Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-146 από 146.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΆλλη μια ερώτηση παίδες. Σήμερα θα παραλάβω (ήρθε) και λέω να το κρατήσω στην Αγγλική γλώσσα. Λογικά τις επαφές μου που είναι με Ελληνικούς χαρακτήρες δεν θα τις δείχνει, σωστά; Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαIbuygou προτίμησα τελικά. Λίγο πιο πάνω έχω ένα print screen με τη παραγγελία. Αυτό δοκιμάζω, το 17 track. Σε αναμονή λοιπόν. Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΤο ότι είναι 10 μέρες despatched To overseas country code GR είναι καλό ή θα πρέπει να περάσει το New year τους; Εννοώ δλδ να το περιμένω σύντομα η θα κλάψω χρήματα; Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΑν κρατήσω τις εφαρμογές που με ενδιαφέρουν, με το που έρθει η συσκευή μπορώ να περάσω τα . apk μέσα οπότε δε θα χρειαστεί εγκατάσταση play store. Τρόπος δεύτερος: Κατεβάζω όποιο apk θέλω στο pc και το περνάω στην συσκευή. Καλά μέχρι εδώ; bye bye play store Mobile. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
-
Απ: Εντυπώσεις για το MI2-S
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Θα ξεκινήσω τη διαδικασία σύντομα. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Edit: Εγινε η παργγελία. prntscr.com/2j81k5
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Tolis - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά.Εχω ψηθει να το πάρω.Ειναι στα 255 ευρω στο Βuygou το 32GB.Συμφέρουσα τιμή.Στο merimobile δεν βλέπω να υπάρχει εκτός αν δεν είδα καλα.Ισχύει; Edit:Eιναι άλλο το mi2s και άλλο το m2s?