Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 134.
-
Clean install είναι ή διαδικασία που κανείς ενώ συνδεεις το smartphone σου με το pc και ακολουθεις τον οδηγο σωστά? Αν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα ο φίλος καλύτερα να κάνει clean install αν είναι αυτό που κατάλαβα το clean install, εμένα από τότε που το εκανα τρέχει πολύ καλά ή συσκευη, εγώ την 7.2 τη πέρασα μόνο με wipe catch & dalvik και φαινετε να πάει καλά αν και πέφτει κάπως πιο γρήγορα ή μπαταρία όχι όμως κάτι τραγικό, γενικά δουλεύει αρκετά καλά.
-
ναι αλλά το cm μου βρήκε 2 ιούς και τους έσβησε λέει, κάτι άλλο τώρα κάθε λίγο και λιγάκι μου πετάει αυτό το.μηνημα.ενώ σερφαρω έχω svreenahot, τι στο καλό.είναι αυτό ρε παιδιά, έχει φάει χοντρό ιό ή συσκευή? Δε μπαίνω ούτε σε περίεργα site ούτε σε πορνογραφικές σελίδες για πιο λόγο μου το βγάζει αυτό τρεις και λιγο?
-
Καλησπερα και καλή Σαρακοστή, θέλω να ρωτησω δύο πραματακια, στην επιλογή "τοπικά αντίγραφα" όταν επιλεξω πια αρχεία θέλω να επανέλθουν, ρυθμίσεις κτλπ ακόμα και όταν κάνω clean install μέσα pc και περάσω τη rom που θελω πάλι θα μπορώ να ανάκτηση τα αρχεία που είχα επιλέξει στη συγκεκριμένη ρυθμηση αν την επιλεξω και δεύτερη ερώτηση τα προγράμματα cm security & clean master είναι καλό να τα έχει κάποιος στο smartphone του γιατί από.τη μια ενώ μου βρήκαν κάποιους ιούς και τους έσβησαν έχω την εντ…
-
Τελικα παιδια ειναι φυσιολογικό αυτο που μου εβγαλε καταβτην εγκατασταση της rom? '' Ready to reboot unmount of /system failed? no such volume script succeeded: result was [ ] Updating partition details. . . . . .done ''
-
Ερωτήσεις, πρώτον πως δουλεύει το dolby atmos και αν υπάρχει κάποιο tutorial γιατί το ανοιξα και είναι κινέζικα, και δε μπορώ να καταλάβω πως φτιάχνει τον ήχο για να ακουγετε πιο δυνατά όταν σε παίρνουν κτλπ που λέγανε κάποιοι δευτερον τo mod με τους 160 χαρακτήρες λειτουργεί μόνο αν γραφείς με κεφαλαία? τριτον ειναι φυσιολογικο που κατα την εγκατασταση της rom στο τελος μου εγραψε τα παρακατω??? '' Ready to reboot unmount of /system failed? no such volume script succeeded: result was [ ] Updati…
-
Παιδια εντυπώσεις αυτονομίας σε σχέση με την 7.1 σε redmi note 2?
-
Και τώρα να ρωτησω από τώρα για να ξερω όταν έρθει ή ώρα, όταν περάσω τη 7.2 στο redmi note 2, επειδή εχω μπερδευτεί με τα τόσα που έχω διαβάσει, εγώ έχω ήδη stable μέσα, μπορώ να κάνω απλά την εγκατάσταση από twrp με μόνο wipe catch και dalvic catch? Αρκεί αυτό? Ή μήπως πρέπει να περάσω πρώτα χειροκίνητα το τελευταίο TWRP και μετά να περάσω τη rom για να γίνει πιο σωστά ή εγκατάσταση ή δε παίζει ρολο?
-
Να ρωτησω κάτι διαφορετικό? Για πιο λόγο αργεί να βγει τόσο ή 7.2 για redmi note 2?
-
Παιδιά τι παίζει εδώ τζάμπα την αγορασα τη συσκευή? Για redmi note 2 δε θα βγει 7.2?
-
Παιδια καλησπέρα, έχω τη τελευταία stable και ενώ όλα δουλεύουν άψογα και ρολαρει τέλεια ή συσκευή σήμερα μου έκανε πρώτη φορά (με stable) μια επανεκκίνηση, που μπορεί να οφείλετε αυτό? Πάντως δεν έκανα κάτι εκείνη την ώρα ούτε μουσική ακουγα μιας και στη micro sd έχω περασμένα τα τραγούδια μου και κάποιος μου είχε πει απ το φόρουμ εδώ πριν καιρό ότι μπορεί να οφείλετε και στη micro.sd μου ή οποία είναι χαμηλής ταχύτητας λόγω ότι την έχω πάρει αρκετά παλιά, θα ήθελα πάντως τη γνώμη σας
-
Παιδια ποτε θα βγει καινουρια stable? Δεν ακολουθουν εβδομαδιαιο προγραμμα οπως οι dev?
-
Εδω θα αναφεροντε θεματα, παραπονα αλλα και λυσεις για οτιδηποτε σχετικα με την αυτονομια της συσκευης, μπαταρια αλλα και θα δινοντε λυσεις και προτασεις για καλυτερη αυτονομια και διαρκεια μπαταριας. Πρωσοπικα το πρόβλημα που αντιμετώπισα εγώ είναι πως ενώ έχω δοκιμάσει αρκετές dev αλλά και με τη τελευταία stable ή αυτονομία πέφτει νεράκι σαν αντίστροφη μέτρηση ιδιαίτερα όταν ανοίξω δεδομένα ή wifi μέσα σε 5 λεπτά μπορεί να πέσει μέχρι και 3-4% για πλάκα, ακόμα δεν έχω βγάλει κάποιο συμπέρασμα …
-
Παράθεση από pechr: “ ” Εγινε φιλε μου και παλι σορυ για την αναστατωση προς ολους, θα δω πως θα παει η μπαταρια με τις μερες και αν συνεχισει να πεφτει νερακι θα μιλησουμε, και παλι ευχαριστω φιλε Χρηστο! Κτι αλλο τωρα, μπορεις να μου πεις ενα προγραμματακι που να μπορω να τσεκαρω πια εφαρμογη και γενικα τι μου κανει drain τη μπαταρια και γενικα ενα app που να μετραει οτιδιποτε κανω στη συσκευη ποσες ωρες ειναι ενερη η οθονη να μετραει γενικα οτιδηποτε κανω και δε κανω στη συσκευη, ποσες ωρες χ…
-
Ενταξει ρε παιδια θα σταματησω με αυτο το θεμα ζητω συγνωμη που κουρασα τοσο με το θεμα της μπαταριας αλλα μερικοι ας κοψουν και το επιθετικο υφος ξερουν εκεινοι ποιοι φιλικα παντα υπαρχουν και καλοι τροποι για να κανεις μια παρατηρηση πανω σε κατι που δε σου αρεσει ή γινεται ενοχλητικο και οχι να επιτιθεσε στον αλλον λες και ειναι κατηγορουμενος σε δικαστηριο, και στη τελικη φορουμ ειναι ελευθερια αποψεων υπαρχει αν δεν αρεσουν τα post μου σε καποιον μπορει απλα να τα προσπερασει και οχι να πεφ…