Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 86.
-
Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
vvnks - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤο Mipay το βγάζεις και από διαχείριση εφαρμογών και απεγκατασταση
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από vvnks: “MIUI 10 Global Beta ROM 9.3.14 for Redmi Note 6 Pro Released! Update Now! - Redmi Note 6 Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ” Δεν ξέρω αν την κατέβασες μου ήρθε update το πρωί δεν την έκανα γιατί είχα δουλειά στο γραφείο, τώρα που κοίταξα στο Ευρωπαϊκό δεν την έχουν λογικά την απέσυραν, εσύ την πέρασες ? ” Εγω την πέρασα όλα καλά
-
Και μενα ARollbar 4 ειναι εβαλα την xtrv 9.1 ξαναγυρισα σε global 10.0.5 εκανε update σε 10.2.1 ξαναεβαλα xtrv 10.2.1 και ολα καλα εδω και λιγες μερες
-
Την περασα απο πανω της προηγουμενης 10.2.1 και ναι διορθωθηκε το power menou
-
Παράθεση από whoknowsss: “Καλημέρα και βοήθεια!!!Καιρό τώρα το τουλιπ μου τρώει κολλήματα στην επανεκκίνηση και μετά απο ώριμη σκέψη είπα να του κάνω ένα φορματ και καθαρή εγκατάσταση της νέας Ρομ.. Αφου πήρε ωωωωωώρες να ανοίξει,τα κατάφερε...Έβαλα κωδικό δικτύου, ενεργοποίησα την συσκευή και τώρα παραμένει κολλημένο στην αντιγραφή εφαρμογών και δεδομένων..Πατάω ρύθμιση ως νέα συσκευή και ενώ λέει έλεγχος για ενημερώσεις με πετάει πίσω..Δεν προχωράει και δεν δέχεται καμία επιλογή.Κάποια στιγμή …
-
τελικα την περασα την 10.2.1.0 stable [εγω παρελειπα να κανω το 4. Μόλις τελειώσει η διαδικασία πατάμε το εικονίδιο που μοιάζει με σπιτάκι "Home" για να πάμε στην αρχική.] 1. Μπαίνουμε TWRP 2. Πάμε wipe > επιλέγουμε δίπλα από το advance wipe το "format data" 3. Πληκτρολογούμε "yes" και πατάμε "ΟΚ" 4. Μόλις τελειώσει η διαδικασία πατάμε το εικονίδιο που μοιάζει με σπιτάκι "Home" για να πάμε στην αρχική. 5. Επιλέγουμε Reboot > Recovery 6. Μόλις μπει ξανά recovery κάνουμε swipe για να αποδεχτούμε τ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από vvnks: “Πληροφοριακα σου λεω οτι την προηγουμενη stable την περασα κανονικα ” Θα δούμε, ίσως υπάρχει πρόβλημα με το Source της ROM. ” σημερα εβαλα την develop 9.1.17 και παλι τα ιδια οπως και με τη stable χθες
-
Πληροφοριακα σου λεω οτι την προηγουμενη stable την περασα κανονικα
-
Την περσα εκανα διαγραφη ολων ανοιξε εφτασα μεχρι και ρυθμιση σαν νεα συσκευη και σταματησε εκει εκανα επαναφορα σε twrp απο το τηλ και την ξαναπερασα και τα ιδια για το note 6 pro
-
Την κατεβασα σημερα την καινουργια και εκανα και format data
-
την ξαναπερασα στο redmi note 6 pro ανοιξε εφτασε μεχρι ρυθμιση σαν νεα συσκευη και δεν προχωρουσε παρακατω εκανα επανακκινηση σε twrp την ξαναεγκατεστησα και παλι τα ιδια και ξαναγυρισα στην stable της μαμας 10.2.1.0
-
το τηλ μου ζειταει κωδικο δεν μπορω να κανω τιποτα δεν μπαινει στο twrp
-
Περαστηκε η rom και οταν ανοιξε μου ζειταει κωδικο και δεν ξερω τι νσ βαλω πρωτη φορα γινετε αυτο δοκιμασα κσι τους δυο τιποτσ