Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Ok, δηλαδη ξεκλειδώνω το bootloader και μετά ακολουθώ τον οδηγώ για την εγκατάσταση της Ελληνικής ΡΟΜ σωστά; Σε περίπτωση που εχει brickάρει το κινητό πρέπει πρώτα να βάλω official global rom και μετά ξεκλείδωμα του bootloader και εγκατάσταση της Ελληνικες ΡΟΜ;

• Γεια σας ξανά, το πρόβλημα αυτη τη φορά δε λύθηκε. Δηλαδή έκανε αναβάθμιση, μετά μου είπε οτι κατέβαζει ένα update και μου είπε να κάνω reboot και η όλη διαδικασία συνεχίζεται από χθές το βράδυ. Δυστηχώς εγώ δεν είμαι κοντά στο κινητό, το έχει η αδερφή μου και αυτά είναι τα screenshot που μου έστειλε. Το πρώτο screenshot είναι αμέσως μετά την πρώτη αναβάθμιση που έκανε το κινητό, δηλαδή αφού άνοιξα αυτό το νήμα και σας είπα οτι η αναβάθμιση πάντα μας τρώει μια ολόκληρη μέρα. Το δεύτερο screensho…

• Γεια σας, πήρα πριν ένα μήνα περίπου, για συγγενικό πρόσωπο, το Redmi Note 4 με τον mediatek επεξεργαστή. Τρέχει την Global MIUI Rom. Τρεις φορές τον τελευταίο μήνα έχει έρθει ειδοποίηση να κάνω αναβάθμιση το λειτουργικό και το έχω κάνει. Το πρόβλημα είναι οτι η συσκευή κάνει αναβάθμιση η οποία κρατάει σχεδόν μια μέρα, δηλαδή μένω μια ολοκληρη μέρα χωρίς κινητό. Λέτε να είναι προβληματικό το κινητό; Αυτη τη στιγμή το κινητό είναι κολλημένο εδω και 3 ώρες στην αρχική οθόνη Mi και λέει οτι κάνει u…

• Thank you, καλώς σας βρήκα.