Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ckone - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ όλους. Όλα καλά, σε 3 λεπτά έκανε boot τέλεια
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμααντε να δούμε το έκανα. αναμονή κάνα 10λεπτο πάλι λογικά?
-
ΜήνυμαΈχω το Mi 8 Έκανα unlock bootloader Flash το TWRP με adb Flash την XTRV 9.1.17 και μετά wipe rebbot αλλά ενώ δεν φαίνεται να έπεσα σε bootloop, μένει στην πρώτη οθόνη και οι animation (τελίτσες) πάνω απο εκεί που λέει powered by android κοινούνται κανονικά αλλά τίποτα άλλο. Πριν είχα global beta 9.1.17
-
Μήνυμα30 λεπτά στο πρώτο boot και ακόμα τίποτε? να αρχίζω να ανησυχώ?
-
ΜήνυμαΕρώτηση, Ακολουθώντας θεωρώ σωστά όλα τα βήματα έκανα εγκατάσταση την XTRV. Είναι περίπου 15 λεπτά στο πρώτο boot στην αρχική οθόνη που γράφει XTRV. Φυσιολογικό για πρώτο boot ή έχω κάνει βλακεία?
-
Για το Garmin Connect βάλε τα παρακάτω εμένα μου δούλεψε. 1. Ρυθμίσεις - Άδειες - Αυτόματη έναρξη & ενεργοποίησε το για το Garmin 2. Ρυθμίσεις - Άδειες - Άλλες Άδειες & στο Connect δώσε δικάιωμα σε όλα εκτός απο το αλλαγή σύνδεσης σε Wi-Fi 3. Ρυθμίσεις - Μπαταρία & απόδοση - Επολογή εφαρμογών & στο Connect βάλε χωρίς περιορισμούς 4. Ρυθμίσεις - Πρόσθετες Ρυθμίσεις - Απόρρητο - Πρόσβαση ειδοπ/σεων & ενεργοποιείς το Connect Σε εμένα έτσι δουλεύει και δεν κλείνει το bluetooth οταν κάνεις clear τις …