Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.
-
Παράθεση από pasific: “Τα αλλάξανε παλι παλιά έτσι το έκανα έχουμε καμία δοκιμασμενη λύση για την κλήση που δεν κλείνει η οθόνη ” καλησπερα, επειδη αντιμετωπιζω κ εγω το ιδιο προβλημα και ενω υπαρχουν φορες που δεν με ενδιαφερει και πολυ αλλα κανα 2-3 φορες κοντεψε να γινει αιτια χωρισμου, εχουμε καποια λυση? ειμαι με στοκ ρομ
-
καλησπερα σε ολους. σε λιγο παραλαμβανω το εν λογω κινητο. απο xiaomi se xiaomi μεσω του MI λογαριασμου μου περναει αυτοματα τις παλιες μου εφαρμογες? η πρεπει να τα ξαναπερασω ολα απ την αρχη? επισης αξιζει να περασω καποια custom rom? οχι πως εχω ασχοληθει απλα ρωταω γιατι δεν ξερω τι διαφορες εχει με την default rom.
-
Επαναφορά εφαρμογών
ΜήνυμαΤο ημερολόγιο νομίζω πως όχι, ήταν στο mi account από την αρχή.
-
Επαναφορά εφαρμογών
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Άλλαξα πρόσφατα κάπως βίαια συσκευή (από redmi note 4 πήγα σε 6) και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να περάσω τις παλιές μου εφαρμογές από το πρώην κινητό στο καινούργιο. Το παλιό κινητό δεν δουλεύει πλέον. Επαφές περάστηκαν μέσω Gmail. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο παλιό mi account γιατί είχα δηλώσει το παλιό νούμερο μου το οποίο έχει κλείσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος? Με καίει κάπως το παλιό ημερολόγιο γιατί σημειωνα κάποια χρήσιμα πράγματα, σαν ειδοποιήσεις .
-
καλησπερα σε ολους! επειδη βρισκομαι σε αναζητηση συσκευης και κοντα στα 200 δεν εχω βρει κατι ποιο αξιολογο περα απο χιαομι, ειμαι σε διλλημα μεταξυ των 2. η χρηση τους απλη, λιγο παιχνιδι-λιγο σερφαρισμα-αρκετο gps. αρα ψαχνω κατι με μεγαλη αυτονομια. 5.5 οθονη γιατι... why not? απαραιτητη η 800 μπαντα. το 3 αγορα απο ελλαδα. το 4 απο εξωτερικο με οτι αυτο συνεπαγεται(τελωνεια κτλ) ποιο θεωρειτε ποιο vfm μεταξυ των 2 συσκευων? επισης ποιο θεωρειτε ειναι ποιο future proof? και κατι τελευταιο το…