Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
Εξαιρετικη δουλειά παιδιά. Να εντοπίσω κάτι που ίσως είναι και ιδέα μου. Διακρίνω ένα χάσιμο στο WiFi ενώ είμαι δίπλα στο μόντεμ βλέπω το σήμα της κεραίας αδύναμο. Και κάποιες σπάνιες φορές αργεί να φορτώσει σελίδες. Όλα αυτά σε Mi max pro.. Έχετε παρατηρήσει κάτι; Ευχαριστώ πολυ. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kbougiouklis: “Να συμπληρώσω σε όσους ενω αρχικά δουλεύει αλλά μετά απο ώρα παύει, κατι που έκανα εγώ και δεν έχω πια πρόβλημα: Από τις πρόσφατες εφαρμογές (στον task manager) κλειδώνουμε το caller id, έτσι ώστε οταν πατάμε το χ να κλείσουν όλες οι εφαρμογές αυτή να την κρατάει. Η ρύθμιση αυτη μένει και μετά από επανεκκίνηση και μετά από πέρασμα ενημερωμένης ρομ. Πρόσφατα το δοκίμασα χωρίς να πειράξω το miui optimization και την διαχείρηση μνήμης και δείχνει να λειτουργεί καλά.” Το …
-
29bdcdb853ac355e32a1cf0602cf247e.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ngiannakos: “Παράθεση από tragos: “Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από whoknowsss: “Στο φόρουμ το επίσημο, στα σχόλια που έχουν γίνει υπάρχουν ευχαριστίες για την προσθήκη της επιλογής. Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου λένε ” ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ. Τηλέφωνο -> Κάτω αριστερά κουμπί (Ξ) -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις εισερχόμενων κλήσεων -> Increasing ringtone volume, το απενεργοποιείτε και ησυχάζετε επιτέλους από τον κλιμακούμενο ήχο κλήσης. ” Δε μπορω να το βρω πουθενα... ” και γω μία από τα ίδια…
-
Όλα μια χαρά και εδώ Ευχαριστούμε παιδιά. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Τα έχουμε ξαναπεί 100 φορές. Msa και Analyticscore είναι υπηρεσίες της Xiaomi που λειτουργούν εξαιρετικά ύποπτα. Το πρώτο εικάζεται ότι χρησιμοποιείται για λόγους ad sense δηλαδή μπλοκάρει διαφημίσεις, αλλά στην πράξη έχει αποδειχτεί ότι σου κάνει push διαφημίσεις. Χρησιμοποιεί πρωτόκολλο https για να στέλνει κρυπτογραφημένα δεδομένα από τη συσκευή (που κανείς δεν ξέρει τι δεδομένα στέλνει) σε IPs κινέζικες, χωρίς να ειδοποιεί τον χρήστη στο ελάχιστο. Τα ίδια (και χειρότε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από studiosakis: “Παράθεση από jdtaff: “Καλημέρα. Όχι δεν αλλάζει ο αυξανόμενης ήχος κλήσης. Έχει αναφερθεί εδώ, ότι η εταιρία το θεωρεί σαν feature και όχι σαν bug. Οπότε προφανώς δεν θα αλλαχθεί. Πάντως στην global stable 8.1.1 δεν ισχύει, εάν θυμάμαι καλά. ” ” Δεν ξέρω να απαντήσω για τις stable εκδόσεις. Από την dev 7.2.7 και μετά, εκτός αν κάνω λάθος, συμβαίνει αυτό. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής όπως συμβαίνει σε άλλα ui και αυτό είναι πρόβλημα. Στάλθηκε από το MI MAX…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billpat7: “Καλημερα παιδια. Με αυτή την εκδοση οταν με καλουν χτυπαει αυξανομενα ο ηχος κλησης. Μπορω καπως να το αλλαξω?” Καλημέρα. Όχι δεν αλλάζει ο αυξανόμενης ήχος κλήσης. Έχει αναφερθεί εδώ, ότι η εταιρία το θεωρεί σαν feature και όχι σαν bug. Οπότε προφανώς δεν θα αλλαχθεί. