Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-48 από 48.
-
Καλημέρα και καλό μήνα, έχω παρεμφερές θεματάκι. η βασική μου σύνδεση είναι Cosmote η οποία παίζει για ομιλία και data χωρίς πρόβλημα. Έχω μία ακόμα κάρτα Vodafone φοιτητοinternet / 4gb το μήνα, την οποία την είχα σε ένα wifi router huawei. Είπα να την βάλω σαν SIM2 για να μην κουβαλάω και το router όπου πάω. Επιλέγω κλήσεις από την κάρτα της Cosmote και data από την κάρτα της Vodafone. Δυστυχώς όμως δεν έχω καθόλου Internet με αυτό το setup. Σε ένα UMI που είχα παλιά έπαιζε κανονικά αυτό που θέ…
-
Καλημέρα στην παρέα! Χίλια μπράβο για τους οδηγούς και τις κατευθύνσεις που έχετε ανεβάσει. Πολύς προσωπικός χρόνος και προσωπικό ενδιαφέρον. Μπράβο. Κάτοχος ενός mi5 αρκετό καιρό. Ήθελα καιρό να δοκιμάσω τις ελληνικές rom αλλά δεν το τόλμαγα. Είχα κάνει αίτηση ξεκλειδώματος το Μάιο στο en miui forum και είχα πάρει κωδικούς από τότε. Προχώρησα τελικά στο ξεκλείδωμα του bootloader την Παρασκευή, αλλά έφαγα άκυρο γιατί έπρεπε να περιμένω 72h. Και να σήμερα είμαι έτοιμος να προχωρήσω. Δυστυχώς το d…
-
Tutorial:1 Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
stazzy - - Video - Oδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα σας! Καταρχάς συγχαρητήρια για τον πολύ καλό οδηγό! Πήρα το MI5 και θα ήθελα να ξεκινήσω τη διαδικασία να δοκιμάσω την ελληνική rom. Μπαίνω σε fastboot, τη βρίσκει την συσκευή C:\adb>fastboot devices 879d580e fastboot αλλά στην επόμενη εντολή δεν επιστρέφει κάτι σχετικό με αυτό που λέει το video: C:\adb>fastboot oem device-info ... FAILED (command write failed (Unknown error)) finished. total time: 5.004s Να θεωρήσω ότι είναι locked και να ξεκινήσω τη διαδικασία ξεκλειδώματος; Ευχαριστώ…
-
Πάμε Γερά! Χρόνια Πολλά σε όλους! stazzy
-
+3 και από μενα ήδη stazzy
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΟι κεραίες του router ξεβιδώνουν ή είναι fixed και δεν βγαίνουν καθόλου; ευχαριστώ Στάθης
-
Καλησπέρα σας! Στο εξοχικό μου δεν έχω τηλέφωνο και κατ' επέκταση modem/router. Internet έχω κατόπιν συνεννόησης με το γείτονα, ο οποίος μου έχει παραχωρήσει τον κωδικό του wifi του. Η λήψη του εν λόγω wifi δικτύου του γείτονα είναι σχετικά ασθενής και ψάχνω να βρω λύση ώστε να έχω καλύτερο σήμα στο σπίτι μου, καθώς δεν προβλέπω να βάζω σύντομα γραμμή τηλεφώνου με adsl σύνδεση. Σκέφτομαι να πάρω μια εξωτερική κεραία αυτού του τύπου: 2.4GHz 25dbi WiFi RP-SMA Antenna For Wireless Router Outdoor / …