Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 72.
-
Κόλλησε στο FastBoot !
billias - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαενω οταν το συνδεω με τονυπολογιστη το fastboot δε σβηνει chrdes ετσι πιστευω και εγω και δεν ξερω καθολου πως γινεται πως βαζω fastboot rom
-
Κόλλησε στο FastBoot !
Μήνυμαμια χαρα ειναι μολισ το βγαζω απο το φορτιστη και μπαινω fastboot μετα απο λιγο σβηνει τελειως και μολις παταω power αναβοσβηνει παλι
-
Κόλλησε στο FastBoot !
Μήνυμαναι
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Κόλλησε στο FastBoot !
Μήνυματωρα που φορτιζω φευγει απο fastboot και αναβοσβηνει το logo παλι
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Κόλλησε στο FastBoot !
Μήνυμααπο fastboot αναβοσβηνει το mi logo
-
Κόλλησε στο FastBoot !
Μήνυμακαι fastboot μπαινει μονο πατωντας vol down
-
Κόλλησε στο FastBoot !
Μήνυμαπριν το κανει ειχε πανω απο 50 %
-
Κόλλησε στο FastBoot !
Μήνυμαδεν κανει τιποτα
-
Κόλλησε στο FastBoot !
Μήνυματο εβαλα και δε φορτιζει απλα οταν το βαζω αναβοσβηνει το mi logo
-
Κόλλησε στο FastBoot !
Μήνυματπτ
-
Κόλλησε στο FastBoot !
Μήνυμαμολισ παταω vol down mpainei fastboot
-
Κόλλησε στο FastBoot !
Μήνυμαδεν μπαινει
-
Κόλλησε στο FastBoot !
Μήνυμακαποιος να με βοηθησει
-
Κόλλησε στο FastBoot !
Μήνυμακαλησπερα.εχω το εξης προβλημα.ενω επαιζα με την καμερα του κινητου εσβησε το κινητο και οταν παω να το ανοιξω μια αναβει μια σβηνει το mi logo...help
-
-
-
Meizu M3 16GB 5.0inch 2.5D HD Screen 4G LTE Flyme 5.1 2GB 16GB MT6750 Octa Core 5.0MP+13.0MP 2870mAh Battery Smartphone White
-
Καλή ανάσταση σε όλους παιδιά