Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Παράθεση από Chaos: “@ditheo οταν λες οτι σου ηρθε με global china τι εννοεις;; εμενα μου ηρθε με global stable και εχθες περασα την global developer με τη διαδικασια που εγραψες ” Συγνώμη αυτό με global stable ήθελα να γράψω. Απλά τώρα θέλω να γυρίσω σε global stable από global dev. Γίνεται με την ίδια διαδικασία ή θα αντιμετωπίσω πρόβλημα;
-
Παράθεση από ditheo: “Για να αλλάξουμε από 6.12.8 dev σε 8.1.1 global stable ποια διαδικασία ακολουθούμε; Κατεβάζουμε το πακέτο στο κινητό και μέσα από το updater διαλέξουμε το πακέτο ή κάτι διαφορετικό; ” Παράθεση από demakhs: “περνας την fastboot global που θέλεις μέσω miflash με το κινητό σε fastboot mode, εφόσον έχεις ξεκλειδωτο bootloader!! ” Δυστυχώς δεν έχω ξεκλείδωτο bootloader ούτε θα ξεκλειδώσω ( οι εφαρμογές τράπεζας που χρησιμοποιώ θέλουν κλειδώματα, συν κάποιες εταιρικές εφαρμογές, …
-
Για να αλλάξουμε από 6.12.8 dev σε 8.1.1 global stable ποια διαδικασία ακολουθούμε; Κατεβάζουμε το πακέτο στο κινητό και μέσα από το updater διαλέξουμε το πακέτο ή κάτι διαφορετικό;
-
θα ήθελα και εγώ 2-3 θήκες για το Kate μου.