Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Για να ενημερώσω την κατάσταση τελικά με το πρόβλημα μου δεν κατάφερα τίποτα μόνος μου και το έστειλα πίσω στο κατάστημα στην Κίνα. Ο άνθρωπος πολύ συζητήσιμος, δεν μου το αντικατέστησε, το έδωσε πίσω στη Xiaomi για service η οποία άλλαξε motherboard στο κινητό. Μετά από 2 εβδομάδες που έκανε να το παραλάβει, (μία εβδομάδα που είχαν κάποιου είδους εθνική επέτειο στην Κίνα) μία εβδομάδα στην Xiaomi και 2 εβδομάδες να γυρίσει πίσω, το έχω στα χέρια μου χωρίς το πρόβλημα πλέον. (και προσπαθώ να το …
-
Και σήμερα, μετά από το καθαρό πέρασμα της ελληνικής rom (developer), τα πράγματα γίναν χειρότερα. Αν και ο χρόνος που το κουμπί συμπεριφέρεται σαν το μεσαίο είναι πιο περιορισμένος από ότι στην αρχή, 1 στις 3 φορές που θα ανοίξω την οθόνη, το μεσαίο (home) κουμπί ή το αριστερό (μενού) πατιούνται από μόνα τους συνεχόμενα χωρίς έλεγχο για μερικά λεπτά... Νομίζω κύριοι (και κυρίες) πως πρέπει να το πάρω απόφαση πως είναι hardware θέμα οθόνης. Επικοινώνησα με τον καταστηματάρχη (τον yeso521.com) αλ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Κάνεις και αυτή την αλλαγή για να βάλεις την official fastboot rom Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Δοκιμάζεις αν δουλεύει χωρίς να βάλεις την ελληνική και εάν όχι μιλάς με το κατάστημα Είσαι ποιο μπροστά ” Για το σύντομο χρονικό διάστημα που υπήρχε η fast boot rom η διεθνής, πριν περάσω την ελληνική, το πρόβλημα υπήρχε δυστυχώς.
-
Πέρασα λοιπόν την ελληνική ROM μετά από πέρασμα fastboot με mi flash μιας international developer. Το πρόβλημα με το κουμπί τις τελευταίες μέρες είχε κάπως εξαφανιστεί μέχρι που χθες το βράδυ ζεστάθηκε κάποια φάση το κινητό από κάποιες διεργασίες που έκανα και το πρόβλημα (που το κουμπί έκανε ακριβώς ότι το κουμπί home) εμφανίστηκε. Περίμενα να δω μέχρι σήμερα το πρωί και το πρόβλημα υπήρχε ακόμα, μέχρι που έκανα restart τη συσκευή και επανήλθε στα φυσιολογικά.
-
Παράθεση από NasDriver: “Ερώτηση γενική, σου είχε έρθει με official rom ή την πέρασες εσύ με miflash...δηλαδή έχεις κάνει καθόλου αυτό που λέμε καθαρή εγκατάσταση ? ” Φίλε μου μου ήρθε με official stable κινέζικη, εγώ πέρασα την ελληνική μετά από unlock του bootloader ακολουθώντας τις οδηγίες του οδηγού "Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)" χωρίς το εργαλείο mi flash (από ότι καταλαβαίνω δηλαδή).
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Επιμενω. Βάλε fastboot rom με mi flash οσο είναι ακόμα ζωντανο. Σήμερα ήμουν με μέλος του φόρουμ που του brickαρε το κινητό μετά από 6 μήνες χρήσης. Φυσικά το είχε όπως το παρέλαβε από το κινεχομαγαζο, με ελληνική gtv rom, χωρίς όμως να ξέρει πώςτην πέρασαν οι κινέζοι. Xiaomi χωρίς καθαρό φλασαρισμα από τον κάτοχο του είναι καταδικασμενο να βγάλει πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο. ” Οκ, το δοκιμάζω αυτή τη στιγμή αλλά στη λίστα με Fastboot roms για όλες τις συσκευές δεν βλέπω κ…
-
Φίλε μου σε ευχαριστώ για τη βοήθειά σου. Ρώτησα ένα φίλο μου τεχνικό και μου είπε πως κατά πάσα πιθανότητα χρειάζεται αλλαγή οθόνης γιατί είναι ελαττωματικά τα κουμπιά. Αποφάσισα λοιπον και εγώ να χρησιμοποιήσω το mi flash tool μπας και σωθεί έτσι, και πριν το κάνω, για μερικά λεπτά το κινητό αντιδρούσε σαν να πατιόντουσαν και τα 3 κουμπιά ταυτόχρονα και μετά συνήλθε... συνήλθε και το κουμπί που είχε το πρόβλημα και τώρα δουλεύει κανονικά!!! Έχω μείνει άφωνος.... Μου έκανε μερικές ολιγόλεπτες δ…
-
Γεια σας. Ήμουν κάτοχος του redmi note 1 και επειδή έμεινα ευχαριστημένος, είπα να δοκιμάσω το redmi note 3. Το παρήγγειλα, (αρκετά φθηνό για το τι προσφέρει ομολογώ), μου ήρθε μετά από 15 μέρες (εκ των οποίων 4 ήταν στην Ελλάδα...) και αφού ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες για ξεκλείδωμα (σήμερα μου ήρθε η άδεια) και flashαρισμα για να περάσω την ελληνική ROM διαπιστώνω ότι ένα πλήκτρο δεν ανταποκρίνεται καλά. Το αριστερό κουμπί (που έρχεται με την ιδιότητα recent και το αλλάζω στο να ακολουθ…