Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
το εχω ξαναδοκιμασει. Δεν κανει τιποτα
-
απο GearBest το πηρα απλα το εστειλα Αθηνα για επισκευη σε εταιρια που βρηκα στο Ιντερνετ. Στην ουσια δεν εκαναν επισκευη, μονο φορτιση. Πρεπει να περιμενω μεχρι αυριο για να ανοιξουν και να ξαναμιλησω μαζι τους. Απλα πληρωσα 40+ ευρω για το τιποτα
-
παιδια το κινητο το εστειλα Αθηνα για επισκευη. Εκει μου ειπαν τηλεφωνικα οτι ολα καλα. Μου το εστειλαν πισω με κουριερ και το παρελαβα μετα απο 3 ημερες. Πληρωσα 40 + ευρω. Οταν ανοιξα τη συσκευασια το κινητο ηταν κλειστο και δεν φορτιζει. Πηρα τηλ την εταιρια και μου ειπαν να δοκιμασω να το αφησω μερικες ωρες να φορτισει, οπως και εκανα, και να τους ξανακαλεσω. Πηρα ξανα τηλ και μου ειπαν οτι εκλεισαν και να ξανακαλεσω αυριο. Να προσθεσω οτι πηρα καινουργιο φορτιστη με 2.4Α output και παλι τιπ…
-
ναι ειναι με τον αυθεντικο φορτιστη του
-
δεν εχω τετοιο φορτιστη. μπορειτε να προτεινετε που να βρω?
-
μετα απο 12+ ωρες δεν εχει φορτισει, ουτε ανοιγει. καμια ιδεα?
-
θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω. ευχαριστω για την απαντηση!!
-
Καλημερα σε ολη την ομαδα. Να σας περιγρεαχω το προβλημα μου και ελπιζω να μπορεσετε να βοηθησετε. Χτες ξυπνησα και βρηκα οτι το κινητο ειχε κλεισει απο μπαταρια. Οσο και να το αφηνω να φορτισει εκτοτε, δεν ανοιγει. Αν πατησω το power button, αναβοσβηνει για λιγο κοκκκινο led και μετα τιποτα. Υπαρχει σωτηρια η παει το κινητο? Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.