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maikmaik: “Παράθεση από maikmaik: “Παιδιά ο ισοσταθμιστής στις ρυθμίσεις ήχου σας δουλεύει στην 7.2.23; Σε κάποια προηγούμενη 7.2.16 η 7.2.19 που τον δοκίμασα δούλευε στην 7.2.23 με πετάει έξω. Όχι ότι είναι και κάτι σημαντικό αφού έχουμε το Dolby atmos, αλλά απλά το αναφέρω. Στάλθηκε από το Mi-4c μου” Παιδιά για πείτε αν σας πετάει και σας έξω. Στάλθηκε από το Mi-4c μου” Δείχνει να δουλεύει κανονικά προς ώρας. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maikmaik: “Το ίδιο και σε μένα Στάλθηκε από το Mi-4c μου” Πολύ πιθανό να είναι γενικό το κακό. Μόλις παρατήρησα ότι τι ίδιο συμβαίνει κι εδώ. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. 7.2.24 σε MI max. Pro Μέχρι στιγμής χωρίς κανένα προβλημα. Εξαιρετικη δουλειά παιδιά. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως στην 7.2.23 και στο Mi max η κάμερα δουλεύει κανονικά και στο hdr Mode. Ευχάριστουμε παιδιά για την αναβάθμιση. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από jdtaff: “Καλησπέρα παιδιά. Μια γρήγορη αλλά και off topic ερώτηση. Πως βλέπουμε αν η συσκευή μας έχει ξανά μπει η όχι σε locked bootloader; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάνεις reboot σε fastboot mode, είτε από το power menu της συσκευής, είτε από κλειστή συσκευή κρατώντας πατημένα τα volume down και power buttons. Συνδέεις κινητό με PC που έχεις εγκαταστήσεις adb και fastboot tools και από command prompt με δικαιώματα διαχειριστή δίνε…
-
Καλησπέρα παιδιά. Μια γρήγορη αλλά και off topic ερώτηση. Πως βλέπουμε αν η συσκευή μας έχει ξανά μπει η όχι σε locked bootloader; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Caller ID apps, δουλεύουν?
Μήνυμακαλημέρα, μετά από όλα αυτά που έχετε αναφέρει, και πέραν όλων των αναβαθμίσεων, δυστυχώς η εφαρμογή δεν μου δουλεύει. έχω επικοινωνήσει και με τον προγραμματιστή και με κατεύθυνε σε αυτό το thread. χρησιμοποιώ την smart wallet θήκη της xiaomi. λέτε να παίζει ρόλο;
-
@sakis0547 καλημέρα δυστυχώς με το hdr ενεργοποιημένο, η κάμερα βγάζει σφάλματα. με απενεργοποιημένο το flash δουλεύει, κάτι που δεν το έκανε στις προηγούμενες εκδόσεις. όσο αναφορά στα κρασαρίσματα του messanger, λίγο μετά την εγκατάσταση η εφαρμογή κράσαρε. αργά το βράδυ πήρε μια ενημέρωση όλα κάλα.
-
καλησπέρα. μόλις εγκαταστάθηκε σε mi max pro η 7.2.17 εγκατάσταση πάνω από 7.2.9 η κάμερα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. για επίπεδα μπαταριάς ή ότι άλλο αξιοσημείωτο θα ενημερώσω. και πάλι μπράβο παιδιά για την άμεση αναβάθμιση.
-
@gkalen ευχαριστώ πολύ. εννοείται ότι δουλειά που γίνεται εδώ, και με το υλικό που σας δίνεται από τα sources είναι η καλύτερα δυνατή. το μονό "παρήγορο" είναι πως τα προβλήματα που υπάρχουν αν και αξιοσημείωτα, είναι εν μέρει αντιμετωπίσημα. συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά. p.s. η μπαταριά μετά από μια σχεδόν μέρα φόρτισης, είναι εξαιρετική. με αρκετά βάρια χρήση θα τολμούσα να πω. από το πρωί γεμάτη, και αυτή τη στιγμή είναι στο 67%
-
καλημέρα. επανέρχομαι για να πω ότι με την βελτιωμένη ως προς το θέμα της μπαταριάς έκδοση, για mi max pro, δυστυχώς δεν είδα αλλαγή. επίσης παρατηρώ ότι ο ήχος κλήσης είναι ελαφρώς ελάχιστος. παρακολουθώ το θέμα της μπαταριάς. ευχαριστώ πολύ.
-
Καλημέρα. Εχθές εγκατέστησα την rom στο MI max pro μου, αντιμωτοπιζωντας τα γνωστά με την κάμερα θέματα. Παρατήρησα πως τα στοιχεία επεξεργασίας στις φωτογραφίες δεν έχουν μεταφραστεί. Για περισσότερα θα επανέλθω.