α…
-
Απ: Mi2s πρόβλημα με το 3g
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠαράθεση από Constantine88: “Είχες δίκιο, οι ρυθμίσεις ήταν το θέμα. έφτιαξα ένα νέο APN με ρυθμίσεις που βρήκα στο ίντερνετ και μπήκε σφαίρα. Βέβαια ακόμη 2G δείχνει το σήμα, αλλά πλέον λειτουργούν τα δεδομένα μια χαρά Ευχαριστώ πολύ!” Θυμάσαι μήπως που μπήκες και πως έκανες τις ρυθμίσεις για το 3g? Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Tolis - - Mi-2S (Aries)
Μήνυμα@mitsakos Αληθεύει. Μια χαρά τις διάβασε. Θυμίζει λίγο αηφονι ή μου φαίνεται; δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το 3g της Vodafone. Enable από τη σχετική ρύθμιση στα notifications δεν κάνει. Κάπου ένα παλικάρι το είχε γράψει εδώ, θα ξανακοιτάξω το thread. Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk