Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-146 από 146.

• Εντυπώσεις για το MI2-S

Tolis - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Άλλη μια ερώτηση παίδες. Σήμερα θα παραλάβω (ήρθε) και λέω να το κρατήσω στην Αγγλική γλώσσα. Λογικά τις επαφές μου που είναι με Ελληνικούς χαρακτήρες δεν θα τις δείχνει, σωστά; Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Tolis - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Ibuygou προτίμησα τελικά. Λίγο πιο πάνω έχω ένα print screen με τη παραγγελία. Αυτό δοκιμάζω, το 17 track. Σε αναμονή λοιπόν. Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Tolis - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Το ότι είναι 10 μέρες despatched To overseas country code GR είναι καλό ή θα πρέπει να περάσει το New year τους; Εννοώ δλδ να το περιμένω σύντομα η θα κλάψω χρήματα; Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Tolis - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Αν κρατήσω τις εφαρμογές που με ενδιαφέρουν, με το που έρθει η συσκευή μπορώ να περάσω τα . apk μέσα οπότε δε θα χρειαστεί εγκατάσταση play store. Τρόπος δεύτερος: Κατεβάζω όποιο apk θέλω στο pc και το περνάω στην συσκευή. Καλά μέχρι εδώ; bye bye play store Mobile. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

• Απ: Εντυπώσεις για το MI2-S

Tolis - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Θα ξεκινήσω τη διαδικασία σύντομα. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Edit: Εγινε η παργγελία. prntscr.com/2j81k5

Tolis - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά.Εχω ψηθει να το πάρω.Ειναι στα 255 ευρω στο Βuygou το 32GB.Συμφέρουσα τιμή.Στο merimobile δεν βλέπω να υπάρχει εκτός αν δεν είδα καλα.Ισχύει; Edit:Eιναι άλλο το mi2s και άλλο το m2s?