Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Redmi 3S brick/unbrick μετά από εγκατάσταση official global developer fastboot rom σε edl mode
Μήνυμαεγω καταφερα να το ξεμπρικαρω το κινητο τελικα ευχαριστω πολυ τον @NasDriver για την πολυτιμη βοηθεια του το προβλημα ηταν οτι δεν εμπαινε σε download mode και ηθελε πειραγμενο fastboot αυτο που επισυναπτω και μου εστειλε ο @NasDriver εκανε τελικα δουλεια εχει οδηγιες στο zip
-
Redmi 3S brick/unbrick μετά από εγκατάσταση official global developer fastboot rom σε edl mode
Μήνυμαοταν τρεχω το edl.cmd κανει επανεκκινηση και κολαει στη μαυρη οθονη με το mi στο device manager φαινεται σαν να ειναι σε fastboot mode μου το βγαζει ως Android Bootloader Interface
-
Μήνυματιποτα παλι κανει επανεκκινηση και κολαει στη μαυρη οθονη με το mi στο device manager φαινεται σαν να ειναι σε fastboot mode
-
Μήνυματο δοκιμασα και μου βγαζει αυτο rVoSnYB.jpg και στο device manager το βγαζει μονο ως redmi 3s 7xh4xVw.png
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Σίγουρα είσαι σε fastboot mode ? Με volume down & power συνέχεια πατημένα ? ” ναι. βλεπω πλεον και τον bootloader κλειδωμενο σε download mode δεν μπορω να μπω
-
Μήνυμαδοκιμασα αλλα παλι τιποτα δεν μπαινει με τιποτα σε edl δειχνει μονο αυτο αν πατησω και τα δυο κουμπια του ηχου rVoSnYB.jpg αλλα δεν μου βγαζει στο device manager το COM10 βρηκα και αλλον με παρομοιο προβλημα εδω αλλα σε εμενα το MiPCSuite δεν μου βγαζει δυνατοτητα flash καμια ιδεα?
-
Μήνυμαακολουθησα τον "Ελληνικό οδηγό με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader" σε redmi 3s αλλα εχω προβλημα καθως η συσκευη εχει μπρικαρει και μπορω να μπω μονο σε fastboot mode τα βηματα που εκανα με βαση τον οδηγο: τσεκαρα τον bootloader και ειδα οτι ηταν ξεκλειδωτος απο το μαγαζι που μου το εστειλαν μετα προσπαθησα να περασω την developer rom οπως ακριβως γραφει ο οδηγος κατεβασα την developer global απο εδω εκανα κονονικα την διαδικασια στο MiFlash αλλα τελει…