Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-134 από 134.

• Εγκατασταση ROM

giorgosmc - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Γιατι καθε φορα που κανω wipe catche αλλαζει το θεμα μου? Υπαρχει περιπτωση να αλλαζει και καποια ρυθμηση της συσκευης που ειχα κανει ή ολα ειναι ιδια οπως και πριν το wipe ακομα και οι ρυθμησεις δηλαδη?

• Συλλογή MODs για Redmi Note 2

giorgosmc - - MODs για MIUI ROMs

Μήνυμα

Προς το παρων εδω και λιγη ωρα που εχω touchboost 1183- 2 cores και underclock 1500 παιζουν κανονικα τα games, τουλαχιστον το real racing και το dead trigger 2 τρεχουν απροβληματιστα, δε βλεπω κανενα lag μεχρι στιγμης ουτε καποιο προβλημα αν και ειναι νωρις ομως τη μπαταρια εξακολουθει να τη ρουφαει για αστειο το wifi Μηπως τελικα η αυτονομια καλυτερευει με τη προυποθεση μονο οτι θα ειναι κλειστα τα wifi-δεδομενα κτλπ? Αν θελω να επαναφερω τις νορμαλ τιμες απλα θα πειραξω παλι το αρχειο και θα β…

• Η αληθεια ειναι οτι δε παιζω τοσο πολυ παιχνιδια αν και θα ηθελανα ηξερα μια ρυθμηση η οποια να μη μου δημιουργει και lag στα games (αν εχετε να προτεινετε καποια ρυθμηση ελευθερα) αλλα αρχικα θα ηθελα να πειραματιστω καθαρα δοκιμαστικα ενοειτε πως θα ποσταρω στο αναλογο τοπικ, πρεπει να κανω και signature verification & md5 check πριν την εγκατασταση του zip?

• Ποιο ειναι το καλυτερο mod για αυτονομια απο αυτα που αναφεροντε?

• Εχω την 6.1.14 dev την ελληνικη, γιατι αυτη η εφαρμογη δεν μου ανοιγει με τιποτα η μαλλον ανοιγει αλλα δε δειχνει τιποτα, συμβαινει και σε εσας? Μπορειτε να μου πειτε καποια αξιοπιστη εφαρμογη αυτονομιας μπαταριας που να κανει πραγματι δουλεια και να υπαρχει λειτουργεια ασφαλους φορτισης της συσκευης δοκιμασμενη στο redmi note 2?

• Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Το τσεκαρα ολα καλα η συσκευη δειχνει να δουλευει απροβληματιστα οποτε ξεαγχωθηκα, παντως γιατι μετα το update το here maps δεν ανοιγε και το εκανα επανεγκατασταση για να λειτουργησει αλλα μαλον προβλημα της εφαρμογης, αφου δειχνει να παιζει καλα ειμαστε ενταξει μου εφυγε και η αγωνια με το τεστ, πεταει η συσκευουλα παιδια κατι τελευταιο, πειραζει που κανω το update.zip το περναω στην εσωτερικη μνημη και το κανω απο κει? Μηπως πρεπει να το περναω στη καρτα μνημης?

• Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Υπαρχει καποιος τροπος μεσω του TWRP να τσεκαρω το MD5 χωρις να χρειαστει να κανω ξανα update?

• Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Δηλαδη αν παθει κατι ξερω γω δε θα μπορω να κανω το update κανονικα σε λειτουργεια recovery αλλα θα θελει clean install? Επισης το signature verification τι ακριβως ειναι η αλλη επιλογη?

• Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Ευχαριστω παρα πολυ γαι τη βοηθεια, σχετικα με αυτα τα δυο MD5 & signature verification μιας και δεν τα κλικαρα πιστευεις πως ρισκαρω δηλαδη ειναι επικυνδινο να παθει κατι η συκευη αν μια στο εκκατυομυριο δεν εχουν περαστει σωστα? Παντως το update.zip υπαρχει μεσα στη συσκευη μου για καλου και κακου.

• Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Καλησπερα. Μπορειτε σας παρακαλω να μου απαντησετε στις παρακατω ερωτησεις? 1) Γιατι μετα την 6.1.14 dev στο redmi note 2 στον ιδιο συνδιασμο πληκτρων που εκανα και μου ανοιγε το κλασικο μενου του update πλεον μου ανοιγει το TWRP? 2)Γνωριζετε πια ειναι η καλυτερη ρομ απο αποψη αυτονομιας? 3)Γινετε να κανω update μεσω TWRP και αν ναι οταν παταω το update zip ειναι υποχρεωτικο να επιλεξω τα εξης που γραφει? -zip file signature vrification -force MD5 check on all zip files (και τι ακριβως ειναι αυτ…

• Παράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από giorgosmc: “Παιδια καλησπερα, εχω το redmi note 2 και θελω να μου απαντησετε παρακαλω πολυ σε καποιες συγκεκριμενες ερωτησεις, επειδη ειμαι αρκετα αρχαριος. 1) καθε εβδομαδα που βγαινει και μια dev updated εκδοση θα πρεπει να την εγκαθιστω μονο μεσω recovery με το αρχειο updated ή μπορω και μεσα απο το κινητο με καποιο update αυτοματα οπως πχ με αλλα τηλεφωνα που σου ερχετε απλα το update? 2) Πριν ή μετα το update πρεπει να κανουμε καποια επαναφορα εργοστ…

• Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, και κατι ακομα, τι ειναι το dalvik cache και πως μπορω να το κανω, δε το ειχα δει καπου εκτος απ το wipe cache και ποιον απο τους δυο τροπους θα μου προτεινατε να εγκαταστησω τα update, αυτον ή αυτον?

• Εγκατασταση ROM

Μήνυμα

Παιδια καλησπερα, εχω το redmi note 2 και θελω να μου απαντησετε παρακαλω πολυ σε καποιες συγκεκριμενες ερωτησεις, επειδη ειμαι αρκετα αρχαριος. 1) καθε εβδομαδα που βγαινει και μια dev updated εκδοση θα πρεπει να την εγκαθιστω μονο μεσω recovery με το αρχειο updated ή μπορω και μεσα απο το κινητο με καποιο update αυτοματα οπως πχ με αλλα τηλεφωνα που σου ερχετε απλα το update? 2) Πριν ή μετα το update πρεπει να κανουμε καποια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ή hard reset? 3) Πρεπει να κανουμε …

• Παιδια καλησπερα, εχω το redmi note 2 και θελω να μου απαντησετε παρακαλω πολυ σε καποιες συγκεκριμενες ερωτησεις, επειδη ειμαι αρκετα αρχαριος. 1) καθε εβδομαδα που βγαινει και μια dev updated εκδοση θα πρεπει να την εγκαθιστω μονο μεσω recovery με το αρχειο updated ή μπορω και μεσα απο το κινητο με καποιο update αυτοματα οπως πχ με αλλα τηλεφωνα που σου ερχετε απλα το update? 2) Πριν ή μετα το update πρεπει να κανουμε καποια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ή hard reset? 3) Πρεπει να κανουμε …