Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.
-
καλημέρα! Like 2364!
-
Όπα! Ξανά ψήφισα μόλις από το κινητό! Like no1378
-
+1 από stazzy Ραντεβού αύριο
-
Μπήκε στο scorpio κομπλέ... Να επιβεβαιώσω κ εγώ ότι από μπαταρία είναι αισθητά καλύτερα... Περίπου 10% περισσότερη μπαταρία το βράδυ που γυρνάω από δουλειά σε σχέση με την προηγούμενη ver
-
Περάστηκε στο scorpio και gemini, μεσω download από το email με wipe ta cache... Καλό το quick dial! Στοκ καμερα οκ. Σαρωτής κρασαρει στο scorpio με το που ανοιγει. Δεν το έψαξα περαιτερω γιατι δεν το χρησιμοποιώ Ευχαριστούμε πολύ! Στάθης
-
Κομπλε στο scorpio και η κάμερα επίσης!
-
Sorry, τώρα το είδα Όχι δυστυχώς δεν έβγαλα αν και αν θυμαμαι καλά αυτά πρέπει να είχα και εγώ... Παίζω με το 3g router πάλι της huawei Περιμένω το note 2 να δοκιμάσω κ εκει πάντως! Ευχαριστώ!!! =============== Δεκ 24th 2017, 11:12pm =============== Ηρθε το note 2 αλλα πάλι τα ίδια. Δε συνδέεται! Έβαλα την κάρτα στο παλιό umi super και πρόσεξα ότι έχει άλλο ΑPN setarισμενο το οποίο παίζει. Έκανα copy paste τις ρυθμίσεις και ωωωωω παίζει και στα xiaomi πια! Επισυνάπτω τα screenshots No1, No2, No3…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Super! βάζω και ενημερώνω! Είστε αστερια! =============== Δεκ 23rd 2017, 7:31pm =============== Τελεια! πέρασα twrp_scorpio_3.1.0-0_miui-hellas.img και αναγνωρισε σωστά τη συσκευή σαν scorpio. 10,97% και μπαινει η σημερινή aroma εκδοση!! Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την άμεση ανταπόκριση! Στάθης
-
(twrp_scorpio_3.2.1-0_miui-hellas.img) Αυτό πέρασα χωρίς πρόβλημα...
-
QZZsWE0xQ_qo8ux8J9GfWA.png 2HUSpMd7QCad7jXn5MpmBA.png s1VAFzJkQ6ejq1zzt4ytVA.png
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Μου ήρθε το mi note 2 και αφού ξεκλείδωσα τον bootloader με τον official τρόπο, είπα να κατεβάσω το update της ελληνικής rom και να το περάσω. Έβαλα twrp (twrp_scorpio_3.2.1-0_miui-hellas.img) έκανα copy την rom στο usb otg, μπήκα twrp, έκανα τα advanced wipes, πήγα να ξεκινήσω το typical aroma rom installation αλλά μου λέει ότι δεν έχω το scorpio αλλα το lithium?!?!? Τσέκαρα τις πληροφορίες συσκευής στο Aroma installer και μου λεει ότι έχω το mi mix. Έκανα reboot και…
-
δεν ειμαι fanboy του gear... στην αρχή ψώνιζα από bangood (vip4 ειμαι ακομα!?!?) kai pio prin (prin ta capital control) απο aliexpress. Νομίζω το trade off των κινεζομαγαζων είναι η μεγάλη αναμονη --> 2 μηνες δηλαδη. Ίσως να μην ειμαι τοσο απαιτητικός αλλά μετά από κανα 100 παραγγελίες από το 2011 έτσι το εχω διαμορφώσει στο μυαλο μου. Πάντως τώρα που ξύπνησαν τα ΕΛΤΑ, η αναμονή έχει μεγαλώσει αισθητά περισσότερο!
-
Χάνω κάτι, γιατί από ali express τόσο δεν κάνει; 2 μήνες πανω κάτω κάνουν τα δέματα από Κίνα, από όπου και αν παραγγείλεις... Από gear πάντως ό,τι έχω παραγγείλει έχει φύγει την επόμενη και έχει φτάσει μετά από 1,5 - 2 μήνες... Από ali παλαιότερα έκαναν καμιά εβδομάδα να τα στείλουν, αλλά και πάλι σε 1,5 - 2 μήνες έφταναν.
-
Συνοψίζοντας τις αγορές που έχω κάνει φέτος από την πρώτη στιγμή που με τσίμπησε το τελωνείο έχω να πω τα εξής: Gearbest / SingPost Registered / 2τεμ. Xiaomi Redmi 4 4G Smartphone / Dispatch: 21/4/17 - Παράδοση: 01/06/2017 / 30+30=60€ τελωνείο Gearbest /Switzerland Post Unregistered / 2 θήκες - glass - Mousepads Αξία 25€ / Χωρίς τελωνείο Gearbest /Switzerland Post Unregistered / Μπουκαλάκια για παρασκευή e cig Αξία 10€ / Χωρίς τελωνείο Gearbest /Switzerland Post Unregistered --> NL Post register…
-
Καλημέρα παίδες! Μετά από αρκετό διάβασμα στις σελίδες του θέματος θέλω να συνοψίσω! Αγορά από gearbest, αποθήκη HK αν επιλέξω Priority Line - 10-25 Business days έχω καλές ελπίδες να το γλιτώσω; Ένα mi6 ψήνομαι να πάρω. Αν σταματήσει τελωνείο και το κοστολογήσουν πχ 300€ πόσο περίπου να περιμένω το "κουστούμι"; (Μέχρι 200€ αξία είδα σε ένα πόστ την εκτίμηση του κόστους) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45656/ Ευχαριστώ! Στάθης
-
like - follow stathis