Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Update για το Mi5
ΜήνυμαΠοιος είναι ο σωστός τρόπος για να κάτω update το Mi5 που μόλις μου έχει έρθει από Κίνα αλλά έχει την ευρωπαική ROM με το google play etc. Πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον ή απλά το αποθηκεύω μέσα στο κινητό και επιλέγω από το update το συγκεκτριμένο update; Εχω την 7 stable version. Ευχαριστώ
-
Πως θα μπορούσα να απενεργοποιήσω το power notification στη γραμμή κατάστασης στο Mi4i
mc95609 - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΟύτε στο πληκτρολόγιο αλλά ούτε και στην λειτουργεία με απόδοση. Με ενοχλέι γιατί μου γεμίζει με άχρηστα εικονίδια την γραμμή κατάστασης και δεν με αφήνει να τα απενεργοποιήσω κατά βούληση. Δεν μου χρειάζεται να εμφανίζεται το status του πληκτρολογίου όταν γράφω ή ότι έχω ενεργοποιημένη την απόδοση η οποία θα μου μειώση την μπαταρία πιο γρήγορα.
-
Πως θα μπορούσα να απενεργοποιήσω το power notification στη γραμμή κατάστασης στο Mi4i
ΜήνυμαΔυστυχώς όταν το κάνω αυτό η επιλογή "Εμφάνιση ειδοποιήσεων" είναι με τον διακόπτη στο ON και είναι με αχνό χρώμα πράγμα που σημαίνει ότι δεν με αφήνει να επιλέξω. Όπως είναι και στο δικό σου print screen.
-
ΜήνυμαΘέλω να απενεργοποιήσω μόνο τα εικονίδια για το power use και του πληκτρολογίου και όχι όλα, αν εννοείς αυτό. Ευχαριστώ και πάλι για την γρήγορη ανταπόκριση.
-
ΜήνυμαGTV_5.12.31 MIUI V7
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Έχω το αγοράσει εδώ και λίγους μήνες το Μi4i και έχω δει ορισμένα κολήματα που έχει ορισμένες φορές καθώς και μία μικρή αργοπορεία όσον αφορά το άνοιγμα των εφαρμογών. Για τον λόγο αυτό έχω ενεργοποιήση την μέγιστη απόδοση του κινητού (Ενέργεια) και έτσι το κινητό λειτουργεί καλύτερα και φορτώνει τις εφαρμογές σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Δυστυχώς όμως όταν ενεργοποιώ την μέγιστη απόδοση εμφανίζει στην γραμμή κατάστασης το αντίστοιχο εικονίδιο το οποίο όμως δεν μου δίνει την δυνατότ…